Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

A-Derma Exomega
19.12.14
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
Anne-Sofie Sørensen

det naturlige look med enkel makeup, dog uden at det er alt for synligt.

Janni K. Justesen

Jeg ville ønske jeg var bedre til at mestre makeup som i 50’erne med den helt rene linje i globelinjen – det er så flot

Anette

Jeg drømmer om at lægge en flot og holdbar øjen makeup. Mine øjne er små, så jeg vil gerne få dem til at se større ud. Jeg køber tit øjenskygge, men ender tit bare med at bruge den lyse farve, da jeg synes det bliver grimt de gange jeg har prøvet.

Maria

Jeg ved ikke om det er for sent at deltage, men jeg vil så gerne vinde – så jeg tager chancen! Jeg kunne godt tænke mig at mestre den flydende eyeliner – den er så svær at gøre perfekt, og det smitter af på mit øjenlåg når jeg åbner øjet.

Lars M Jensen

En “almindelig” hud. Har døjet med eksem siden jeg var 14 dage og tiltrods for mange allergi test for alt mellem himmel og jord og prøvet adskillige typer for cremer så har jeg endnu ikke fundet CREMEN, så ja, en hud som ikke føles irriteret året rundt vil være mit drømme look.

Ida d

jeg elsker den her serie – og det er takket være jer, jeg kender den. Den redder mine røde, tørre kinder vinteren igennem.

Stephanie C

Jeg ville gerne kunne mestre den perfekte winged liner – jeg har set tonsvis af videoer på YouTube, men det er aldrig lykkedes mig at få et pænt resultat på begge øjne 🙁

Stine Jensen

Ville gerne mestre at kunne lave de flotte smokey eyes, det går galt hver gang og ender al tid med at se ud som en der har fået to blå øjne.

Kian

Jeg ville rigtig gerne kunne lave flotte krøller på mig selv. Hvis det lykkes i den ene side kan jeg med garanti ikke få den anden side til at ligne…

Din kommentar