20 procent på ALT hos Escentual

21.02.15
Escentual mærker

Escentual mærkerEscentual har lige nu 20 procent på alt med koden ESCENTUAL20. Brug koden på Escentual.com her.

Escentual er en af vores og mange af jeres absolutte yndlingswebshops, fordi den britiske onlinebutik sælger apoteksmærker og andre lækkerier til priser langt under de danske. Du finder her mærker som A-Derma, Eucerin, Vichy, La Roche-Posay m.fl. til meget fordelagtige priser. Derudover har de også high-end mærker som Clarins, Annick Goutal, Bare Minerals, Dior og meget mere.

Og lige nu sparer du så endda 20 procent ekstra med koden ESCENTUAL20. Koden udløber mandag.

Escentual er en britisk butik, så der kommer ikke problemer med told og moms. Fragt er på cirka 50 danske kroner, men er hurtigt tjent ind igen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Mette

Hej:) Dejlig med 20%, men hos mig vil de have 4.95 pund for fragt til Danmark… skal man mon købe over et vist beløb? God weekend fra Mette:)

Katja Moikjær

Nej, det er bare mig der er et fjols med ammehjerne. Der er og har altid været fragt på Escentual. Jeg har rettet det nu. Sorry! Godt at I er vågne, når jeg ikke er :-*

Natascha

øv, de skriver at de ikke sender Bioderma til Danmark. 🙁
Hvilken side kan man ellers købe det fra? Søger den blå rens.

Katja Moikjær

Ja, det er så edderirriterende. Du kan købe det på Apo-rot blandt andet. Der er det også billigt.

Anne B

Hej:) jeg vil høre om der er nogle af escentuals mærker I vil anbefale til gravide?? Jeg synes det er lidt en jungle;)

Katja Moikjær

Kære Anne. Du kan bruge de mærker, alle vi andre bruger https://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/
Kh. Katja

Anne

Tusind tak for svar – det gør da det hele lidt nemmere 😉

Mette Kristensen

Man kan desværre heller ikke købe den blå flaske fra La Roche Posay, den sendes kun indenfor UK. Ville ellers så gerne prøve den, har hørt så meget godt om den.

Katja Moikjær

Æv!!! Den lå også i min kurv 🙁

Anette

Et lille indspark herfra:
Jeg har i lang tid været meget glad for Escentual, men det provokerer mig, at de ændrer prisen, når der skal være et generelt tilbud. Fx plejer Aderma Exomega Balm at være nedsat fra 13 til ca 11.40 pund, nu koster den pludselig 13, og dermed sparer man ikke helt så meget med de 20%
Franske apotekermærker som man ikke kan få på Escentual, kan købes på cocooncenter.co.uk. Siden er på engelsk, men varerne sendes fra Frankrig – deres forsendelse er dog dyr, 10 euro hvis man ikke køber for over 99 euro. Priserne er til gengæld rimelige og de kan konkurrere med de engelske, nu hvor pundet er steget så voldsomt…

Katja Moikjær

Gør de virkelig det? Det har jeg for meget ammehjerne til at opdage. Slet slet SLET ikke i orden! Tak for info.
Apo-rot plejer også at være billige – især som du siger nu hvor pundet er stærkt.

Louise

Fedt. Så røg Mason Pearson BN1-børsten lige i kurven. Den glæder jeg mig virkelig til at modtage!

Katja Moikjær

Jaaaa du siger noget der…

Pia Knudsen

Hejsa
Er der noget du vil anbefale til alm hud der trænger til et godt skud fugt. Er lidt i tvivl om Cicoplast eller Exomega bliver for fede. Har I erfaring med foundation fra La Roche-Posay har conceleren og den er total yndlings…;))
Mvh Pia

Katja Moikjær

Hej Pia
Jeg vil meget varmt anbefale Eucerin Hyaluron Filler Concentrate. Og i det hele taget hele Hyaluron Filler serien. Den er fabelagtig til tør hud – og ja al hud. Vi har skrevet meget om den her på bloggen.
Jeg har brugt de to kompakte foundation fra LRP rigtig meget. De er virkelig gode. Den største udfordring er at finde en farve, der passer, men hvis farven passer, så er det virkelig god foundation.
Kh. Katja

Pia Knudsen

Tusind tak for dit svar. Fik shoppet og nu skal det prøves af…;))

Laila Hansen

Super lækkert! Tusind tak for tippet – det skal helt sikkert udnyttes. Altid lækkert med gode produkter til billige priser.

Helene Randløv

Yep… så er det lidt lettere at overbevise sig selv om at købe alle “nødvendighederne” 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *