Tocca Giulietta Liquid Hand Soap og Hand Milk

26.04.15
Tocca Giulietta Liquid Hand Soap og Hand Milk

Tocca Giulietta Liquid Hand Soap og Hand Milk

I serien med de efterhånden mange dufte er der allerede de fineste faste håndsæber. De er perfekte til værtindegaver, og sådan set også til pynt, hvor du nu har lyst til det, men det er sjældent, jeg selv nænner at tage hul på dem. Derfor er jeg tæt ved lykkelig, nu hvor der er lanceret Tocca Liquid Hand Soap og Hand Milk i nogle af duftene.
Tocca har boet fast hjemme hos mig i efterhånden mange år, først og fremmest fordi jeg er vild med duftene, men flakonerne og historierne bag de forskellige navne er nu altså også ret så fine. At der er kropsprodukter i de forskellige duftvarianter er også et kæmpe plus. Og endelig er der budskabet ”Love Yourself”, så er det svært at være andet end begejstret!

Hverdags forkælelse
Det er langt fra et nyt mantra, men det er et jeg lever efter, fordi tiden i min hverdag er knap, og der er ikke altid tid til, at jeg gør mig umage med rutinerne, eller giver mig tid til at nyde dem. Og så er der alle de kedelige ting, som egentlig bare skal overstås.
Sådan er det lidt at vaske hænder… Det gør jeg og de fleste andre MANGE gange om dagen, og derfor besluttede jeg for en del år siden, at det skulle forbindes med noget rart hver eneste gang. Derfor er jeg altid på udkig efter velduftende og bløde sæber at forkæle næsen og hænderne med.

Velduftende sæbe og bonus creme
Det er i mine øjne sæben, der er vigtigst, det er trods alt den, jeg bruger mest, men hører der en creme til, så er det ekstra lækkert, fordi jeg er vild med velduftende hænder. Tocca Giulietta Liquid Hand Soap og Hand Milk gør både min næse og mine hænder meget glade, og selvom det selvfølgelig er nogle ret parfumerede produkter, så dufter hænderne stadig rent og rart.
Sæben er ikke videre mild, men skummet er rart og blødt, og der er ingen tørhed efterfølgende. Hand Milk er vitterlig mælket, der er både ingredienser fra mælk i, men samtidig med at det altså er en meget tyndtflydende konsistens, er der også rigtig gode olier og fedtstoffer i. At den er tyndtflydende, er jeg ret stor fan af, da den fugter uden en ubehagelig fedtet fornemmelse efterfølgende.

Tocca Giulietta Liquid Hand Soap og Hand Milk koster henholdsvis 145 og 165 kroner, og du finder dem i Magasin og i Stylebox. Nærmeste forhandler oplyses på telefon: 45 65 55 55.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Sophie Ella

Hej Helene
Toccas produkter er virkelig lækre. Har selv en af deres parfumer. Jeg tænkte på om du har prøvet håndcremen fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/)? Har kun hørt godt om den, så overvejer lidt om jeg skulle investere:-)
Sophie Ella

Helene Randløv

Hej Sophie Ella
Ja, jeg har testet den og den er ikke noget for mig. Min mor, som er min go-to ekspert på området, er ret begejstret for den, fordi den er let og trænger hurtigt ind i huden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *