Lørdagslook: Grandiôse

18.04.15
Lørdagslook: Grandiôse

Lørdagslook: Grandiôse

I denne uge har jeg endelig haft tid til at teste den nye og meget spændende foundation Miracle Cushion fra Lancôme. Det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, men det vil jeg først fortælle mere om i morgen… Der kan jeg til gengæld godt anbefale at følge med…
Der var ingen speciel anledning til at looket, blev som det gjorde, penslen fandt selv ned i de forskellige farver fra NYX paletten og så endte det altså sådan.

Lørdagslook: Grandiôse åbent øje

Grandiôse
Det kan godt være at lookets navn er lidt sært, men jeg kunne mærke, at der var mange looks gemt i paletten fra NYX, så det gemmer jeg til en anden gang. Det er første gang jeg havde fat i mange af produkterne, men jeg er ret tilfreds med looket alligevel.

Lørdagslook: Grandiôse lukket øje

Lørdagslook: Grandiôse produkterne

Paletter som denne fra NYX, plejer jeg at være ret glad for til ferier, og det er derfor, jeg har fundet den frem. Desværre er der ingen matte farver i paletten, og jeg er ikke særlig glad for at bruge øjenskygger med perlemor i globelinjen, så det savnede jeg. Bortset fra det er det en ret anvendelig palette.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Lise P

Noget helt andet: Det lange, lyse hår er altså så fint til dig! 🙂

Helene Randløv

Hej Lise
Mange tak skal du have :-*
Kh. Helene

Fru Striib

Tak for er godt, brugbart og informerende blogindlæg.
Og hvor ser du bare godt ud, jeg ved ikke om håret er nyt, men looket klær dig virkelig godt

Helene Randløv

Hej Fru Striib
Tak for det :-* Håret er forhåbentlig snart færdigt… Håret er forholdsvis nyt…det tager noget tid at hive farve ud, uden at håret bliver helt smadret. Så det kræver stor tålmodighed og temmelig meget tilvænning at blive lyshåret 🙂 Indtil jeg er i mål, glæder jeg mig over den helt nye identitet, som følger med sådan et stort farveskift 😛
Kh. Helene

Jiara

Det er et rigtig godt look og ser “less is more” agtigt ud. Nogle smukke og naturlige farver.
Tak for de utallige gode fif!

Helene Randløv

Hej Jiara
Mange tak :-*
og velbekomme!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *