Pudderdåsernes T-Zone Peeling: Skal den lugte sådan?

Pudderdåserne T-Zone Peeling
07.05.15

Pudderdåserne T-Zone Peeling
Nogle har spurgt os om, det er meningen at T-Zone Peelingen skal have en lidt skarp, ‘kemisk’ lugt. Og ja – det er det, desværre. Den skal lugte sådan. Så det er ikke fordi, I har fået et for gammelt eksemplar med hjem. Men vi er rigtig glade for at I er opmærksomme og spørger! Jeg skal prøve at forklare hvor lugten kommer fra. og hvorfor det ikke kan være anderledes.

Den aktive ingrediens i T-Zone Peelingen er salicylsyre. Salicylsyren er hovedansvarlig for at eksfoliere huden, mindske porene og nedbringe antallet af hudorme og bumser. Uden den ville der slet ikke være nogen t-zone peeling.

Og salicylsyre lugter bare ikke rart. Det er ikke nogen farlig ingrediens overhovedet. Vi bruger den i en koncentration af 2 procent, som er absolut sikker at bruge.

Der er salicylsyre i mange andre produkter, du er vant til at bruge, bland andet eight hour cream fra Elizabeth Arden og i Cliniques Clarifying Lotion. Det er en meget udbredt ingrediens, du kan finde mange steder.

Men to faktorer gør, at salicylsyren lugter særligt kemisk i vores T-Zone Peeling.

1) Koncentrationen på 2 procent er høj sammenlignet med andre hudplejeprodukter. Det er derfor den virker.

2) Vi bruger ikke parfume i Pudderdåsernes Musthave og kan derfor ikke maskere den med en lækker blomsterduft.

De øvrige produkter i vores serie har i øvrigt ikke den lugt, fordi de slet ikke indeholder salicylsyre.

Så ja, vi ved godt, den ikke ligefrem lugter af roser. Men det er desvære prisen i lige dette tilfælde for et uparfumeret produkt, der virker.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Christina

Kære Pudderdåserne, tak for et rigtig godt produkt! Kan i hjælpe lidt mht hvad man kan kombinere t-zone peeling med og hvad man bør undgå? Jeg er for nyligt begyndt at bruge Lings Dual Moisture Emulsion og er vild med hvad den gør for fugtbalancen i min hud! Men får stadig break-outs jeg gerne var foruden. Jeg bruger i dag rens, Dual Emulsion, efterfulgt af serum (AHA aften og nogle Collagen Boost/C-Complex halløj om morgenen inden dag/natcreme. Hvor passer t-zone peeling ind i rutinen?

Helene Randløv

Hej Christina
Jeg er klar over, at det virker lidt sært, men… Dual Moisture skal oven på din AHA/T-Zone Peeling og ikke omvendt. Syre bliver simpelthen ineffektivt, hvis de ikke kommer på som det første.
T-Zone Peeling og AHA Serum må ikke kombineres. De må ikke bruges sammen, ikke samme dag eller samme uge! Du SKAL vælge enten den ene eller den anden. Der må heller ikke være syre i din creme!
Dit ritual bør se sådan ud:
Mild rens
AHA Serum/T-Zone Peeling
Ling Dual Moisture
Evt. serum
Creme (hvis det er nødvendigt)
SPF i dagtimerne
Kh. Helene

Christina

Wauw godt jeg spurgte!! Når du så skriver “evt. serum” – er alt så ok så længe der ikke er AHA i? Eller er der andet man bør undgå når T-zone peeling er en del af rutinen? Og der må heller ikke være syre i din creme: er det bare alt der hedder noget med “acid” eller hvordan ved man at man vælger rigtigt her?

Helene Randløv

Hej Christina
Ja, mere eller mindre. Eksfolierende syre er det eneste du skal undgå, uanset om det er vores AHA-Serum eller andre mærker. Nej, jeg kan desværre ikke bare lige skrive en liste. Hyaluron syre er jo en syre, den virker bare ikke eksfolierende 🙂 Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at sende links til ingredienslisten på Facebook, så kigger vi på det :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *