Rimmel London Idol Eyes by Kate

23.11.14
Rimmel London Kate Idol Eyes

Rimmel London Kate Idol Eyes

Det har været et vildt efterår, og der er en masse ting, som jeg rigtig gerne har villet dele med dig, som desværre har måttet vente… noget af det længere end andet…
Rimmel indgik for eksempel igen et samarbejde med modellen Kate Moss, som denne gang har resulteret i nogle flotte cremeøjenskygger, en eyeliner og min favorit… farvet mascara. Endnu en? Ja, for jeg er vild med dem, og dem jeg ikke fik, styrtede jeg selvfølgelig selv ned for at købe!

Påfugl
Rimmel London Idol Eyes by Kate består blandt andet af fire Idol Eyes Eye Shadow Stick, 101 Deep Amethyst købte jeg ikke, fordi jeg tidligere har haft lidt problemer med de lilla øjenskygger fra Rimmel, og derfor gider jeg selvfølgelig ikke at tage chancen, men den er altså ualmindelig pæn, så det skal ikke afholde dig fra den!

Rimmel London Idol Eyes Eye Shadow Stick

De tre andre farver: 100 Rose Gold, 102 Electric Sapphire og 103 Pure Turquoise har jeg derimod brugt flittigt til et påfugleinspireret look, hvor jeg har tonet farverne godt ind i hinanden. Det er ikke svært, men det kræver naturligvis en god pensel, og så skal du altså være forberedt på at arbejde ret hurtigt. Når Eye Shadow Stick har sat sig, så bliver de nemlig siddende.

  • 100 Rose Gold har et ret speciel mat perlemorslook, nuancen er en mellemting mellem kobber og bronze, og den kan nemt tones ud, eller du kan duppe den oven på en af de andre for at fremhæve en detalje.
  • 102 Electric Sapphire er den af de tre, som er sværest at arbejde med, den er så fin og bare lækker koboltblå. Den er helt uden perlemor, som gør at den nemt bliver lidt ujævn, når man toner den ud.
  • 103 Pure Turquoise er en smuk søgrøn nuance med turkis, blåt og lilla perlemor. Dette kan man dog først se, når den tørrer op og effekten især sammen med 102 Electric Sapphire er bare så fin.

Idol Eyes Eye Shadow Stick holder virkelig godt på mig, men jeg har altid haft en primer under, så jeg ved faktisk ikke helt, hvordan de holder alene. De andre ScandalEyes blyanter, som jeg går ud fra, at de ligner, fik Katja, da hun var ret glad for dem. Det går jeg ud fra er et tegn på god holdbarhed…

Ekstra sort og nogle farver
Rimmel London Rocking Curves Mascara by Kate har en børste med en lidt anderledes form, og det vil måske afholde nogen fra at prøve den. Som med alle andre nye mascarabørster skal du selvfølgelig lige blive dus med den, men den er på ingen måde sværere at manøvrere end andre mascarabørster. Faktisk fungerer den kurvede børste virkelig godt og det er nemt at ramme alle vipper, uden at mascaraen ender alle de steder den ikke burde være…

Rimmel London Idol Eyes Kate Mascara

  • 004 Eye Rock Jet Black skulle være ekstra sort, og den giver da også vipperne en fin sort farve, men jeg synes måske der er gået lidt inflation i ultra, ekstra sorte mascaraer…
  • 005 Eye Rock Sapphire har den skønneste dybe blå farve og så er der blåt perlemor i, som virkelig fremhæver vipperne.
  • 006 Eye Rock Amethyst er en smuk rødlilla blommeagtige nuance, i den finder du både rødt og lilla perlemor men ikke i samme mængde, som i 005 Eye Rock Sapphire og 007 Eye Rock Emerald.
  • 007 Eye Rock Emerald er en dyb mosgrøn nuance, som også fremhæver vipperne meget smukt.

Hvordan den holder vil jeg ikke svare på, på mig hverken drysser eller kravler den sydover i løbet af dagen, men det er der så også kun meget få mascaraer, som gør.

Fine looks
På Rimmels danske site kan du finde masser af inspiration og information om kollektionen, for eksempel er der flere tutorials til de looks Hayden Williams og Kate Moss har udarbejdet i fællesskab. Du kan også se videoen, hvor Hayden møder Kate…

Der er selvfølgelig nogen, som vil mene at farverne er lige vilde nok, men jeg synes nu, at de er ret fine at tone ud, og så er det lige pludselig helt diskret.
Til Rimmel London Idol Eyes by Kate kollektionen hører også en flydende eyeliner (som jeg desværre glemte at tage med på billedet), den har samme smukke grønne nuance, som mascaraen har. De to er da også et perfekt match til et helt klassisk eyelinerlook med lidt mere spræl end de almindelige sorte varianter.

Du finder Rimmel London Idol Eyes by Kate kollektionen i Matas, hvor priserne ligger fra 69,95-89,95 kroner, du kan også finde Rimmel på ASOS.com, hvor der ofte er ef del at spare.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *