Dagens duft: Tocca Cleopatra

14.01.15
Tocca Cleopatra

Tocca Cleopatra

For rigtig mange år siden faldt jeg over en artikel i et eller andet udenlandsk magasin, som talte varmt for, at det eneste rigtige at vaske tøj i er Laundry Delicate fra kultmærket Tocca fra New York… Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg sad og fnisede af fryd ved tanken om at bruge så absurd dyrt et vaskemiddel og samtidig ønske, at det var et, jeg kunne købe lige her og nu, ja og cremeparfumen ville jeg egentlig også gerne have fingrene i.
Faktisk kan man købe det endnu og i flere forskellige duftvarianter, endda i en af mine favoritter fra Tocca nemlig Cleopatra som jeg dufter af i dag. Og jeg kan stadig ikke helt lade være med at tænke, at jeg en eller anden dag bliver nødt til at prøve det vaskemiddel, koste hvad det vil.

En hel serie
Selve duften Cleopatra har ikke SÅ mange år på bagen, men jeg er helt forelsket i det faktum, at man kan købe det hele i samme duft. Der er både sæbebar, cremeduft, bodylotion, showergel, håndcreme, bodyscrub, håndsæbe, duftlys og vaskemiddel i serien.
Dengang jeg mødte ham den langhårede, gjorde jeg det meget i hele serier. Det vil sige, at jeg til mine favoritdufte som minimum havde en bodylotion, som altså havde samme duft.
Det er efter min mening en kæmpe luksus, som jeg stadig bliver forført af i dag.
Om det er, fordi vi bruger dufte på en anden måde, eller forklaringen skal findes et andet sted, ved jeg ikke. Men desværre er der meget få serier tilbage i de forskellige duftvarianter i hvert fald her i Danmark. Du kan være heldig at finde serierne eller enkelte kropsprodukter i udlandet.

Det tjener et formål…
At bruge en helt serie i samme duft giver en helt anden og meget eksklusiv duftoplevelse. Først og fremmest bliver duften mere intens, det er ikke på en voldsom og ubehagelig måde, nærmere sådan mere rund og rar.
Helst bruger jeg kun mine dufte på bagsiden af kroppen, altså i knæhaserne, i nakken og eventuelt i håret. Og derfor givr det fin mening for mig at bruge en parfumeret lotion eller showergel, som i sagens natur også kommer på forsiden.

Tocca Cleopatra
Cleopatra er en meget feminin duft med frugtige og grønne topnoter. Af hjertenoterne er det jasmin og tuberosen, som er mest dominerende, der er dog også en klar og meget ren duft af fersken midt i det hele. Bundnoterne runder duften fint af med både moskus, rav, vanilje og patchouli, det er en krydret, potent og ret sød blanding, som på en gang afbalancerer de meget frugtige topnoter, men også gør duften lidt mystisk og orientalsk.

Tocca koster 585 kroner, og du finder duftene i Sephora, udvalgte parfumerier, i Stylebox og i Magasin, som også sælger et udvalg af Toccas dufte online. Nærmeste forhandler oplyses på telefon: 45 65 55 55.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Kaltrina

Total lækre sager!
Elsker at læse om det. <3
Fedt at i blogger om det ;-D
LOVVVV it <3 <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *