Månedens Favoritter: Marts 2015

01.04.15
Månedens Favoritter: Marts 2015

Månedens Favoritter: Marts 2015

Favoritterne har jo nærmest hobet sig op, her i weekenden tog jeg en beslutning om, at det er på tide at komme i gang igen med at få skrevet dem. Som sædvanligt har jeg trofast fotograferet og skrevet… dog mere sporadisk på de forskellige måneders favoritter, men det der med at få udgivet indlægget er åbenbart svært.
Tingen med månedens favoritter er, at jeg selv synes, at det er et sjovt indlæg at læse hos andre, men det er også sjovt at gå tilbage i mine egne indlæg og genfinde gamle favoritter. Det er også nogle indlæg, som plejer at være efterspurgt. Så jeg har lovet mig selv (og efterhånden også en del læsere), at de gamle og nu manglende favoritter skal udgives, det skal nok komme, men på den anden side har jeg heller ikke lyst til at tvinge mig selv til et ugentligt indlæg de næste mange uger, fordi jeg ved, at jeg ender med at blive virkelig træt af det.
Marts har været en næsten uoverkommelig hård måned at komme igennem, fordi jeg blev virkelig syg i starten af måneden. Det har resulteret i helt vildt tør hud og masser af forsømte indlæg, fordi jeg simpelthen ikke har kunnet overskue at passe andet end sengen. Derfor bærer Månedens favoritter: Marts 2015 præg af nødvendigheder, forkælelse og meget få nyheder. Det er forkælelsen, som holder mig oven vande, når jeg synes livet slår hårdt, og det er de gamle travere, som redder overblikket. Der er lidt mere til håret end sædvanligt og det er selvfølgelig en hjælp på min vej mod lysere hår.

1. Foreo Luna Sensitive/Normal skin
Hvis du har undret dig over, hvorfor jeg aldrig rigtig har erklæret min kærlighed til Clarisonic, så er det simpelthen fordi, vi endnu ikke er blevet rigtig gode venner. Det er en virkelig hardcore behandling af en sart hud som min, og derfor er jeg stadig i gang med at teste børstehoveder.
I begyndelsen af marts landede der imidlertid en så fantastisk nyhed i Magasin, at mine kvaler med Clarisonic er glemt for en stund. Foreo Luna har jeg drømt om at prøve, siden jeg læste om den for snart to år siden. For jeg tænkte bare WAUW… Den der tingest er løsningen på alle mine problemer! Og nu hvor jeg har prøvet den, så kan jeg med ro i sindet sige, at jeg havde fuldstændig ret. Det irriterer mig dog lidt, at jeg ikke fik taget mig sammen til at bestille den noget før.
Den lille lyserøde tingest, som altså er kendt under navnet Foreo Luna, har så mange fantastiske egenskaber, at jeg slet ikke kan lade være med at skrive et separat indlæg dedikeret til den. Her vil jeg nøjes med at hylde den for dens evne til at rengøre, pleje og i særdeleshed massere min hud. Den kan på ingen tid reducere hævelser, både under øjnene og andre steder i ansigtet. Huden fremstår mere levende og glødende, mens linjer bliver væsentligt formindsket, og nej det er ikke løgn!
Med andre ord er der ingen tvivl om, at Foreo Luna på meget kort tid vil kunne udrette mirakler for din hud, næsten uanset hvad dine udfordringer er. Tjek den ud!

Foreo Luna findes i flere forskellige varianter, dem til forskellige hudtyper koster 1298 kroner og Luna Mini koster 898 kroner. Du finder dem indtil videre eksklusivt i Magasin, som også har dem online.

2. MAC Blush Ombre i farven Kindergarten Red
Da kollektionen som MAC har skabt i samarbejde med Isabel og Ruben Toledo landede, fik jeg ikke lige kigget ordentlig på den. Der var jo mange andre spændende kollektioner, og derfor druknede den lidt for mig på trods af de maget fine farvede mascaraer og flotte paletter. Hvad det lige var, jeg ledte efter, da jeg faldt over kollektionen igen, ved jeg ikke, men pludselig gik det op for mig, at de uendelig smukke Blush Ombre er tilbage, og der var endda en af dem, som var ny… Den måtte jeg eje og cirka fem minutter senere var Kindergarten Red bestilt fra MAC’s danske webshop.
De tidligere Blush Ombre har jeg været virkelig glad for, og selvom jeg mest har kigget på Kindergarten Red indtil nu, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er en favorit, både fordi selve blushen er sådan en fin mørk gammelrosa nuance og emballagen er også rigtig pæn.

MAC Blush Ombre koster 230 kroner, og du kan finde de tre farver hos MAC Pro FSS på Købmagergade og online i MAC’s egen webshop.

3. HH Simonsen The ”Wet” Brush
I den sidste uges tid har jeg nævnt den flere gange, i det hele taget har jeg meget svært ved at holde mund om dens fortræffeligheder, for den kan noget, som ingen af mine andre børster kan. Den kan udrede min slidte afblegede høstak på et øjeblik.
Nu ved jeg jo, at spørgsmålet om Mason Pearson vil komme… Og ja, den skønne børste er stadig fantastisk. Ligesom det ikke nytter at sammenligne salt og peber, så nytter det heller ikke at sammenligne Mason Pearson og HH Simonsen The ”Wet” Brush. De to børster er så forskellige, og jeg bruger dem slet ikke til det samme. Så nej, jeg vil ikke anbefale den ene frem for den anden!
Det HH Simonsen The ”Wet” Brush kan, er altså at udrede håret hurtigere og mere skånsomt end andre børster. Hemmeligheden skulle ligge i de meget tyndere tænder børsten har, egentlig er jeg ret ligeglad med, præcis hvad det er, for det virker fremragende.

HH Simonsen The ”Wet” Brush koster mellem 99-169 kroner afhængigt af, hvor du køber den. På Cocopanda.dk har de den armymønstrede børste tilbage til 99 kroner, men hvis du selv vil vælge farven, finder du et langt større udvalg hos Nicehair.dk og hos I Love Shampoo, hvor børsten koster henholdsvis 129 og 119 kroner.

4. Vichy Ideal Body Balm
Et af de første pressemøder Pudderdåserne var med til, var da Vichy lancerede deres Nutriextra serie, som jeg aldrig helt blev dus med, fordi den dufter af fersken… Nu er Ideal Body serien bestående af fire skønne produkter lanceret. Der er to lækre olier en med og en uden glitter, så er der en lotion og denne balm, som jeg altså er faldet for med et brag.
Duften er simpelthen så skøn, og komponeret særligt til denne linje. Blandt noterne finder du både polynesisk gardenia, fresia, rav, moskus og vanilje, og trods de potente noter er den blød, mild og rigtig rar.
Selve cremen er rig og virkelig behagelig på huden, og så indeholder den selvfølgelig nogle skønne ting. Vichy sørger for både hyaluronsyre, LHA og masser af skønne olier til huden. Det er forkælelse på et højt plan! Duft, konsistens og effekt går op i en højere enhed, så selvom creme normalt ikke står højt på min hitliste, så må jeg altså sige, at jeg er helt solgt. Cremen trænger ind i huden, inden jeg når at tænke, at det er fedtet og efter få dages brug er hudens overflade meget blødere.
I øvrigt skulle jeg hilse fra Katja og sige at hun også er fan…

Vichy Ideal Body Balm koster 189 kroner, og du finder Vichy på Apoteket og online hos Apotekeren.dk og Webapoteket.dk.

5. Acqua Di Parma Rosa Nobile Eau de Parfum
Der er ikke en gang bare en lille bitte smule tvivl i mit sind, roserne er på vej tilbage. I mange år har roser haft et støvet mormorimage, men de er på tilbage og jeg er ret vild med det! Rosenduft er et virkelig stærkt barndomsminde for mig. Duften minder mig om lyden af The Entertainer af Scott Joplin, vaniljeis med marengs, fuglekvidren, lange karbade og masser af kridttegninger. Det er masser af gode minder og så er der alle billederne i min bevidsthed af de smukke roser, jeg har set og duftet til rundt omkring i verden. Alt det vælter ud over mig, når jeg tager Rosa Nobile på.
Duften er på ingen måde støvet, tværtimod går alt op i en højere enhed, når de fine friske citrus noter og den sarte krydrede pebernote støtter den runde og bløde duft af de italienske roser. Lilje konval, viol og pæoner giver roserne den perfekte sparring, mens moskus, ambergris og cedertræ danner det perfekte fundament for den levende duft.

Acqua Di Parma Rosa Nobile Eau de Parfum koster (pris kommer snart)… Selvom det er pinligt, så må jeg indrømme, at jeg har glemt at finde ud af, hvad duften koster i Magasin og Sephora.
Men du kan finde den, i den übercool webshop Gents.se, hvor den koster henholdsvis 939 kroner og 1359 kroner.

6. L’Oréal Professionnel Shine Blonde Céraflash
Til blond hår hører åbenbart bekymringen om farven gul, ligesom jeg er hundeangst for røde nuancer i mit mørke hår, så er min frygt for at ende med tisgult hår også ret udpræget. Heldigvis er der masser af gode produkter, som kan hjælpe på vej med kontrastfarvet shampoo, balsam, kur og alt mulig andet. Det er ganske effektivt, og sagt i fortrolighed er der nogle mærker, som af og til virker så godt, at håret i stedet for gult bliver lyslilla…
Sådan er det ikke med L’Oréal Shine Blonde Céraflash, faktisk var jeg nødt til at spørge min yndlingsfrisør Line Bomholt, hvorfor hun havde valgt den til mig. Sagen er den at alle sagde: ”Nej, du mener Silver”, hver gang jeg nævnte min shampoo. Line forklarede, at L’Oréal Shine Blonde Céraflash ikke bare neutralisere gult, den sørger også for god pleje, og så giver den håret glans. Afblegning er ret hardcore, og det kan gøre håret mat og kedeligt. Det synes jeg ikke, at jeg har fået, men det kan selvfølgelig være fordi jeg kun vasker hår i L’Oréal Shine Blonde Céraflash. Den eneste anke, jeg har, er duften… Den dufter nemlig lidt af sådan en duftblok med ”fyrreduft”, heldigvis dufter Shu Uemura fantastisk, som jeg også nævner herunder.

L’Oréal Shine Blonde Céraflash er også et frisørprodukt, og du finder shampooen hos udvalgte frisører, hvor den koster 200 kroner for 500 ml. Jeg fandt den også på Nicehair.dk.

7. Benefit Puff Off!
Da jeg hørte alle anprisningerne om Benefit Puff Off! rullede jeg nærmest med øjnene . Mage til pjat tænkte jeg… Og så overtalte en af de skønne damer fra Benefit mig alligevel til at prøve. Det havde været en alt for travl morgen, så jeg havde minimal makeup på. Det er sædvanligvis ikke et problem for mig, men lige den dag så jeg faktisk lidt træt ud… Den forvandling, der skete da jeg tog Benefit Puff Off! på under øjnene, var ærlig talt så vild, at jeg måtte kigge ekstra godt efter i spejlet.
Selvom jeg fristes til at sammenligne effekten af Benefit Puff Off! med Eyesential, så er det nok de færreste der vil opleve SÅ dramatisk effekt. Og ingredienserne er ikke de samme!
Her vil jeg lige minde om, at poser og mørke rande under øjnene ikke er nogle af mine bekymringer, så jeg vil på ingen måde love en effekt, som du slet ikke kan opleve. Men altså på mig, havde det altså en lignende effekt! Det var lang tid før jul, jeg prøvede Benefit Puff Off! med den effekt, og det er først nu, jeg har fået fingrene i den. Så jeg glæder mig virkelig til at prøve kræfter med effekten… Og så skal jeg selvfølgelig nok vise billeder.
Applikatoren er formet som et strygejern, hvor genialt er det lige? Det betyder først og fremmest at produktet er nemt at fordele og så køler applikatoren også, hvilket er meget behageligt.

Benefit Puff Off! koster 225 kroner, og du finder den i Sephora både i Illum og i Field’s.

8. REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream
Nu kunne jeg skrive i gamle dage, men det gør jeg ikke… for jeg ved ikke præcis, hvornår REN Mayday Mayday udgik, det føles bare som meget længe siden. REN har aldrig været et af de mærker, som jeg er gået efter, mest fordi den ret så glade omgang med æteriske olier, gør mig lidt nervøs. Af en eller anden grund havde jeg alligevel kastet min kærlighed på Mayday Mayday, som var en af de balms, som startede min besættelse af hele den produktgruppe. Men da jeg på et tidspunkt gik forgæves efter balmen, kiggede jeg ikke engang efter en erstatning…
Da jeg sidste år fik mulighed for at teste den fabelagtige REN Flash Rinse 1 Minute Facial, blev jeg lidt nysgerrig på flere af produkterne. REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream var et af dem, og navnet fik mig til at håbe på, at vi havde med en ny Mayday Mayday at gøre, det ville dog være synd at sammenligne de to. REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream kan noget helt andet! Det er en ansigtscreme, som er som skabt til min ørkentørre hud. Med masser af Squalane sørger den for intens pleje, faktisk ville jeg virkelig nødigt have undværet denne fine creme i denne måned, hvor både høj feber og mangelfuld hudpleje har været en hård cocktail for min hud.

REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream koster 229 kroner, og du finder REN i Sephora, i udvalgte Matas og i Magasin, som også har den online i webshoppen. På den danske hjemmeside for REN finder du en forhandlerliste.

9. Shu Uemura Ultimate Remedy Extreme Restoration Treatment For Ultra-Damaged Hair
Hårkur med navne som denne fra Shu Uemure har jeg altid brugt til ældsten. Ikke fordi hans hår er overdrevet smadret, nærmere fordi jeg selv er rædselsslagen ved tanken om hårkur, som tynger mit fine hår, og hans tykke hår kan sagtens tage det. Nu hvor jeg selv er begyndt rejsen mod det lyse hår, så trænger mit hår i den grad til noget solid pleje, for afblegning er jo ikke ligefrem godt for håret. Og efter en forskrækkelse med en børste i mit nyblegede og superporøse hår havde Line Bomholt ikke svært ved at overbevise mig om, at det netop er denne kur, jeg skal bruge.
Shu Uemura Ultimate Remedy Extreme Restoration Treatment For Ultra-Damaged Hair leverer varen. Hold da op, hvor er det en vild hårkur. Det føles virkelig, som om håret er markant mere styrket og plejet efter et øjeblik med den virkelig velduftende og meget luksuriøse hårkur. Selvom det er lidt af et greb i lommen, så er der ingen tvivl om, at jeg skal have den igen. Mit hår har det så meget bedre efter jeg er begyndt at bruge den. Det er ultimativ kærlighed til dit hår!

Shu Uemura Ultimate Remedy Extreme Restoration Treatment For Ultra-Damaged Hair koster 440 kroner, og du finder den hos udvalgte frisører, min er selvfølgelig fra Bomholt Intercoiffure, så fandt jeg den også hos X-tend Hair og online hos I Love Shampoo, hvor den er en del billigere.

10. Depend 7 Day Hybrid Polish i farverne Cotton Dream, ValentineFlirt og In Harmony
Selvom jeg ikke havde de vilde forhåbninger om at komme til at holde ligeså meget af Depend 7 Day Hybrid Polish, som jeg gjorde af Gel Lack. Så må jeg indrømme, at jeg faktisk er endnu mere begejstret! Det holder ikke fantastisk på mine bløde negle, men det gør ikke det fjerneste, for det er lige til at fjerne, og så er det så sindssygt kort tid om at tørre, at en fuld manicure kan klares på den tid, du er om at lakere neglene.
Farveudvalget har allerede på få måneder vokset sig stort og i anledning af foråret lancerede Depend i denne uge en meget fin forårskollektion. Her er det bare tre af farverne, simpelthen fordi det er dem, jeg har brugt flittigst.
Der er ni lakker i alt, som du kan se på Depends eget site, Eva K. har prøvet syv af dem, hvis du vil se dem på. Personligt er jeg ret vild med kollektionen især den virkelig lækre Valentine Flirt har prydet mine negle flere gange.

Depend 7 Day Hybrid Polish koster 49,95 kroner stykket, og så skal du huske et startkit, hvis ikke du har det i forvejen, det kan du købe samlet til 99,95 kroner. Du finder Depend 7 Day Hybrid Polish i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
wickie

åhh jeg er i syv sind om jeg skal bruge mine penge på en Clarisonic eller Foreo Luna! Det er jo et projekt i sig selv at bestemme hvilken en af de mange varianter som de hver især har mange forskellige af, når jeg jo bare vil have den bedste af dem allesammen til mine behov 😉 pt så hælder jeg mest til Foreo Luna da den virker mest hygiejnisk, eller er jeg forkert på den? og så er jeg nok også af den holdning at det ikke er nødvendigt at have en til både kroppen og en til ansigtet, da det i min verden kan bruges begge steder, eller er jeg helt ved siden af i mine antagelser? 🙂

Henrik

Lyder spændene kan den bruges hvis man bruger olie til at rense huden med 🙂

Ann

Hvordan er erfaringerne. Holder Depend lakken bedre end Vinylux?
Rigtig god påske.

Helene Randløv

Hej Ann
For mig er holdbarheden den samme. Depend hærder bare hurtigere.
Kh. Helene

Mette

Den der Foreo Luna lyder jo helt fantastisk. Kommer det mon snart et helt indlæg om den?

Signe

Har fået den sorte wet børste i gave og den er genial. Aldrig har det været nemmere at redde mit ødelagte afblegede hår igennem! 🙂
Men.. Synes det er ubehageligt at holde på gummi skaftet. Ja det lyder mærkeligt.
Derfor ville jeg spørge, om din også er med gummiskaft? Eller om det kun er den sorte

Helene Randløv

Hej Signe
Det er en virkelig fantastisk børste <3
Som du måske kan se på billedet er der ikke gummi på min, det er der faktisk ikke på nogen af dem jeg har.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *