Vinderen af gavekortet til Magasin

20.03.15
Miller et Bertaux Bois de Gaiac et Poire

Miller et Bertaux Bois de Gaiac et Poire

Sponsoreret indlæg

Var der nogen, som fik et lille bitte glimt af solformørkelsen i virkeligheden? Jeg var så heldig at kigge ud af vinduet, netop da der var et lille hul i skyerne ved halv ellevetiden, hvor man kunne se månen dække en del af solen.
Computeren er flyttet ind i sengen, hvor jeg ligger i et sindssygt frækt antræk bestående af uglet knold i nakken, et par gamle bløde og let hullede bukser, en bluse jeg spildte te på i går og et stort pink tørklæde… jo, det er pænt, kan du tro.
Computeren er her selvfølgelig, fordi jeg ikke ville gå glip af solformørkelsen, selvom jeg ikke kunne bevæge mig ud i kulden, men også fordi vi skal have trukket en vinder af gavekortet på tusind kroner til Magasin.

Miller et Bertaux
Forleden sneg jeg mig trods sygdom ud af huset, og der var jeg igennem Magasin i andet ærinde. Runden nåede som sædvanlig forbi Miller et Bertaux, og jeg kan godt røbe, at de meget smukke flakoner duftede præcis så fantastisk som altid. Det tager mig som regel lang tid at blive enig med mig selv om hvilken duft, jeg skal købe… lige nu ved jeg kun, at jeg må eje nogle flere af dem. Jeg synes, de er så unikke og de fortjener at blive duftet til.
Der er med garanti mindst en, som kunne passe dig, så und dig selv at tjekke dem ud. Ikke nok med at de dufter vidunderligt, flakonerne er også fine og indpakningen følger sandelig trop.

Magasin The One

Magasin The One
Der er mange favoritter hos Magasin, og hvis du har lyst til at læse mere om nogle stykker af mine, så kan du med fordel gøre det i indlægget med konkurrencen fra i tirsdags. Når nu vi taler om favoritter, glæder du dig så til at se Chanels forårslakker i virkeligheden? Det er vist ikke svært at gætte, at jeg glæder mig som et lille barn særligt til den lilla lak… Og så har jeg sat mig i hovedet, at ham den langhårede skal have en ny duft også… Det kommer nok til at tage temmelig mange besøg i Magasin, før den er fundet.

Læserfavorit og en vinder
Der er ingen tvivl om, at det er Zarkoperfume, der er læserfavoritten af de mærker, jeg nævner. Og vinderen er også en af dem, som er vild med Zarkoperfume… Min mand var så sød at trække vinderen og det blev nummer 90… først blev det faktisk en anden, men reglerne skal jo følges og derfor måtte han trække om. Kommentar nummer 90 er blevet skrevet af:

Sofie D klokken 10:30 den 18. marts

  • Mangler! Må ha’! Må eje! Den dufter sååå godt og så er den smuk som bare fanden 😀 Taler naturligvis om Zarkoperfume Pink Molecule

Det ville ikke være overraskende, hvis Sofie valgte at købe netop denne duft for noget af gavekortet til Magasin. I hvert fald skal du have stort tillykke.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Louise Sletting

Uh, jeg har længe haft et crush på denne foundation fra YSL. den er virkelig virkelig lækker, helt naturlig og fjerlet.
http://www.magasin.dk/le-tein-encre-de-peau-foundation/VA03629490-00000001_061.html
Men det er godt nok svært, for Magasin har utrolig mange lækre sager. 🙂
Hvis jeg helt selv måtte vælge, skulle det enten være denne smukke kjole, som ville give mig smukke sommerfregner på skuldrene og tage fokus fra mine brede hofter.
Eller den smukke struktur læderjakke fra Tommy Hilfiger! Den er utrolig smuk og samtidigt rå. Den kan bruges til hverdag med jeans eller til fest, udover en stilren pencil dress.
http://www.magasin.dk/fifi-laederjakke/VA03699638-04776835_061.html
http://www.magasin.dk/luna-kjole/VA03776095-00726920_061.html
Jeg SAVNER magasin i Aalborg!!

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, jeg forstår godt du savner Magasin i Aalborg…
I dette indlæg har jeg udtrukket vinderen af konkurrencen fra forleden, hvorfor konkurrencen er afsluttet.
Kh. Helene

Frk. Blomst

Nej, desværre.. jeg syntes at det var rigtig ærgerligt at det var så overskyet, havde ellers glædet mig til at se det.
Katja fortalte at du har lungebetændelse. Det er jeg ked af at høre især fordi Stefan og jeg gerne ville overraske jer begge med en lille gave 🙂
Men så vil jeg ønske dig rigtig god bedring! Og håber at du snart bliver rask.
Knus

Helene Randløv

Hej V
Det er så sødt af jer <3 Jeg har fået den meget fine gave :-* Tusind tak for tanken <3 Jeg håber også virkelig, at jeg snart er rask… Det passer mit temperament utrolig dårligt at ligge her :-/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *