Fredagsfavorit: Pudderdåserne.dk Alt i en creme

24.04.15
Pudderdåserne Alt i en Creme

Pudderdåserne Alt i en Creme

I må altså tro os, når vi siger, at vi gør, hvad vi kan, for at nedtone omtalen af vores egne produkter på bloggen her. Det gør vi, fordi Pudderdåserne.dk skal fortsætte som altid og være det sted, hvor læserne kan finde relevant information om alle mærker. Men i dag vil jeg alligevel benytte mig af lejligheden til at fremhæve ‘Alt i en cremen’, for der er Super Bazaar i Magasin, og vi er sat ned med 20 procent.

En i hvert rum og på hvert natbord
Alt i en cremen er uden sammenligning det produkt, vi har det største forbrug af herhjemme. Der står en i hvert rum (to badeværelser, stue, køkken-alrum og en på både min mands natbord og mit eget). Det er faktisk ikke altid nemt at være skønhedsblogger og finde plads til at teste nye produkter hele tiden, når man helst vil bruge sine egne (first world problem, jeg ved det…).

Cremen må siges at have en bred målgruppe: Jeg elsker den, min mand elsker den, min svigermor elsker den, min lillebror elsker den. Og det er ikke kun fordi, de holder af mig. Ingen i min familie gider for eksempel at læse Pudderdåserne. Men de vil gerne købe vores produkter.

Jeg startede på et forsøg på at anmelde Alt i en cremen som om den var ethvert andet produkt, men det er både meningsløst og useriøst, så jeg har slettet det igen. Jeg kan selvfølgelig ikke anmelde min egen baby objektivt. Du kan læse mere om ingredienserne og produktet her. 

Min mand, min lillebror og min svigermor
At mennesker som min mand, min lillebror og min svigermor bruger den er faktisk det største kompliment, jeg kan få. Min lillesøster, mine veninder, min moster – de tager gladeligt imod alt hvad jeg kaster i deres retning og læser også hvad jeg skriver engang i mellem. Men disse tre personer er anderledes. Min mands hjørne på badeværelset indeholder (udover alt-i-en cremen) tandbørste, tandtråd og en neutral deo. Min lillebrors samling ser ligesådan ud. Min svigermor har en danatekt creme og en solcreme udover tandbørsten. Og når de tre alle har taget Pudderdåsernes alt-i-en-creme til sig, så bliver jeg særligt stolt. For hvis ikke den havde virket, så havde de ikke brugt den – lige gyldigt om mit navn stod på den eller ej.

SuperBazaar i Magasin lige nu
Magasin har lige nu Super Bazaar med 20 procent på massevis af beautyprodukter og op til 50 procent på andre varer.

Pudderdåserne.dk Musthave er også med, ligesom virkelig mange andre fede mærker er. Alt i en creme, Anti-age ansigtscreme og Alt i en makeupfjerner er på lager, og du kan spare 20 procent på dem.

Alt i en cremen koster 116 kroner mod normalt 145 kroner.

SuperBazaar varer til og med søndag og er både online og i Magasins varehuse.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Susanne Nørrelykke Petersen

Uhhh så må jeg nok have bestilt en mere, jeg ELSKER den, og ville ønske at den også fandtes med lidt solfaktor i.

wickie

Jeg er også vild med den, og då er det den eneste creme jeg kan få min kæreste til at bruge, så jeg kan godt forstå i er glade for den 🙂
Jeg har lige et spørgsmål angående jeres aha og t-zone peeling. Jeg ved godt at man ikke skal bruge dem sammen, men jeg er lidt i tvivl om jeg kan bruge den ene om aften og den anden om morgenen? Lige nu bruger jeg t-zone peeling, men jeg gav AHA til min svigerinde i gave og hun er blevet så glad for den og har fået et flot resultat af at bruge den, så nu er jeg blevet nysgerrig på den. Men jeg vil bare gerne vide om det er smartest at bruge den ene op før jeg prøver den anden, eller som jeg skrev bruge den ene morgen og den anden aften? 🙂

HeLene

Wickies spørgsmål vil jeg også gerne høre svaret på, jeg bruger aha om dagen og et andet serum om natten.

Henriette // Blondinemor

Jeg har efterhånden også det meste af jeres serie 🙂 Kæmpe fan! Kunne godt ønske noget solcreme måske, og en håndcreme 🙂

Christina-Mia Mouridsen

Jeg er altså også pjattet med den creme og har brugt den som natcreme de sidste par nætter.

Maria W

Er der noget i jeres cremer der godt kan fremkalde allergiske reaktioner? Generelt bruger jeg alle ansigtsprodukter med omtanke, da jeg har sensitiv hud. Derfor tænkte jge jeres produkter villle være perfekte. Dog fik jeg et rødt og kløende ansigt i stedet 🙁 🙁 øv

Katja Moikjær

Alt kan i teorien fremkalde allergiske reaktioner, men der er ingen særligt allergene stoffer i. Hvilket produkt brugte du?

Astrid

Jeg bruger jeres t-zone peeling og anti-age creme, og jeg er virkelig glad for begge produkter. Overvejer I mon at lave en rensebalm og en ansigtscreme med solfaktor/solcreme til ansigtet? 🙂

Louise

Jeg har pløjet mig igennem stort set alle jeres indlæg om solcreme, men synes ikke jeg kan finde det ultimative svar på mine problemer, så jeg håber I kan hjælpe med svar eller måske et indlæg.
Jeg mangler en solcreme til ansigtet, der ikke fedter alt for meget, ikke sviger i øjnene og da den også skal bruges til baby, skal den være nem at smøre ud og uden parfume. Den skal jo bruges i rigelige mængder så det gør heller ikke noget, hvis den ikke koster en milliard pr ml 🙂
Hvad bruger i selv til børnenes ansigter (ja og resten af dem også)?

Helene Randløv

Hej Louise
Jeg ville altså vælge en specielt til ansigtet. Og der kan du måske hente inspiration her:
https://pudderdaaserne.dk/2015/04/30/torsdags-top-ti-spf-50-til-ansigtet/
Ikke fordi der er nogen som helst forskel på andet end konsistensen, men netop fordi du skal bruge mere creme, når du smører hele kroppen og baby ind.
Mine drenge er glade for de meget lette cremer (nævnt i linket ovenfor), men skal du have noget, som ikke svier i øjnene, skal det være udelukkende mineralske filtre!
Kh. Helene

Katrine

Det er den BEDSTE creme ever. Så er det sagt – og det gælder faktisk hele jeres serie. Min hud i ansigtet har aldrig haft det bedre. Tak!

Helene Randløv

Ååååhhhh <3 Tusind tak :-*
Kh. Helene

Le

Kære Dåser 🙂
Jeg er rigtig glad for jeres produkter og bruger både salven og T-zone pegepind dagligt. Jeg hr et problem med at finde en dagcreme der er nok til min hud. Jeg har sart, fin, lys fregnet hud med tendens til rødme, fine porrer, mit problem er tørhed i især panden – huden føles stram og kommer hurtigt til at skælle med de fleste dagcremer især nu i sæsonskifte. Jeg har prøvet de fleste mærker og det eneste der indtil videre har kunne holde på fugt og fedt er en alt for dyr creme fra Shiseido. Da jeg har prøvet rigtig mange cremer som jeg har måtte skille mig af med igen er jeg lidt forsigtig med at købe nye – tror i denne creme vil kunne give mig den fugt jeg behøver? Eller er det som med alt andet noget jeg må prøve? Håber i kan vejlede eller give et godt råd! Kh Le

Katja Moikjær

Kære Le. Det er jeg ret sikker på den kan. . Men jeg synes, du skal gå en tur i Matas eller Magasin, hvor de har en tester stående og mærke efter, om den føles rigtig. De bør også kunne lave en lille prøve til dig i et lille glas, som du kan tage med hjem.
Under alle omstændigheder tvivler jeg på, at det er en creme, du vil have lyst til at skille dig af med igen. Det er også en fremragende bodylotion og håndcreme. Herhjemme bruges den til lidt af hvert 🙂
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *