Dr. Hauschka Bronzing Powder Limited Edition

08.01.15
Dr. Hauschka Bronzing Powder Limited Edition

Dr. Hauschka Bronzing Powder Limited Edition

Sædvanligvis går jeg i en ret stor bue uden om bronzer med perlemor i. Det er mest fordi, jeg synes, det er en sommer og forårs fornøjelse, og det er der jo noget tid til endnu. Når jeg alligevel har fundet denne fine Bronzer frem, så er det fordi solen flyttede ind i mit hjerte i går. Og hvor var det bare skønt.
Det med at solbade er ikke en af mine yndlings beskæftigelser og har heller aldrig været det. Der bliver nødt til at ske noget andet, det siger mig simpelthen ingenting bare at sidde stille, og jeg finder det på ingen måde afslappende heller.

En særlig en
Der er selvfølgelig også andre grunde til, at Dr. Hauschka Bronzing Powder er blevet taget til nåde trods perlemor, den er første skud på stammen af forhåbentlig mange skønne designs og genistreger fra en af de mest nede på jorden internationale makeupartister, jeg har mødt nemlig Karim Sattar. Han er ikke bare dygtig, han er også overordentlig rar og ydmyg. Han strør tips omkring sig, kommer med masser af komplimenter og er altid god for et knus.

Dr. Hauschka Bronzer swatch

Limited Edition
Selve Dr. Hauschka Bronzing Powder er den samme skønne farve og konsistens som altid. Det er en rigtig god farve, som fint kan bruges helt let for at give ansigtet en smule glød, men den kan også sagtens doseres kraftigere, uden at resultatet bliver for vildt.
Pudderet er meget fint, og faktisk ser man ikke det nævnte guldperlemor særlig tydeligt, når det ligger på huden. Det giver som sagt bare lidt glød.
Forskellen mellem den normale og denne limited version ligger i emballagen, som, jeg i hvert fald synes, er ret fin. Bronzeren har altså en fin tegning udenpå, og så ligger den i en lillebitte makeuppung, hvor du finder en tilhørende pensel, som har en ret god størrelse og faktisk er ganske udmærket.

Dr. Hauschka Bronzing Powder koster 199 kroner, men det er den vejledende udsalgspris og der er mange forskellige priser online. Hos Ren Velvære Shop fandt jeg denne fine Limited Edition til 159,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Christine

Hej Pudderdåserne!
Jeg skal til at bestille Paula’s Choice for første gang, og jeg er virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg skal bestille en BHA lotion, gel eller liquid. Jeg er også meget i tvivl om, hvilken moisturizer, der ville passe mig bedst.
Min hud har tendens til at blive rimeligt fedtet i t-zonen, og jeg døjer med uren hud af og til – dog ikke noget nævneværdigt. Har i en idé om, hvilke produkter der ville passe til mig?
Tak for en god blog! 🙂

Helene Randløv

Hej Christine
Katja har klart den største erfaring med Paula’s Choice produkterne, sandheden er, at jeg virkelig ikke bryder mig om konsistensen på hendes BHA gel. Som er den eneste jeg har prøvet. Hvis jeg selv skulle vælge noget ville det derfor blive en af de andre.
En BHA vil hjælpe med at få balanceret talgproduktionen i T-zonen, så spørgsmålet er, om en BHA lotion ikke ville være nok til en start 🙂
Og så vil jeg da lige indskyde, at jeg da synes, du skal få en tester på vores T-Zone Peeling, som også er en BHA 😀 Det er et produkt vi er meget stolte af, og vi hører hele tiden om virkelig gode resultater med den.
Kh. Helene

Wishlist // January | lunatic blog

[…] mangler virkelig en god bronzer, og denne er blevet anbefalet af Pudderdaaserne (klik på linket og læs anmeldelse). Den er med svag perlemor og passer til de fleste hudtyper. […]

Annette

Et billed eller swatch af produktet ville være rart. Det ER jo det indre, der tæller;))

Helene Randløv

Hahaha Annette :-*
Du har da så evig ret! Og jeg har også taget billederne, dem kunne jeg bare ikke lige finde, jeg tager lige nogle nye i morgen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *