Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF20

22.04.15
Shiseido Future Solution LX

Shiseido Future Solution LX

Jeg har et tæt kærlighedsforhold til Shiseidos foundations. Min gamle favoritfoundation er også fra Shiseido, og den holder absolut stadig. Shiseidos UV Protective Compact Foundation har en formidabel konsistens trods den høje faktor og ligger i min taske om sommeren.

Og sidste efterår lancerede Shiseido så en på mange måder ultimativ foundation: Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF20.

Uigennemskuelig hudpleje
Shiseido sælger denne som en del af deres Future Solution LX serie, som er Shiseidos bud på en high-end antiage serie. Jeg har ikke selv prøvet hudplejeprodukterne, men serien er bygget op om Skingenecell 1P, der er Shiseidos egen opfindelse. Shiseidos hudplejeprodukter markedsføres altid med ingredienser, der er deres egne opfindelser med et fancy navn. Nogle af ingredienserne har Shiseido da også publiceret undersøgelser af som for eksempel piperidinepropionic acid, der er en aminosyre med mange fordele for huden. Men når man vurderer sine hudplejeprodukter ud fra ingredienslisten, INCI-navne på ingredienserne og uafhængig publiceret dokumentation, så kan det være svært at finde argumenterne for at vælge meget dyre Shiseido som hudplejeserie.

Sublim makeup
Jeg har til gengæld meget nemt ved at finde superlativerne frem, når det kommer til deres makeup. Shiseido laver klassiske produkter i skønne farver og sublime konsistenser. Og denne Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF20 er toppen af kransekagen.

Jeg vælger aldrig foundation ud fra at den skulle indeholder fancy antiage ingredienser. Det sørger min hudplejerutine så rigeligt for.

Jeg bedømmer alene en foundation ud fra dens evner som makeup og her er Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF20 oprigtigt noget særligt. Den kan det hele:

  • Diskret og naturlig men effektiv dækkeevne
  • Ekstrem nem at lægge pænt
  • Holdbar
  • Lækker semi-mat finish med fin glød
  • Cremet konsistens
  • Bred UV-beskyttelse, der ikke svier i øjnene
  • Smukt udvalg af farver

Jeg har meget tør hud og især på denne årstid kan min hud næsten krakelere. Det kan være rigtig svært for mig at få en foundation til at ligge pænt. Men med denne går det stort set af sig selv. Hvad enten jeg bruger en pensel eller fingrene glider den på uden besvære og lægger sig pænt næsten lige gyldigt hvor træt og tør min hud er nedenunder.

Og på trods af den cremede ikke-matte konsistens holder den godt på min hud, der spiser foundation på trods af at min hud slet ikke er fedtet på denne årstid. Det er den mest holdbare cremede makeup, jeg har forsøgt mig med.

Prisen og krukken
Jeg har kun to anker. For det første krukken. Jeg er sikker på at den smukke og luksuriøse emballage sælger godt, men foundation på krukke er altså noget snask. Det er dog et langt mindre problem i mine øjne med foundation på krukker end med hudpleje på krukker, da det er i cremer, vi finder alle de ultrasarte ingredienser.

For det andet prisen. 670 kroner er en slags penge for foundation. Men netop foundation er et af de punkter, hvor jeg er så kræsen, at jeg gerne ofrer ekstra.

Her kan du købe det
Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF20 koster 720 kroner for 30 ml. og kan blandt andet købes online på Matas.dk

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Mette

Pyha, det er godt nok MANGE penge for en foundation! Det ville jeg aldrig selv smide efter selv et rigtig godt produkt.

Anne-Sofie Nelson

Tænkte på om du ville kommentere på shiseidos sheer and perfect foundation ift. alkohol indholdet…? Jeg følger selv en del med inde på paulas choice og der har de givet den en dårlig rating pga alkohol. Er det noget du tænker over ved køb af foundations, og er det meget ‘slemt’ med alkohol? Tak 🙂

Anne Sofie

Kender godt den faundation fra Shiseido og det er en høj pris men den fås med 20% i Magasin til og med søndag.

Sarah

Ja, nu har det ikke så meget at gøre med indlægget, men nærmere billedet – det er godt nok en flot læbestift! Hvad er det for en sag?

vesna B Matovic

Kære Katja
Jeg er ved at løbe helt tør for foundation og tænkte at denne lyder til at være god,normalt bruger jeg Dior SCULPT nr 30,hvordan er den i forhold til Dior SCULPT og hvilken farve skal jeg bestille som vil passe til mit ansigt ? Diors SCULPT nr 30 var lige en tand for mørk men jeg blandede den med en lysere så denblev fin i farven, min hud er en blandning lidt tør og lidt shiny på t-zonen,jeg leder efter den ultimative faudation som dækker godt og ikke kager ?
Og så leder jeg også efter en concealer til mørke render under øjnene en god en der ikke kager og setter dig i fuger og render,som man jo har som 43 årig

Katja Moikjær

Kære Vesna. Jeg kender slet ikke Dior Sculpt, så jeg kan ikke sammenligne farverne. Der er desværre ingen vej udenom at prøve selv i virkeligheden. Husk at få prøver med hjem, så du kan teste selv i dagslys, før du køber!
Der er mange gode concealere – hvilke har du gode/dårlige erfaringer med?
Kh. Katja

Kristina B.

Hej Katja,
Hvilken farve har du prøvet? I20?
Tror du I40 kan passe til blond hår + lys hud og grønne øjne?

Helene Randløv

Hej Kristina
Det afhænger alene af din hudfarve, så du må prøve den!
Kh. Helene

Anne-Sofie

Tænkte på om du ville kommentere på shiseidos sheer and perfect foundation ift. alkohol indholdet…? Jeg følger selv en del med inde på paulas choice og der har de givet den en dårlig rating pga alkohol. Er det noget du tænker over ved køb af foundations, og er det meget ‘slemt’ med alkohol? Tak 🙂

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Sædvanligvis undgår vi produkter, hvor alkohol er at finde blandt de første fem ingredienser. Der er som bekendt ingen regler uden undtagelser, for Sheer and Perfect er næsten perfekt: https://pudderdaaserne.dk/2013/09/03/perfekt-foundation-shiseido-sheer-and-perfect-foundation/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *