Jurlique Clarity Hand Wash og Lotion

30.03.15
Jurlique Clarity Hand Wash og Lotion

Jurlique Clarity Hand Wash og Lotion

 

Inden jeg kommer alt for godt i gang, vil jeg godt lige minde, om at jeg holder rigtig meget af Jurlique og mange af produkterne har været blandt mine favoritter i mange år. Produkterne er altid gennemtænkt til mindste detalje, og emballagen er simpelthen så smuk.
Jurlique Clarity Hand Wash og Lotion er ingen undtagelse, der er masser af gode ingredienser i, de store fine brune pumpeflasker vil klæde et hvert badeværelse, og så er der bare lige duften…

Forkælelse
Lækre håndsæber og matchende lotions er noget, jeg elsker at forkæle mig selv med. Det er det, som kan løfte et helt almindeligt og egentlig temmelig kedeligt hverdagsgøremål op på et andet niveau. Det kan transformere dette gøremål til bare et øjebliks forkælelse. Et øjeblik hvor du forsvinder ind i din egen verden, et øjeblik som er helt dit eget. Den slags øjeblikke er værd at værne om, og derfor holder jeg altså af de produkter, som kan hjælpe mig derhen. Derfor var min glæde ubeskrivelig stor, da jeg åbnede pakken med dette fine sæt fra Jurlique.

Store følelser…
Det ville være løgn, hvis jeg sagde at glæden varede længe. Og jeg har altså prøvet og prøvet igen både at overbevise mig selv men også min familie. Ham den langhårede, som ellers sjældent så meget som kommenterer på produkterne, kom ind i stuen med et vildt blik og spurgte, hvor længe jeg havde tænkt mig, at ”det der stinke noget” skulle blive stående. Og det er præcis ved lugten det stikker af for hele familien. Min ældste spurgte, om det var rengøringsmiddel: ”Det lugter lidt som det der til toilettet”. Den eneste, som virkelig gjorde sit bedste for at sige noget pænt, er min yngste, som sagde, at det lugtede lidt af urtete…
Selv er jeg bare helt vildt skuffet.

God sæbe
Det kan godt være, at det lyder lidt sært, men jeg ville bare sådan ønske, at jeg kunne elske den duft. For Jurlique Clarity Hand Wash er en rigtig behagelig håndsæbe, den er blid med det skønneste bløde skum, og hænderne har det bare rigtig godt efter vask.
Detaljen er jo så duften, som er så kraftig, at jeg kan mærke angsten for allergi ånde mig i nakken. Det gør mig ked af det, for med alle de virkelig gode ting der er i, kunne oplevelsen være fantastisk, hvis bare der var skruet en smule ned for mængden af parfume.

Hand Lotion
Når jeg en sjælden gang tager mig sammen og husker at bruge hånd lotion eller creme, så er det som regel fordi det står ved siden af min sæbe ude ved håndvasken. Derfor er sæt med håndsæbe og lotion, som nævnt, noget jeg virkelig sætter pris på og værdsætter.
Clarity Hand Lotion er let og hurtig at fordele, samtidig med at den ikke fedter. Den lette lotion er pakket med gode sager, men igen står parfumen så højt på ingredienslisten, at den desværre overdøver glæden ved de øvrige ingredienser. Uanset hvor lækker den er, kan jeg ikke overskue, at mine hænder skal lugte så kraftigt af noget, som jeg ikke en gang kan lide dufte af.

Duft til den
Måske kan du fornemme konflikten her, fordi disse to produkter ville ende som favoritter, hvis de altså ikke lige duftede, som de gør. Det ærgrer mig simpelthen sådan, at jeg slet ikke kan blive dus med Clarity duften.
Heldigvis er duft meget subjektivt, så gør dig selv den tjeneste at dufte til dem. Måske er duften lige dig… Og så kan du glæde dig over nogle skønne produkter, som oven i købet er meget fine at kigge på. Det er et kæmpe plus, at der 500 ml. i flaskerne. Det er i hvert fald endnu en af grundene til, at jeg er træt af at springe dem over.

Jurlique Clarity Hand Wash og Lotion koster henholdsvis 295 kroner og 495 kroner og du finder dem i Sephora, i helsekost butikker landet over og i Magasin, som også har dem online. Ellers kan du finde dem online i Jurliques egen webshop.

Er der nogle produkter, som du ville ønske, du kunne lære at elske?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Ulla

Lige præcis stanken af parfume har gjort, at Jurlique, Weleda og en hel masse andre øko/natur kosmetikprodukter er bandlyst hjemme hos mig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *