Håndcreme på prøve: Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream

27.01.13
Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream

Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream

Pai Skincare er et af de mærker, som jeg har været meget nysgerrig efter at teste og i forbindelse med at Pai blev lanceret i Magasin modtog jeg en del af produkterne. På daværende tidspunkt var jeg i gang med en test af et andet mærke og jeg havde lovet ikke at blande produkter eller at teste noget som helst andet i den periode. Det betyder, at jeg stadig har ansigtsprodukterne til gode og efter at have prøvet Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream og Pai Comfrey & Calendula Calming Body Cream, kan jeg næsten ikke vente med at komme i gang.

Kriterierne for bedømmelsen er de samme som altid nemlig ingredienser, absorption, fugtende/plejende egenskaber, duft og konsistens.

Duft
Det er ikke en overdøvende eller voldsom duft, men den er lidt særpræget på den meget naturlige måde. Når den er trængt ind er duften lidt sød og mandelagtig. Egentlig dufter den bare af de olier, der er i nemlig vindruekerne, avokado og hybenolie med en snert af havtorn. Det er også havtorn, som leverer den fine gyldne farve til cremen.

Konsistens og absorption
Min første tanke var, at det var en lidt tynd og vandet affære, men det viser sig at være en kæmpe fordel, for det betyder samtidig, at den trænger super hurtigt ind i huden. Som sædvanlig overdrev jeg med mængden, men fordi Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream har den konsistens, den har, gjorde det ikke det mindste. Siden hen har jeg lært at dosere den ordentligt ved at undlade at trykke pumpen helt i bund.

Ingredienser
Den lette creme er baseret på vand, men er som nævnt ovenfor rig på olier, shea smør og E-vitamin. Vindruekerne, avokado, hyben og macadamiaolie er bare nogle af de olier, der er i. Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream indeholder glycerin til at holde på fugten og så er den fuld af antioxidanter. De gode fedtstoffer holder huden gennemfugtet og godt beskyttet mod ydre påvirkninger.

Plejende egenskaber
Huden bliver superblød og meget behagelig straks efter påføring, samtidig med at overfladen fremstår jævn og gennemfugtet. Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream lægger ikke en ubehagelig hinde på huden trods hyppig brug. Huden føles beskyttet og rustet til både håndvask, kulde og andre ubehageligheder.

Summa summarum
Sædvanligvis vælger jeg nok lidt federe cremer, men den tynde konsistens har virkelig bevist sit værd. Fornemmelsen af creme mellem fingrene og i håndfladerne giver mig kuldegysninger og derfor har Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream vundet mit hjerte. Det er muligvis lidt selvmodsigende, men det er sjældent jeg får taget mig sammen til at få brugt de fede cremer, netop fordi jeg ikke bryder mig synderligt om fornemmelsen. Derfor har den tyndere konsistens betydet, at de kolde måneder er gået fuldstændig sporløst hen over mine hænder. Det er i sig selv utroligt med tanke på de store mængder håndsprit jeg udsætter hænderne for.

Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream koster 180 kroner, du finder den blandt andet hos Blixen Vixen og i Magasin.
Hos Blixen Vixen kan du endda købe den i et sæt med ovennævnte Pai Comfrey & Calendula Calming Body Cream. Det er en fænomenal creme fuld af gode og nærende fedtstoffer, så den kan jeg varmt anbefale!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Regitze Løkke

Virkelig fedt indlæg og rigtig fed blog! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Regitze

natalie k

hej pudderdåser! kommer der flere anmeldelser på pai skincare produkter? jeg har nemlig tænkt mig at købe deres geranium & thistle ansigtscreme og kunne godt bruge en anmeldelse hvis i ligger inde med sådan én 🙂 og tak for en fantastisk blog, som altid er det første “research sted” jeg besøger når jeg skal prøve noget nyt inden for skønhedens verden!

Pudderdåse Helene

Hej Natalie
Tusind tak <3
Hhhmmm… jeg har en af cremerne liggende, men kan ikke lige huske hvilken… Jeg er ret glad for Pai generelt og har været ret imponeret over de produkter, som jeg har testet. Men pågældende ansigtscreme har jeg desværre ikke testet (endnu) 🙂
Mange hilsner
Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *