Fredagsfavorit: Diptyque

20.02.15
Diptyque Philosykos

Diptyque Philosykos

Der er bare nogle mærker, som rangerer lidt højere på ens personlige hitliste… for mit vedkommende er Diptyque sådan et mærke. Firmaet blev startet af tre passionerede venner og kunstnere nemlig Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet og  Yves Coueslant. Det startede som en butik på Boulevard Saint-Germain 34, hvor de solgte forskellig kunst og kuriositeter fra deres rejser…
Nu er duftene i fokus, og arven fra de tre er løftet til nye højder, samtidig med at Diptyque stadig er hundrede procent tro mod rødderne.

Nu i Magasin
Diptyque har jeg kunnet dufte til længe, men det skønne mærke har haft et lidt hemmeligt liv i ellers skønne STORM. Derfor synes jeg, at det er fantastisk, at Diptyque er landet i Magasin! Der er så mange skønne dufte, og så er Diptyque mærket bag de eneste duftlys, som i mange år fik adgang til mit hjem, mens alle andre pænt måtte blive ude. Hudplejen både til ansigt og krop er helt ny for mig, og der er nogle meget interessante produkter, som jeg i hvert fald skal kigge nærmere på.

Philosykos
Selvom duften Philosykos, som er på billedet, på ingen måde er en favorit hos mig, så er jeg vild med mange af de andre dufte fra Diptyque. Faktisk er der meget få af duftene, som ikke falder i min smag… jeg er især vild med, at de med meget få undtagelser er unisex. Sædvanligvis er det ikke noget jeg går synderligt op i. Hvorfor jeg har en del herredufte, som jeg glad og gerne bruger, mens der selvfølgelig også er noter, som jeg holder mig langt væk fra.
Philosykos er en kultklassiker og bestseller, og jeg har prøvet den så utrolig mange gange, og hver gang ender jeg med hovedpine og kvalme. I dag prøvede jeg endnu en gang, og pludselig slog det mig, hvad det er der går galt. Den har nemlig en meget tydelig note af kokos og den tørre og grønne duft af figen, får altså min hjerne til at brænde helt sammen. Det skal lige siges, at jeg aldrig har mødt nogen, som deler mit aparte forhold til Philosykos.

Diptyques dufte finder du i Magasin som Eau de Toilette til henholdsvis 675 kroner for 100 ml. og 525 kroner 50 ml. og som 75 ml. Eau de Parfum til 795 kroner og duftlys til henholdsvis 195 og 350 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Vintergæk | Mode Med Mere

[…] jeg drømmer om fine vintergækkker på både mit tøj og i min vindueskarm. Jeg så forresten hos Pudderdåserne, at man nu kan få Diptyque hos Magasin, hvis nogen skulle få lyst til et duftlys, der senere kan […]

Lene // DuftVerket

DET er pudsigt! Jeg har lige siddet og surfet rundt på mit favorit websted (duftmæssigt) LuckyScent hvor jeg af og til går i selvsving – man kan nemlig købe testere af de lækre dyre dråber! (køber du andet end testere er fragten til DK vældigt dyr så.. testere) Lige præcis Philsykos er jeg TOTALT besat af! Så jeg tog en tur i mit parfume-arkiv af testere i kælderen og har sprayet den på mit håndled nøøøj den fantastisk. Et lille kunstværk. Så derfor googlede jeg igen-igen “philosykos tilbud” og dermed endte jeg HER:D Meeeen de er bare altid frygteligt dyre, så.. ja jeg må nøjes med testerne 🙁

Lene // DuftVerket

– og så har jeg Tam Dao (Dityque) på det andet håndled som også er en stor favorit. Mere woody og mørk end Phil..nu-gider-jeg-ikke-skrive-det-mere..kos

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *