Pudderdåserne Julekalender 2014: Glædelig 8. december

08.12.14
L'Oréal Paris Julelook 2014
L'Oréal Paris Julelook 2014
Individuelle fotos: L’Oréal Paris

Hvor er det genialt at blive mindet om musik man ikke har lyttet til længe og med inspiration til ny og spændende musik. Det er rigtig hyggeligt for mig at læse jeres besvarelser, og det føles som om, jeg kommer lidt tættere på jer på den anden side af skærmen. Så du skal have en stor tak, fordi du har lyst til at læse og være med.
For nogle måneder siden blev jeg spurgt, hvilken makeup jeg skulle have på juleaften. Det skulle jeg naturligvis lige tænke lidt over, men det er i virkeligheden ikke så svært, for jeg tager bare makeup på, som jeg plejer. Oftest er det noget, som går endnu hurtigere end normalt, så nogle smukke øjenskygger og måske lidt glitter, så er makeuppen på plads.

L'Oreal Julelook 2014
Julelooket 2014 fra L’Oréal Paris

Julelook
L’Oréal har gjort det nemt for mig i år, for julelooket består netop af to smukke skygger, en eyeliner med glitter, en rigtig god mascara, og den smukke glitter topcoat til vipperne, som L’Oréal også lancerede sidste år.
Øjenskyggerne i looket er dem L’Oreal lancerede i efteråret, og hvis du ikke allerede har testet dem, så kan jeg varmt anbefale dig at gøre det. De er virkelig godt pigmenterede, nemme at arbejde med, og så ligger de så fint på huden.
I julekalenderen i dag er det dette smukke julelook fra L’Oréal, du kan vinde. Det består af:

 • L’Oréal Paris Volume Million Lashes Glitter Top Coat (Limited edition): Du får en god glittereffekt på vipperne, uden det bliver for meget. Og den kan også duppes på øjenlåget for et fint og diskret glitter look.
 • L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture: Det er en virkelig god volumenmascara, som også giver fin længde. Det er en af de mascaraer, som jeg gerne selv køber.
 • L’Oréal Paris Super Liner Ultra Precision: En god sort flydende eyeliner med en let blank finish.
 • L’Oréal Paris Le Vernis Kimono Empire (875): En meget fin mørk lilla neglelak med en masse meget fint glitter.
 • L’Oréal Paris Le Vernis Imperial Gold (223): En rigtig flot guld neglelak fuld af perlemor og glitter.
 • L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Pure 500 Gold Mania: Guld øjenskygge med masser af helt fint perlemor. Den er god til effekter, men kan selvfølgelig også bruges til et klassisk guld look med sort eye liner.
 • L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Pure 301 Escape In Bordeaux: Helt dyb bordeaux nuance, som gør sig godt både som eyeliner og skygge. Den er smuk til et smokey eye.
 • L’Oréal Paris Elnett Volume Excess: Volumen spray til håret, giver god tekstur og fylde. Kan redes ud af håret.

For at vinde skal du skrive i kommentarfeltet herunder, hvordan den ideelle julemakeup ser ud i dine øjne. Husk som altid at læse reglerne… Det er så ærgerligt, hvis din kommentar er ugyldig.

Vinderen af et styks Laboratory Perfumes EdT
I dag skal jeg til pressemøde, og derfor har jeg ikke mulighed for at lægge dette indlæg på i løbet af dagen, hvorfor jeg gør det nu… selvom jeg kæmper for at få offentliggjort dagens fine præmie tidligt hver eneste dag, så lykkes det desværre sjældent før om aftenen… Ved at lægge konkurrencen på nu, håber jeg på at kunne flytte tidspunktet frem, sådan at der er en frisk gave i julekalenderen hver morgen. Så må gårsdagens vindere til gengæld vente med at få besked, til jeg har tid… Når kommentarfeltet i søndagens konkurrence bliver lukket klokken 18.30, bliver vinderen offentliggjort lige her… Indtil da held og lykke til dig der deltager både her og i konkurrencen fra i går.
Vinderen blev trukket på den kedeligste måde… nemlig på Random.org. Det blev kommentar nummer 22, og det er Sissel (7. december 2014 kl. 19:10):

 • Mine favoritter skifter meget, men lige nu er jeg (gen-) falder pladask for en live version på youtube af Pavarotti, der synger Nessun Dorma. Uanset, om du er til opera eller ej, så vil jeg vædde på, at du ikke kan undgå at mærke hans fantastiske stemme, der er akkompagneret af et kor. Den nerve, der er i den fremførelse, er fantastisk.
  I en helt anden boldgade, så er jeg vild med Samphire, som jeg har prøvet et pift af i Magasin. At designet på både lys og flakoner desuden har den der enkle lækkerhedsfaktor gør ikke duften ringere.

Stort tillykke Sissel, jeg skriver til dig på to forskellige mailadresser (jeg tror, du har tastet forkert). Hvis du ikke hører fra mig, skal du være sød at kontakte mig på helene@pudderdaaserne.dk.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
327 kommentarer
Helena W

Min jule-makeup kommer til at bestå af en perfekt base, som jeg vil skabe med Chanel’s Perfection Lumiere Foundation. Vil derefter markere mine kindben med creme-bronzeren af samme mærker, fixe mine bryn med brow gel fra Rimmel og lave smokey eyes med min Naked 3 palette. Mine læber kommer til at være meget neutrale med en nude læbestift fra MAC. Håber jeg vinder!

Jeanette Hosbond

Min ideelle julemake-up er hvor der er knald på – altså i den forstående at jeg går all in med smokey eyes og evt. læbestift. Til jul må man gerne være lidt mere dramatisk og gå all-in på glamour (Dog stadig hvor det klæder en 😉 ) Jeg anvender mest mørkebrune øjenskygger eller mørkegrå/sort her om julen 🙂

Cecilia

Fokus på læberne med en flot rød læbestift. Øjenskyggen skal holdes rimelig neutralt måske med en nude eller svagelig guld farve. Derudover også sort eyeliner og mascara.
Brynene skal markeres, men stadig være naturlige 😉

Astrid

Den er neutral. Jeg er mest til det naturlige look resten af året og det går igen i jule makeup’en 🙂

Teresa Karlsen Riis

åh altså, jeg er en sucker for rød læbestift. Og den skal altså frem i julen. Dertil kan jeg meget godt lide enkelthed, fx sort mascara og en tynd eyeliner. Måske lidt glimmerpudder på kinderne. Men røde læber og røde negle – det elsker jeg

Caroline W

For mig er den perfekte julemakeup simpel: Min hverdags makeup tilsat røde læber og et ekstra lag mascara!

Stine

Da jeg som regel går all in på tøjet (i år kører vi tyl skørt af 13m tyl og glitter sko), skal makeuppen ikke være alt for “prangende”.
Jeg laver gerne diskret smokey eyes i brunlige nuancer, men topper det så med en smule glimmer (har sukket efter den glitter top coat siden jeg så reklamen første gang)

Cecilie KP

Min ideelle julemakeup er en sort “winged” eyeliner, gylden øjenskygge og røde læber. Ðet er den ene gang om året jeg har røde læber og jeg elsker det!

Luna /Bærmonster

Den ideelle julemakeup for mig er noget mere underspillet end nytårsmakeuppen. Der må gerne være lidt glimmer på øjnene, men ellers kan jeg bedst lide, at det er relativt afdæmpet. Måske også, fordi resten af min familie ikke er de store makeup-mennesker. 🙂

Emma

Når det er sammen med familien, vil jeg ikke gå all in på mørke farver. Derfor tænker jeg et mere naturligt smokey eyes og så farve på læberne. Men kan nå at skifte mening 100 gange, jeg tager det på, hvad heg føler for på dagen 🙂

Din kommentar