Vidal Sassoon Salonist – hjemmehårfarve i to trin

10.03.15

Vidal Sassoon Salonist

 

Sponsoreret indlæg

Sidst jeg fik farvet hår, var jeg mor til en. Nu er jeg mor til tre, og forskellen kan ses på mit mit hår.

Så da jeg blev spurgt, om jeg kunne teste Vidal Sassoon Salonist, en hårfarve specielt udviklet til at behandle rødder og længder forskelligt, greb jeg straks chancen. For hvis der er nogen, der kan præstere en udvoksning lige nu, så er det mig.

Den nederste del af mit skulderlange hår er totalt smadret af gentagne hårfarvninger, stylingprodukter og glattejern. Min fem måneder gamle udvoksning har derimod dårligt set dagens lys, men vokset ud i vinterens skygge her i babyland.

Derfor er problemet med en hjemmefarvning da også det sædvanlige: Den dygtige frisørs håndelag og erfaring mangler. For at farve sådan et hår er ikke ligetil. Rødder og længder tager ekstremt forskelligt imod farven, og resultatet kan være nærmest umuligt at forudse.

Mit hår er derfor også en oplagt testkandidat til den nye hårfarve fra Vidal Sassoon: Vidal Sassoon Salonist.

Produktet fra den legendariske britiske frisør tager nemlig højde for forskellen mellem rødder og længder og behandler begge dele forskelligt.

Katjas hår før

Forskellen på rødder og længder
Hvis du har kort hår, så kan det her være ligemeget. Eller hvis du har helt glat, fint pagehår, som aldrig er blevet farvet før, så ved du heller ikke, hvad jeg taler om.

Men for alle os andre, som farver hår med jævne mellemrum eller af andre årsager har forskel på spidser end hårrødder, så er det vigtigt at tage hensyn til for at opnå en god farvning. Det vil en dygtig frisør altid gøre, men det kan være meget vanskelligt at gøre hjemme for en almindelig forbruger med en hjemmehårfarve. Det er den proces, som Vidal Sassoon nu med Vidal Sassoon Salonist vil gøre mulig for os dødelige at udføre hjemme.

Et produkt i to konsistenser
Vores hårrødder eller hår generelt, der er ubehandlet og ikke slidt overhovedet er helt glat, og alt preller af på dets overflade. Længderne er derimod slidte og porøse, hvilket gør dem langt mere modtagelige overfor hårfarve.

Et gammelt råd til hjemmefarvning har været at bruge to forskellige farver til henholdvis rødder og længder, men med Vidal Sassoon Salonist bruger man præcis samme farve i to forskellige konsistenser, der hver for sig er tilpasset at kunne trænge ind i henholdsvis rødder og længder.

Så mig og min udvoksning glæder sig til at gøre forsøget. Første vigtige skridt er selvfølgelig at lave en allergitest, hvilket jeg vil gøre nu. Så er jeg klar til at farve mit hår om 2 dage.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Amy

Kære pudderdåser… Denne kommentar er irelevant ift. Dette indlæg. Men jeg behøver jeres hjælp! Jeg er 17 år, og lider af enormt sart hud. Min kind/kæbe er altid meget rød, og fyldt med talglignende knopper, oveni blusser den om ligeså snart noget rør den – også vand. Hvad skal jeg gøre? Har i nogle produkter der kunne virke? Er åben for alt!!! Har overvejet kimonos salt med creme.
På forhånd tak!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *