Pudderdåsernes T-Zone Peeling: Skal den lugte sådan?

07.05.15
Pudderdåserne T-Zone Peeling

Pudderdåserne T-Zone Peeling
Nogle har spurgt os om, det er meningen at T-Zone Peelingen skal have en lidt skarp, ‘kemisk’ lugt. Og ja – det er det, desværre. Den skal lugte sådan. Så det er ikke fordi, I har fået et for gammelt eksemplar med hjem. Men vi er rigtig glade for at I er opmærksomme og spørger! Jeg skal prøve at forklare hvor lugten kommer fra. og hvorfor det ikke kan være anderledes.

Den aktive ingrediens i T-Zone Peelingen er salicylsyre. Salicylsyren er hovedansvarlig for at eksfoliere huden, mindske porene og nedbringe antallet af hudorme og bumser. Uden den ville der slet ikke være nogen t-zone peeling.

Og salicylsyre lugter bare ikke rart. Det er ikke nogen farlig ingrediens overhovedet. Vi bruger den i en koncentration af 2 procent, som er absolut sikker at bruge.

Der er salicylsyre i mange andre produkter, du er vant til at bruge, bland andet eight hour cream fra Elizabeth Arden og i Cliniques Clarifying Lotion. Det er en meget udbredt ingrediens, du kan finde mange steder.

Men to faktorer gør, at salicylsyren lugter særligt kemisk i vores T-Zone Peeling.

1) Koncentrationen på 2 procent er høj sammenlignet med andre hudplejeprodukter. Det er derfor den virker.

2) Vi bruger ikke parfume i Pudderdåsernes Musthave og kan derfor ikke maskere den med en lækker blomsterduft.

De øvrige produkter i vores serie har i øvrigt ikke den lugt, fordi de slet ikke indeholder salicylsyre.

Så ja, vi ved godt, den ikke ligefrem lugter af roser. Men det er desvære prisen i lige dette tilfælde for et uparfumeret produkt, der virker.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
48 kommentarer
Katrine Mørk

Jeg tænkte godt over at duften ikke var fantastisk da jeg først startede med at bruge den, men nu har jeg vænnet mig til den og jeg er så glad for produktet 🙂

Katja Moikjær

Det er vi glade for, at du er 🙂

Malene

Er det muligt at anvende jeres T-zone peeling sammen med ens andre produkter, som indeholder salicylsyre? Eller bliver det for meget af det gode?

Katja Moikjær

Nej, det er for meget af det gode. Man bør kun bruge et syreholdigt produkt ad gangen. Vi bruger 2 % salicylsyre i en lav ph-værdi og det er maksimalt til hjemmebrug, så jeg vil ikke anbefale at tilføre yderligere. Hvilke produkter tænker du på?

Anne F.

Tak for god forklaring. Jeg er blevet storforbruger af jeres produkter. Om morgenen anti-age + supplering af alt-i-en når jeg bruger mineralpudder i stedet for foundation. Om aftenen t-zone kombineret med Super3 fra Beaute Pacifique. Sammen med Imedeen har denne kombination reddet min hud, der er gået fra at være meget aknepræget til helt fin og ren. Tusind tak!

Katja Moikjær

Det er os der takker Anne 🙂

Natasja

Kære Pudderdåser,
Mon jeg er den eneste der elsker duften af jeres T-Zone Peeling? Jeg har en svaghed for uparfumerede produkters duft. Ikke alle. Men nogen dufter bare “rart” 😀

Katja Moikjær

Jeg kan også godt lide den “uparfumerede” lugt. Hvorimod jeg generelt ikke bryder mig om parfumerede cremer. Jeg havde faktisk ikke skænket luften en tanke, før vi var begyndt at sælge den og begyndte at få mails fra jer ☺️

Dana

Jeg har netop lige taget jeres T-Zone Peeling i brug for første gang i aften, og undrede mig over lugten og om jeg nu havde fået en fejlvare. Så jeres indlæg er som sendt fra himlen! Den er i øvrigt rigtig lækker at smøre på huden, har tidligere brugt Cleanance K, så er rigtig spændt på endelig at bruge jeres produkt 🙂

Katja Moikjær

Tak Dana 🙂 Jeg håber, den kommer til at virke for dig.

Rikke

Det gør ikke mig noget at den “lugter”
Den virker jo rent faktisk – er så glad for den. Tak!

Katja Moikjær

Dejligt at du kan lide den 🙂

Lotte F

Mange tak for info.
Bruger den ikke selv, men det gør min teenagere datter med succes.
Da jeg forleden skulle instruere min søn i også at bruge den, blev jeg bekymret for om den mon var for gammel/harsk. Så rart at vide at det er den lugter sådan

Katja Moikjær

Kære Lotte. Glad for at kunne hjælpe. Hvis du kommer i tvivl om andet, så må altid bare spørge. Kh. Katja

Monica

Kære pudderdåserne! Jeg har siden jeg var 13 (er nu 24), haft problemer med fedtet og uren hud. Jeres t-zone peeling lyder jo næsten for god til at være sand. Jeg har desværre brugt ufattelige summer på produkter, som ikke holdt hvad de lovede alligevel. Jeg er dog vildt interesseret i at prøve denne, men er bange for at blive skuffet som så mange gange før. Jeg ville derfor høre om der var mulighed for, at få tilsendt en prøve til en uges tid, således at jeg kan teste om produktet har en virkning på min ellers ret stædige hud?
Håber det kan lade sig gøre, da jeres produkter lyder perfekte!
Mvh Monica 🙂

Katja Moikjær

Kære Monica. Vi har desværre ikke mulighed for at sende prøver ud. Du kan få en lille sample hos for eksempel Magasin. Den kan række til et par dage, så du kan se, hvordan din hud umiddelbart reagerer på produktet. Men uren hud er forholdsvis lang tid om at se en forbedring. Kærlig hilsen Katja

Julie Helene

Til Monica. Jeg har haft præcis (!) samme problemer som du står med og for at prøve at mindske din tvivl, så vil jeg fortælle dig, at cremen har gjort underværker for mig! Jeg får stadig nogle få bumser, men aknen er væk. Jeg renser min hud med en konjac svamp (neutral renseservietter forinden, hvis jeg har haft meget make-up på) og bruger derefter t-zone peelingen i hele ansigtet, morgen og aften. 3-4 gange om ugen bruger jeg, efter peelingen, Super 3 booster fra beaute pacifique. Det er en fantastisk kombi. Cremen koster mindre end 200,- kroner (og Super 3 booster ca. 400) så jeg synes du skal kaste dig ud i det. Jeg kunne se resultat efter ca. 2 1/2 uge. Held og lykke med det

Helene Randløv

Kære Julie Helene
Tusind tak for din meget fine anbefaling!
Kh. Helene

Marie-Louise Posgaard LarseN

Så længe den virker, så er duften lige gyldig. Den forsvinder jo alligevel kort efter… Det gør effekten heldigvis ikke! :-*

Katja Moikjær

Tak Marie-Louise :-*

Louise B

Heej ! Da jeg lugtede til den første gang, så tænkte jeg bare “jep, den her virker!” For har været vant til Avene kemisk peeling. Da jeg ikke har kunne finde Avene kemisk peeling i lang tid, så kom jeg til den konklusion at den er udgået og jeg måtte finde en erstatning. Og den her har absolut ikke skuffet mig! Er meget meget glad for den, thumbs up piger. Ved godt man bruger creme ovenpå den, men kan man godt bruge en ansigtsolie ovenpå? 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Og det gør den! 😀
Ja, Avéne har reformuleret og hedder nu Cleanance Expert, det er en anden syre (læs evt. anmeldelsen her på bloggen)
Hvis du lige lader T-Zone Peeling “trænge ind”, så kan du sagtens bruge olie bagefter.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *