Dagens forkælelse: Orofluido fra top til tå

28.01.15
Orofluido

Orofluido

Når mit hår og jeg trænger til at blive forkælet, så er det stadig Orofluido, jeg vælger. I takt med at mit hår er blevet længere, er jeg blevet bedre og bedre til at bruge kur og balsam. Heldigvis for det, for det slider på håret at have langt løst hår, som sidder fast i tasken, lynlåsen i frakken og alle mulige andre steder. Så er der styling og føntørring… Det er nemt nok at nævne alle de ting, som jeg og sikkert også mange andre ikke burde gøre, når det kommer til håret.
Det, der hjælper mig til at gøre lidt ekstra for håret, er velduftende produkter. Det er alfa og omega for mig, fordi mit hår holder fantastisk godt på dufte. Og en shampooduft som ikke falder i min smag, kan næsten ødelægge hele dagen.

Orofluido
Lige siden jeg fik den første lille flaske med de gyldne dråber af min veninde, har jeg været forelsket i olien, der ligesom de fleste andre hårolier er baseret på silikone. Det virker formidabelt til at rede filtret hår ud, og det forhindrer de vildeste ugler i at opstå igen. Og så synes jeg stadig, at det er en af de olier, som dufter bedst af alle de olier, jeg har haft fingrene i. Derfor er det Orofluido, der er blevet købt igen og igen. Og jeg kaster mig over den, ligeså snart jeg ser den er på bud her eller der. Som om der var risiko for, at jeg løber tør…
Det er både ældsten og jeg, som er glade for Orofluido serien. Den er afgjort mest velegnet til hans hår, fordi det er så meget kraftigere end mit, men nøjes jeg med shampoo, kur og balsam, så kan det sagtens lade sig gøre, uden at håret klasker helt sammen.

En særlig gave
I forbindelse med julen lancerede Orofluido nogle smukke guldgaveæsker, som ikke bare indeholdt de skønne dråber til håret. Der var også en guldglitrende bodycreme, som dufter lige så fantastisk, som resten af serien. Og så er den selvfølgelig samtidig lækker at bruge.
Selvom jeg sædvanligvis er ualmindelig træg, når det gælder creme til kroppen, og ikke er særlig god til at få smurt huden ind, så har jeg brugt den dejlige creme til sidste dråbe. Det har været en fest at bruge den hele december, og jeg håber virkelig, at den får lov til at komme på visit næste jul.

Orofluido finder du hos frisøren og i Stylebox, hvor de også sælger den store kur. I Love Shampoo har produkterne online.
Ellers er der et hav af webshops, som sælger Orofluido, men jeg har ingen personlige erfaringer med en eneste af de danske shops, som sælger cremen, og derfor har jeg valgt ikke at linke til dem. Jeg har set æsken i flere vinduer, hos de frisører der sælger dem. Og det er jeg personligt mere tryg ved.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anne Sofie

Hej. Tæk for fornuftige indlæg, jeg kunne tænke mig at høre hvordan det skrider frem med `hvidtningen `af dine tænder.
Jeg har engang prøvet hos tandlægen, formedels 2000kr, uden nogen effekt. Spændt på at høre fra dig.

Helene Randløv

Hej Anne Sofie
Det afslører jeg på søndag, som jeg skrev i indlægget 🙂
Kh. Helene

Safia

Jeg er fan af deres hårolie. Har brugt den i flere år, og den har aldrig skuffet mig. Håret bliver silkeblødt. Den slår moroccanoil og alle de andre silikone baserede hårolier jeg har prøvet!

Helene Randløv

Hej Safia
Ja, det er jeg jo enig i 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *