Vinderen af gavekortet til Cocopanda.dk

30.03.15
Cocopanda look

Cocopanda lookSponsoreret indlæg

Sidste uge måtte jeg med skam meddele, at jeg ikke havde testet et eneste af de produkter, som jeg havde bestilt fra Cocopanda.dk. Det var ikke uvilje, men der var ikke meget mening i at teste holdbarhed af makeup hjemme under dynen, og der lå jeg desværre og havde lidt ondt af mig selv. I lørdags havde jeg besluttet mig for at lege rask, og det var jeg så næsten… Derfor gav jeg den gas med makeuppen og samtlige af de produkter, jeg havde bestilt.
Jeg beklager med det samme mine kiksede selfies, men hey der var altså ikke nogen, som lige kunne fotografere i nærheden. Samtidig var jeg først hjemme ved fire-tiden søndag morgen, og man kan roligt sige, at det ikke var hvidbalance og kameraindstillinger, jeg tænkte mest på…

Primere og blush
Der var både en øjenskyggeprimer, en matterende primer og så var der en ualmindelig fin blush blandt de produkter, jeg bestilte. Her vil jeg anmelde dem i samme rækkefølge, som de kom på, da jeg lagde makeuppen.

  • NYX Shine Killer Primer brugte jeg i T-zonen, hvor min hud har en tendens til at skinne.
    Da den er silikonebaseret, vil jeg fremover bruge den ovenpå min foundation, for det fungerede ikke helt optimalt sammen med den foundation, som jeg bruger i øjeblikket. Alligevel holdt makeuppen rigtig fint, hvor min næse sædvanligvis skal touches up efter cirka en halv time, så gik der faktisk flere timer, hvor jeg slet ikke behøvede at bekymre mig om næsen. Så den får bestemt tommelen op herfra!
  • NYX Powder Blush i farven Pinched har jeg hørt uendelig meget om, og jeg forstår godt hypen! Nøj, hvor er det bare en fin farve. NYX Powder Blush er en meget pigmenteret blush, og den er lidt blød i konsistensen, hvilket betød, at jeg fik alt for meget blush på penslen. Det skal man lige vide, så man kan tilpasse sine vaner, for det betød ikke bare for meget blush på penslen, men der kom også blush ud over det hele, og det er simpelthen for ærgerligt at spilde så fin en blush. Nuancen er meget klædelig og virkelig anvendelig.
  • The Balm Eyeshadow Primer Put A Lid On It har jeg virkelig glædet mig til at prøve, fordi jeg har hørt så meget om den. Og det er ikke så sært, for den kan noget andet, end de andre øjenskyggeprimere jeg har testet. I beskrivelsen står der at The Balm Eyeshadow Primer Put A Lid On It tørrer hurtigt. Det er jeg dybt uenig i, faktisk har jeg aldrig prøvet så klistret en primer før. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for det betyder jo, at primeren griber fat i øjenskyggen, hvilket igen giver et mere intensivt resultat. Derfor valgte jeg at bruge en øjenskyggepalette, som virkelig kunne komme til sin ret med denne type primer. Den kan selvfølgelig sagtens bruges med almindelige øjenskygger, men du skal være opmærksom på, hvor hårdt du trykker med penslen og samtidig bruge ganske lidt øjenskygge ad gangen. For primeren vil gribe godt fast i skyggen og så kan det være rigtig svært at tone ud. Holdbarheden er fabelagtig!

Som sagt skulle jeg ud i lørdags, hvorfor jeg valgte et meget mørkt look med en mere nude læbestift. Jeg havde hverken skiftet tøj eller sat håret, da jeg tog billedet, men håret blev krøllet med et krøllejern og pandehåret blev glattet let for at få styr på længden… Hvis du har fulgt med på instagram, ved du, at jeg er i gang med en ret vild proces med mit hår, det kræver masser af afblegning, så i øjeblikket skal håret lige have en pause… Men det skal jeg nok skrive om snart!

Test af Matis Eye Cleansing Gel fra Cocopanda.dk
Nej, jeg bruger ikke selvbruner! Lyset på mit badeværelse er åbenbart meget varmt og resulterer altså i fin orange hud og gult hår 😀

Mild og effektiv
Mine øjne er så åndssvagt sarte, og det er derfor, jeg foretrækker gelékonsistensen. Så kan jeg nemlig smøre det på, lade det virke og derefter fjerne det. Hvis det er en god makeupfjerner, foregår det uden problemer, og uden at mine øjne svier helt vanvittigt, både mens jeg renser men også bagefter.
Heldigvis viste Matis Eye Cleansing Gel sig fra den bedste side, og der var ingen efterladenskaber efter aftenens makeup og overhovedet ingen svie. Matis Eye Cleansing Gel opfylder altså stort set alle mine krav… Det eneste minus er prisen, for jeg kommer hurtigt gennem sådan en flaske også selvom den er drøj i brug. Så jeg håber bare, at den bliver endnu billigere hos Cocopanda.dk.

Og så var der noget med en vinder…
Som lovet, har jeg naturligvis også trukket en vinder. Eller det vil sige, faktisk har jeg både fået hjælp af Random.org og af ham den langhårede, som efterfølgende fandt frem til vinderen i mængden af kommentarer. Som sagt er det altså Random.org, som har trukket vinderen og det blev nummer 41. Det vil sige at Signe O., som har kommenteret den 26. marts 2015 kl. 14:10 har vundet det skønne gavekort til Cocopanda.dk.
Stort tillykke til Signe (og måske også hendes datter :-P)

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Cocopanda.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Signe O.

Jamen, jamen… Det’ jo mig – hurra! 🙂 Jeg har fortalt min datter de gode nyheder:
Mig: “Jeg har vundet noget!”
Datteren: “Hvad har du vundet?”
Mig: “Et gavekort til Cocopanda!”
Datteren: “Hårh-hårh.. På hvor meget?”
Mig: “På 600 kr!”
Datteren: “HÅRH-HÅÅÅRH! …. Må jeg så også få noget?”
Haha. Så vi har aftalt, at vi begge får noget – og vi takker begge herfra 🙂
Jeg har ikke just for vane at vinde noget, så skal jeg sende en mail, eller?
Glædelig påske til jer (og hvor ser du i øvrigt fantastisk ud på billederne ovenfor :-))

Helene Randløv

Hej Signe
Tusind tak :-*
Du får en mail fra mig om snart… Jeg skal lige putte drillenisser 😛
Kh. Helene

Estermarie

det er vist længe siden jeg har været forbi jeres skønne side. Hvor klæder det dig vildt godt med dit nye hår!!

Helene Randløv

Hej Estermarie
Mange tak skal du have :-*
Kh. Helene

Else

Holy moly canoly! Helene!!!!!!! Det der er en skæppeskøn billedserie – altså pga dig! Du ser fantastisk ud:) Har jeg sagt at jeg savner dine looks&inspo indlæg for nylig? For det gør jeg!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *