Spoiled.dk – 15 procent rabat hos ny webshop med Pai, Davines, EOS mm

18.05.15
Pakke med Pai fra Spoiled.dk

Pakke med Pai fra Spoiled.dk Pakke med Pai fra Spoiled.dk

Pakke med Pai fra Spoiled.dkSponsoreret indlæg

Spoiled.dk har netop åbnet deres nye danske webshop med flere interessante mærker indenfor hudpleje, hår og makeup. Webshoppen byder på blandt andet hudpleje fra blandt andet Pai, EOS og Lancôme og hårpleje fra Davines, Tigi og Redken. Webshoppen har også makeup fra for eksempel Yves Saint Laurent og neglelak fra Essie. Spoiled.dk har nu været så venlige at lave en rabatkode til jer, som giver 15 procent på hele webshoppen.

Helene og jeg har prøvet den nye webshop af og skulle selvfølgelig vælge et par produkter ud. Mig og mine tørre hænder valgte en Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, som jeg har hørt Helene lovprise et par år efterhånden, og som nu skal lindre mine stakkels evigt bleskiftende hænder. Helene glæder sig til at prøve Pai Instant Calm Redness Serum Sea Aster & Wild Oat.

Indtil 1. juni får alle ordrer på over 100 kroner også en gratis EOS læbepomade med. Du skal blot skrive, hvilken EOS smagsvariant du ønsker i kommentarfeltet ved checkud. Se alle produkter fra EOS her, og så får du en pr. ordre.

Sendt inden 24 timer eller gratis
Spoiled.dk garanterer, at din pakke altid bliver sendt inden 24 timer på hverdage, efter ordren er afgivet. Hvis ikke de sender den inden 24 timer på hverdage er din ordre gratis!

Vind et gavekort på 500 kroner
Du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Spoiled.dk. Du skal blot tilmelde dig webshoppens nyhedsbrev her. Alle der tilmelder sig spoiled.dks nyhedsbrev er med i konkurrence om et nyt gavekort hver måned. Du finder tilmeldingen nederst på forsiden.

Rabatkode: Spar 15 procent
Koden pudder15 giver lige nu 15 % rabat på hele sortimentet på Spoiled.dk.

Brug koden her på Spoiled.dk

Rabatkoden udløber 1. juni.

Og den der slikpose der… Den slags hyggelige små hilsner er normalt det første, jeg kaster mig over, når butikker og andre søde folk sender det med. Er det kun mig, der elsker den slags?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Signe

Hej Helene
Hvordan virker pai Instant Calm Redness Serum Sea Aster & Wild oat? Nogen effekt? Døjer selv med en hud der har tendens til meget rødme

Helene Randløv

Hej Signe
Min hud har været virkelig sart i et godt stykke tid, så jeg holder mig til produkter, jeg har lang og god erfaring med. Jeg regner med at have en test klar til efteråret.
Kh. Helene

Signe

Fair nok hvilke produkter bruger du lige pt? Er virkelig træt af min sarte og rødmossede hud. Kan ikke gå uden en højt dækkende foundation da jeg ellers vil ligne en der har sovet ude i solen i en uge plus en der har kradset sig i ansigtet oveni 🙁
Ser mere rød ud når jeg så fjerner min makeup om aften.

Helene Randløv

Hej Signe
Helt ærlig er jeg dødkedelig og bruger primært vores egen produkter, som jeg VED, jeg kan tåle. Så er jeg også vild med Mario Badescu og Phamaceris (jeg skal lidt senere på året teste deres serie til rødme), men serien til sart hud er fantastisk!
Kh. Helene

Signe

Tusind tak Helene. Må man gerne bruge t-zone peelingen fra jeres mærke hvis man har meget sart hud. Tænker syre ikke er godt

Katja Moikjær

T-zone peelingen er velegnet til sart hud. BHA er generelt mild og har en antiinflammatorisk effekt og tåles typisk godt af sart hud, selv rosacea. AHA skal du derimod sandsynligvis holde dig fra.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *