Vidal Sassoon Salonist: En vinder og noget om valg af farve

31.03.15
Vidal Sassoon Salonist før og efter

Vidal Sassoon Salonist før og efter

 

Tusind tak til alle jer, der har deltaget i konkurrencen om den nye Vidal Sassoon Salonist hårfarve. Det er så fedt at se, at så mange af jer også er friske på den slags præmie.

I sædvanlig dåse-stil har vi trukket en vinder. Jeg er ved at rydde grundigt op herhjemme, og det gælder også mine badeværelseshylder. Der talte jeg antal af produkter til hårpleje. Ikke hårstyling, men kun produkter til hårpleje talte jeg med. Og det blev til 40.

Så vinderen er kommentar nummer 40:

Stephanie Teresinha

Tak fordi I ville være med allesammen. Stephanie, Vidal Sassoon vil kontakte dig, så vi kan få fat i den helt rigtige hårfarve til dig.

Sådan vælger du farve
Da jeg skulle vælge min farve blandt de nye Vidal Sassoon Salonist valgte jeg farve 6.3 Light Gold Brown. Det er en farve, der ligger ret tæt op af min egen hårfarve, og det er der en god grund til. Farveskalaen går fra 1 som er sort til 10 som er meget lysblond. Jeg er fra naturens hånd en god leverpostejsfarvet 6’er. Decimalen angiver nuancen. 0 er neutral. 1 er kølig og 3 er gylden. En 6.0 er altså en lys neutral brun, en 6.1 er en lys kølig brun og en 6.3 er en lys gylden brun.

Med mindre du er erfaren, bør du ikke vælge en hårfarve, der er mere end 2 toner lysere eller mørkere end din naturlige hårfarve. Det bliver simpelthen ikke pænt. Hvis du nogensinde har set mig afbleget, så ved du, hvad jeg taler om (tisgult hår…). Hvis du følger med på instagram, så kan du se at Helene netop nu har gang i en nervepirrende afblegning af sit hår. Den slags dramatiske farveskift skal man netop IKKE foretage hjemme selv.

Vælg derfor en farve indenfor to toner lysere eller mørkere af din egen farve. Så har du kontrol over det. Om man skal vælge en kold eller varm tone er svært at sige noget generelt om. Jeg selv ser generelt bedst ud i de varme toner. Helene har det bedst med de kolde toner. Det gælder om at se sig selv godt efter i spejlet.

På Vidal Sassoon’s hjemmeside er der flere gode råd til, hvordan du vælger den rette farve.

Hjemmesiden er i det hele taget spækket med gode how-to videoer og brugbare. råd til hjemmehårfarvning og bestemt et besøg værd.

Her kan du købe det
Vidal Sassoon Salonist kan købes i de store dagligvarekæder og koster 149,95.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Sasha

Hej Pudderdåser. Undskyld jeg skriver min kommentar her, men jeg har lige et spørgsmål. Min hudplejerutine består lige nu af neutrals renseskum og derefter jeres t-zone peeling (begge dele om aftenen). Men jeg kunne godt tænke mig også at bruge ren argan-olie. Ville det være okay at bruge olie efter peelingen eller ville de to forskellige konsistenser “opløse” hinanden? Er nok lidt bange for at olien ødelægger peelingens effekt.
Tusind tak for en fantastisk og meget brugbar blog!!

Katja Moikjær

Kære Sasha. Det er helt i orden. Så længe du bruger peelingen nederst, kan du sagtens bruge olie ovenpå. Det modsatte går til gengæld ikke. Kh. Katja

Sasha

Hej Katja, mange tak for hurtigt svar!
Jeg har læst hvad i har skrevet om argan olie, og det lyder som at det både kunne være godt mod uren hud men måske også tilstoppende og derfor forværrende.. jeg har tænkt mig at give olien et forsøg da jeg alligevel har den stående, men jeg har lige et spørgsmål: jeg har læst nogle steder at man godt kan få urenheder når man begynder at bruge et nyt produkt, at det er helt normalt, og at man bare skal fortsætte indtil huden har “indordnet” sig og vænnet sig til produktet. Er det rigtigt? Skal man virkelig bare fortsætte selvom produktet, i mit tilfælde argan olie, giver en urenheder og tilstoppede porer?
Det blev lidt snørklet, men jeg håber du/I forstår!
Mvh Sasha

Sasha

Hej hej igen, håber det er okay jeg lige skriver igen. Det er ikke for at stresse eller presse på, men er bare bange for at min kommentar ved et uheld er blevet overset. Håber i vil svare, i er de eneste jeg for alvor stoler på i forhold til hudpleje, og tak for det
Mvh Sasha

Helene Randløv

Selvfølgelig er det okay, din kommentar er druknet i konkurrencekommentarer, kan jeg se. Det beklager jeg.
Altså jeg ville aldrig bruge olie til at behandle uren hud og bumser. Har du prøvet kombinationen af de to? Hvordan er det gået? Hvis du har god effekt, så er der ingen grund til at stoppe, hvis du stadig har problemer, så ville jeg droppe olien.
Hvor gammel er du og hvor slem er huden?
Kh. Helene

Marianne Luna

Og hold nu op, hvor ser du laber ud på begge billeder (må man godt sige det?). Smukke farver – både det nye hår og briller og det “gamle” hår og pink briller. 🙂

Katja Moikjær

Det kan du tro man må 😀 Tak Marianne, jeg labber det i mig

Heidi

Hejsa
Rigtig fin farve:-)
Har lige et spørgsmål..
Mit hår ligner dit, udgroning og afblegning, Det lyse hår reagerede ikke på den nye farve?? Har bare altid hørt at man skalle farve det rødt for at det ikke blev grønt:-)
Håber at du forstår mit spørgsmål:-)
Vh. Heidi

Katja Moikjær

Kære Heidi
Jeg forstår godt spørgsmålet 🙂 Du har ret i at afbleget hår kan få en trist grøn farve. Og nej, det blev det bestemt ikke. Jeg har også valgt en farve med en varm tone i, som man måske kan se.
Kh. Katja

Karina

Hej Pudderdåser. Jeg har i lang tid nu været trofast bruger af denne hårfarve, da jeg nemt kan opdele væsken og kun farve mine grå rødder. Men til min skræk opdagede jeg i dag at både Føtex og Kvickly ikke længere fører Vidal Sassoon Salonist!! :O Jeg har støvsuget nettet for svar eller steder jeg kan finde den, men ingen held. Kan I på nogen måde hjælpe med et svar? Kh. Karina

Helene Randløv

Hej Karina
Det kan hænge sammen med at Procter & Gamble har solgt Vidal Sassoon brandet, så der er ikke rigtig nogen, der ved noget :-/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *