Konkurrence: Gavekort til Cocopanda.dk

26.03.15
Shopping fra Cocopanda.dk

Shopping fra Cocopanda.dk

Sponsoreret indlæg

Forleden fortalte jeg lidt om min shoppeturCocopanda.dk, og du skal selvfølgelig også se, hvad der endte i min kurv. Allerede nu kan jeg se, at det nogle gange skal gå lidt hurtigt, hvis du skal nå at købe favoritterne, for der kan blive udsolgt meget hurtigt på Cocopanda.dk, hvis det er en efterspurgt vare. Sådan er det faktisk gået med en af de ting, jeg har modtaget, og derfor linker jeg til en anden farve herunder. Heldigvis har farven absolut intet at gøre med funktionen, så det gør ikke det fjerneste.

Nysgerrighed
Det kan godt være, at det synes at være en lidt sær blanding af produkter, jeg har valgt fra Cocopanda.dk, men alle produkter med undtagelse af et er købt, fordi de ikke tidligere er blevet testet. Det er altså udelukkende min nygerrighed, som har hersket i forhold til, hvad der landede i kurven. Og sådan er det faktisk oftest…
Selvfølgelig køber jeg også de ting, jeg står og mangler (jo, det sker faktisk!), men jeg har en regel om altid at købe mindst en ting, jeg er nysgerrig efter at prøve.

Den eneste ene
Her på bloggen er vi ret varme fortalere for, at man ikke bare skal ændre noget, som synes at virke efter hensigten. Og to af de seks produkter, som jeg nævner herunder, er i skarp konkurrence med produkter, som nærmest er obligatoriske i mit lager.

  • Det er måske nok en svaghed, men jeg elsker altså fine toilettasker og kosmetikpunge. Da jeg faldt over den Pop Art inspirerede Shela`s Toilettaske “Blue Lady”, var jeg solgt. Først og fremmest har den en rigtig god størrelse, og så er den bare rigtig fin.
  • Da jeg skrev om Cocopanda.dk forleden, var der også et par ting fra NYX, og det var der også i den pakke, jeg allerede har modtaget. Ligesom du sikkert har hørt om NYX Jumbo Eye Pencil Milk, så er NYX også meget kendte for deres Powder Blushes, og sådan en måtte jeg nødvendigvis eje. Derfor bestilte jeg NYX Powder Blush i farven Pinched.
  • Min verden var næsten ved at bryde sammen, da min yndlings makeupfjerner pludselig udgik for et par år siden. Siden da har jeg ledt efter den perfekte erstatning. Problemet er bare, at de få, jeg endelig kan tåle, oftest er væske, og den konsistens, jeg foretrækker, er altså gelé. Derfor var der ikke mange betænkeligheder ved at lægge Matis Réponse Yeux Eye Cleansing Gel i kurven. Som bekendt har jeg haft lungebetændelse, og derfor har min hverdag ikke budt på særlig meget makeup. Derfor glæder jeg mig helt vanvittigt til at teste den snart.
  • Alt, som lover at deltage aktivt i kampen om at holde min T-zone mat, skal prøves! Sådan er det bare. Det er afgjort T-zonen, som er min største udfordring. Det er nemlig en meget fin balance, for de produkter, som faktisk virker, udtørrer ofte min hud, og det gider jeg heller ikke. NYX Shine Killer Primer har jeg hørt rigtig meget godt om, og så kan den både bruges under og over makeup.
  • Selvom jeg er vendt tilbage til den samme øjenskyggeprimer i årevis, så holder jeg stadig øje med de andre på markedet. The Balm Eyeshadow Primer Put A Lid On It har jo et fantastisk navn, og det alene har altid givet mig lyst til at prøve den. I dag, når jeg tager makeup på vil jeg teste den, så må vi se om den er lige så fantastisk, som jeg har hørt.
  • Katja købte HH Simonsen The “Wet” Brush til mig, men der er nærmest slåskamp i familien om at bruge den, og derfor bestilte jeg en til. Nu hvor jeg for første gang i mit liv oplever, at mit hår filtrer, er den simpelthen en genial. Den kan med fordel bruges både i vådt og tørt hår og passer både til det kraftige og det fine hår. Selv ham den langhårede, som har proptrækkerkrøller, bruger den flittigt både før og efter hårvask. Og ældstens virkelig tykke hår er udredt på bare et øjeblik.

Vind et gavekort til Cocopanda.dk
I anledning af mine indlæg har vi fået mulighed for at udlodde et gavekort på 600 kroner, som du kan shoppe for hos Cocopanda.dk. Der er masser af gode tilbud og rigtig mange spændende varer at vælge mellem hos Cocopanda.dk. Tjek eventuelt mit indlæg med min indkøbsliste ud fra i tirsdags, hvis du har brug for lidt inspiration. Hos Cocopanda.dk finder du hele tiden nye varer med helt op til 70 % rabat.
For at være med i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du går efter, når du shopper. Er det nyheder, det du mangler eller noget helt tredje?
Kommentarfeltet bliver lukket på mandag, hvorefter jeg trækker en vinder. Held og lykke :-*

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Cocopanda.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
339 kommentarer
Susanne Nørrelykke Petersen

Går efter det jeg mangler, og fristende tilbud, som jeg ikke kan modstå 😀

Tine Jensen

Kære Pudderdåser
Først og fremmest går jeg efter, det produkt jeg lige har behov for cremer, forundation, pudder etc. For mig fungerer det super godt, når der er mulighed for at se andre brugeres anmeldelser af et produkt, det er faktisk tit det der er afgørende for mit køb i sidste ende 🙂
/Tine

Maria J

For mig er det alle 3 dele. Jeg er på udkig efter nye ting, jeg fylder op med ting jeg altid bruger og så er der det jeg opdager jeg ikke vidste jeg manglede 🙂

YM

En blanding af det, jeg mangler, og det, jeg er nysgerrig efter at prøve. Jeg forsøger at vente med at afprøve nye ting, til jeg har brug for dem. Men eftersom jeg har et halvt lager af nye produkter stående i skabet, holder mine bestræbelser tydeligvis ikke altid… 😉

Pernille Larsen

Jeg går næsten altid efter det, som jeg lige står og mangler, men det er jo alt for nemt at overbevise sig selv om, at man faktisk mangler det hele 😉

Pernille Nørgaard

Jeg går altid efter den produkttype jeg mangler eller “føler” jeg godt kunne bruge 😀
Ud fra de to kriterier kigger jeg så oftest på nyhederne og de få mærker, jeg virkelig elsker. Det er tit man pludselig finder den maske man manglede, fordi der var et mærke der lige havde lavet en ny!

Mette Lybye

Lækker konkurrence, den vil jeg godt nok gerne vinde!
Som studerende med er begrænset budget shopper jeg oftest produkter jeg kender og som jeg er løbet tør for – jeg må indrømme at jeg på mange punkter er en konservativ forbruger som holder mig til de ting, jeg ved virker (har fx brugt den samme mineralfoundation, blush og natcreme i over ti år). Når det så er sagt giver jeg indimellem mig selv lov til at eksperimentere lidt, og jeg har en liste på min telefon over produkter jeg har læst om eller fået anbefalet (ofte af jer!), som jeg synes lyder som et godt match til mig. Senest har jeg afprøvet den pink Konjac svamp og Boderma makeupfjerner og de skal ikke udskiftes foreløbig.

Camilla Larsen

Når jeg netshopper, går jeg primært efter produkter, jeg kender og evt. er løbet tør for – ellers skal jeg i hvert fald have læst nogle gode anmeldelser af dem inden. Jeg er nok lidt tryghedsnarkoman på det punkt og vil gerne lige have fingrene i produktet, inden jeg smider penge efter det.

Emilia

Når jeg shopper online går jeg efter de produkter som jeg har læst godt om i blade og på blogs og som jeg ikke kan købe i butikkerne da jeg bor i mindre nordjysk by og vi har kun Matas. Produkter fra NARS. Bare Minerals. Tidligere tromborg og Babtiste tørshsmpoo som de heldigvis har fået i Matas nu. Og alt andet som jeg måske ikke havde brug for, men lyder lækkert

Nanna F.

Jeg går efter gode tilbud, jeg har nogle bestemte cremer jeg altid køber, hvis de er på tilbud.
Så kan man nærmest have et lager, ligesom nogle gør med mad.
Jeg går også efter nyheder eller andre ting som er blæst op, hvor jeg skal se hvad hypen er værd:)
Køber nødvendigvis ikke, men skal se om der er noget ved hypen når jeg shopper.

Amanda H.

Går efter tilbud og det jeg mener jeg mangler 😉

Din kommentar