Magasin The One og et gavekort på 1000 kroner

17.03.15
Magasin The One

Magasin The One

Sponsoreret indlæg

Egentlig havde jeg skrevet sådan et virkelig uselvisk indlæg med gaver til den ene og den anden i forbindelse Magasin The One, men for at være helt ærlig… så synes jeg, at det er helt vildt synd for mig! Jeg er nemlig blevet sådan rigtig møgsyg… på den der virkelig trælse hoste, hvæse og hive efter vejret måde, samtidig har jeg fået hold i nakken. Ja, selvmedlidenhed har jeg heldigvis rigeligt af i dag, og derfor har jeg mest lyst til at købe gaver til mig selv! Så herunder får du et lettere kaotisk blik ind i min hjerne, da jeg drømmeshoppede i Magasin tidligere i dag…

Har du snart nok?
Nu er det nok lidt svært at forsvare at købe neglelak til mig selv, men der er faktisk et par flasker, som godt kunne trænge til en backup, mens det stadig er muligt at købe dem… Og det er det netop med Essie Sunday Funday 268, som er en perfekt farve til forårsneglene. Så skal jeg også have en ny hurtigtørrende dråbe dims og det skal være Essie Quick-e Dry Drops.
Her i det tidlige forår har OPI for vane at lancere en såkaldt Soft Shades kollektion, og årets kollektion er ualmindelig fin. Soft Shades kittet, som bliver det af kollektionen, vi ser i Danmark, består af fire minilakker. De fire lakker har jeg endnu ikke set som swatches, men hvis du har en konfirmandinde i familien, vil det med garanti være et hit med sådan en gave inden den store dag.

Noget om molekyler
Det er desværre ikke helt nyt, at jeg går, og snuser alt kraften af de forskellige testere  af Zarkos dufte i Magasin… De er virkelig unikke og jeg har prøvet dem igen og igen, men stadig ikke fået købt en eneste. Det er faktisk lige til at hyle over. For Zarko Perfume er et dansk mærke, og det vil jeg virkelig gerne støtte op om! Derfor skal jeg eje Pink Molécule….
Det er Geza Schoen, der for alvor satte gang i hele molekylesnakken, da han lancerede noten Iso E Super i den hidtil reneste koncentration i duften Molecule 01, siden da er der kommet mange til og der er også kommet en Escentric 01 Body Wash, som jeg virkelig gerne vil prøve…

En favorit
På billedet ovenfor holder herren en fabelagtig duft i hånden, desværre kan jeg ikke linke til den, da de endnu ikke er landet i webshoppen, men jeg bliver nødt til at gå ind og hilse på samtlige dufte fra Miller et Bertaux, hver eneste gang jeg er i Magasin. Den oplevelse skulle du virkelig unde dig selv, for Miller et Bertaux har kant, wauw og en hel masse andet, som du med det samme kan genkende i de vidunderlige dufte… Bois de Gaiac et Poire er en af mine favoritter, foruden L’eau de parfum #1 Parfum Trouve som jeg nævnte i julekalenderen… Tjek dem ud i Magasin!

Opmuntring til min teenager…
Det er noget sjovt noget at være mor til en teenager… jeg kan tydeligt huske, hvordan verden bare var på hovedet, og hvordan der var knald på alle de nye erfaringer, som bare ventede på at blive mine. Alle de gutter, som jeg ellers nød at klatre i træer med, var med et de særeste skabninger… selvom en af dem måske også var lidt interessant… Og nu kan jeg se min søn gå igennem helt det samme… han skal til at erobre verden og lære alle koderne. Alt det skal han uden hjælp eller sikkerhedsnet, jeg er ikke spor bekymret for ham, for han er både sej og klog… Men han fortjener noget opmuntring, og det ved jeg, at han får med Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Shower Gel. Duften er han i forvejen glad for, og der er altså noget helt særligt og meget forkælende over at bade i favorit duften.

Vil du shoppe for 1000 kroner?
Der skal selvfølgelig være en mening med at kigge mig over skulderen, og det betyder, at du kan vinde et gavekort til Magasin, hvis du i kommentarfeltet herunder linker til det, du selv drømmer om fra de mærker, jeg har nævnt ovenfor.
Det, du skal gøre, er altså at finde lige det, du kunne tænke dig fra Magasin, fortælle om det og linke til det i kommentarfeltet! Vinderen bliver offentliggjort på fredag d. 20. marts

Jeg glæder mig til at høre, hvad du har lyst til at vinde! Held og lykke!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
175 kommentarer
Louise

Har længe ønsket mig denne parfume. Dufter altid til den når jeg shopper, men desværre står den endnu ikke på min hylde;
http://www.magasin.dk/s/mdn/pink-mol%C3%A9cule-090-09-eau-de-parfum-100-ml./VA03564748-00000001_061.html/?utm=bloggersdelight

Sofie Bindslev

Jeg har længe drømt om denne her fantastiske øjenskyggepalette fra YSL, den er såååå flot og der er ikke en farve, jeg ikke ville få brugt! http://www.magasin.dk/couture-variation-palette/VA03790921-00000001_061.html
Derudover sukker jeg efter nye dufte, den nye Balenciaga har for alvor taget mig med storm 🙂

Anna Christiansen

Jeg er lige blevet færdig med min parfume, og jeg har længe villet prøve denne her. Måske også lidt fordi den er virkelig pæn!
http://www.magasin.dk/s/mdn/pink-molécule-090-09-eau-de-parfum-100-ml./VA03564748-00000001_061.html/?utm=bloggersdelight

Tina Caritas

http://m.magasin.dk/inception-eau-de-parfum-100-ml./VA03445654-00000001_061.html
Ville virkelig ønske jeg kunne få
Denne parfume, syntes det er så god

Sasha Kruse

Jeg ønsker mig dette serum fra Beauté Pacifique helt vildt! Jeg har en åndssvag hud der både er tør og fedtet på samme tid OG på de samme steder, og så lider jeg, for lige at toppe det hele, af både rødme, urenheder og meget store porrer. Jeg tror dette serum kunne hjælpe min hud lidt på vej, men det er desværre ret dyrt. Så hvis jeg vandt gavekortet var det klart dét jeg ville bruge det på!
http://m.magasin.dk/serum-paradoxe-30-ml./VA03242813-00000001_061.html

Sofie

Ville helt klart bruge pengene på denne parfume: http://www.magasin.dk/s/mdn/pink-molécule-090-09-eau-de-parfum-100-ml./VA03564748-00000001_061.html/?utm=bloggersdelight
Det er som om pengene i mit beauty-budget aldrig rigtig rækker til en ny parfume, og som konsekvens deraf har jeg kun én (som jeg engang har fået i gave – heldigvis holder de jo ret længe!).
Men jeg er helt vild med denne og ville derfor, hvis jeg skulle blive beriget med et gavekort, bruge det på den.

Connie A

Vil helt sikkert købe denne lækre taske som jeg længe har ønsket mig
http://m.magasin.dk/amanda-taske/VA03710410-00582701_061.html

Søs

Denne duft har længe stået øverst på ønskelisten: http://www.magasin.dk/pink-molécule-090-09-eau-de-parfum-100-ml./VA03564748-00000001_061.html så krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂

Vibe Kjaedegaard

Hej Helene. Jeg har lige siden jeg læste on den hos Ibbe, ønsket mig at få næse og fingrer i denne parfume http://www.magasin.dk/s/mdn/molécule-234-38-eau-de-parfum-100-ml./VA03445652-00000001_061.html, men måske dn du nævner Pink Molécule. Ville være skøn også.

Johanne

Når man er en fattig studerende, der lever udelukkende på SU, er Zarko perfumer noget man drømmer om..
http://www.magasin.dk/s/mdn/oud%27ish-eau-de-parfum-100-ml./VA03445655-00000001_061.html

Din kommentar