Pudderdåserne Julekalender 2014: Glædelig 8. december

08.12.14
L'Oréal Paris Julelook 2014
L'Oréal Paris Julelook 2014
Individuelle fotos: L’Oréal Paris

Hvor er det genialt at blive mindet om musik man ikke har lyttet til længe og med inspiration til ny og spændende musik. Det er rigtig hyggeligt for mig at læse jeres besvarelser, og det føles som om, jeg kommer lidt tættere på jer på den anden side af skærmen. Så du skal have en stor tak, fordi du har lyst til at læse og være med.
For nogle måneder siden blev jeg spurgt, hvilken makeup jeg skulle have på juleaften. Det skulle jeg naturligvis lige tænke lidt over, men det er i virkeligheden ikke så svært, for jeg tager bare makeup på, som jeg plejer. Oftest er det noget, som går endnu hurtigere end normalt, så nogle smukke øjenskygger og måske lidt glitter, så er makeuppen på plads.

L'Oreal Julelook 2014
Julelooket 2014 fra L’Oréal Paris

Julelook
L’Oréal har gjort det nemt for mig i år, for julelooket består netop af to smukke skygger, en eyeliner med glitter, en rigtig god mascara, og den smukke glitter topcoat til vipperne, som L’Oréal også lancerede sidste år.
Øjenskyggerne i looket er dem L’Oreal lancerede i efteråret, og hvis du ikke allerede har testet dem, så kan jeg varmt anbefale dig at gøre det. De er virkelig godt pigmenterede, nemme at arbejde med, og så ligger de så fint på huden.
I julekalenderen i dag er det dette smukke julelook fra L’Oréal, du kan vinde. Det består af:

 • L’Oréal Paris Volume Million Lashes Glitter Top Coat (Limited edition): Du får en god glittereffekt på vipperne, uden det bliver for meget. Og den kan også duppes på øjenlåget for et fint og diskret glitter look.
 • L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture: Det er en virkelig god volumenmascara, som også giver fin længde. Det er en af de mascaraer, som jeg gerne selv køber.
 • L’Oréal Paris Super Liner Ultra Precision: En god sort flydende eyeliner med en let blank finish.
 • L’Oréal Paris Le Vernis Kimono Empire (875): En meget fin mørk lilla neglelak med en masse meget fint glitter.
 • L’Oréal Paris Le Vernis Imperial Gold (223): En rigtig flot guld neglelak fuld af perlemor og glitter.
 • L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Pure 500 Gold Mania: Guld øjenskygge med masser af helt fint perlemor. Den er god til effekter, men kan selvfølgelig også bruges til et klassisk guld look med sort eye liner.
 • L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Pure 301 Escape In Bordeaux: Helt dyb bordeaux nuance, som gør sig godt både som eyeliner og skygge. Den er smuk til et smokey eye.
 • L’Oréal Paris Elnett Volume Excess: Volumen spray til håret, giver god tekstur og fylde. Kan redes ud af håret.

For at vinde skal du skrive i kommentarfeltet herunder, hvordan den ideelle julemakeup ser ud i dine øjne. Husk som altid at læse reglerne… Det er så ærgerligt, hvis din kommentar er ugyldig.

Vinderen af et styks Laboratory Perfumes EdT
I dag skal jeg til pressemøde, og derfor har jeg ikke mulighed for at lægge dette indlæg på i løbet af dagen, hvorfor jeg gør det nu… selvom jeg kæmper for at få offentliggjort dagens fine præmie tidligt hver eneste dag, så lykkes det desværre sjældent før om aftenen… Ved at lægge konkurrencen på nu, håber jeg på at kunne flytte tidspunktet frem, sådan at der er en frisk gave i julekalenderen hver morgen. Så må gårsdagens vindere til gengæld vente med at få besked, til jeg har tid… Når kommentarfeltet i søndagens konkurrence bliver lukket klokken 18.30, bliver vinderen offentliggjort lige her… Indtil da held og lykke til dig der deltager både her og i konkurrencen fra i går.
Vinderen blev trukket på den kedeligste måde… nemlig på Random.org. Det blev kommentar nummer 22, og det er Sissel (7. december 2014 kl. 19:10):

 • Mine favoritter skifter meget, men lige nu er jeg (gen-) falder pladask for en live version på youtube af Pavarotti, der synger Nessun Dorma. Uanset, om du er til opera eller ej, så vil jeg vædde på, at du ikke kan undgå at mærke hans fantastiske stemme, der er akkompagneret af et kor. Den nerve, der er i den fremførelse, er fantastisk.
  I en helt anden boldgade, så er jeg vild med Samphire, som jeg har prøvet et pift af i Magasin. At designet på både lys og flakoner desuden har den der enkle lækkerhedsfaktor gør ikke duften ringere.

Stort tillykke Sissel, jeg skriver til dig på to forskellige mailadresser (jeg tror, du har tastet forkert). Hvis du ikke hører fra mig, skal du være sød at kontakte mig på helene@pudderdaaserne.dk.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
327 kommentarer
Susanne G

For mig er den ideelle jule-makeup forholdsvis enkel. Foundation, mineralpudder, bronzer, en anelse rouge, en smule øjeskygge i jordfarver, tynd brun eyeliner + mascara (og det sidste ikke i flere lag!) 😉

Anne-Louise Klein

Det må være en gylden øjenskygge, sort flydende eyeliner og røde negle og læber (a la MAC’s Lady Danger)

Camilla Andersen

Sikke en lækker præmie!
Min ideelle julemake-up består uden tvivl af GLIMMER og guld! Jeg elsker, at man kan give den max gas med både markante øjne og læbestift. Jeg ville lave en øjenskygge med en gylden smokey-eye med guldglimmer i øjenkrogen. Dertil hører en masse mascara og røde læber!

Linnea Rønbøg Hansen

Jeg ville bruge glitter million lashes og så lidt guldøjenskygge til at skabe julelooket 🙂

Lonni

neutrale farver til øjnene (dog med lidt glimmer på vipperne, med topcoaten fra sidst), og farve på negle og læber – gerne rød 🙂

Din kommentar