Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 5. december

05.12.14
BIOEFFECT Giftset
BIOEFFECT Giftset
Foto: BioEffect

Manner… I er for seje! Tak fordi I har lyst til at dele jeres historier, tips og tricks, det er skønt at læse!
Alt det hygge og selvforkælelse, som jeg havde lovet mig selv i går, blev slet ikke til noget… Det gjorde det derimod i dag, og derfor er julekalenderen blevet forsinket.
I morgen lægger jeg kalendergaven på tidligere, fordi jeg skal til julefrokost og ikke helt ved, hvornår jeg kommer hjem, eller om jeg lige har lyst til julekalender, når jeg kommer hjem. Derfor kommer der til at ligge en skøn konkurrence mere på bloggen cirka klokken 12.00 i morgen. Husk at kommentere på både dette og indlægget i morgen!

Hvad bruger du selv
Som jeg lagde ud med at sige, da jeg offentliggjorde kalenderen, er jeg svært tilfreds med gaverne i julekalenderen. Og dagens præmie er bare en af mange, som jeg gerne selv ville have fingrene i! Så jeg håber endnu en gang, at du har lyst til at deltage.
Hvis du er i tvivl om Pudderdåsernes holdning til BioEffect, så er der masser af muligheder for at finde ud af det. En ting er sikkert, BioEffect er det serum, som både Katja og jeg vender tilbage til gang på gang.

Alt du behøver
En af de mest fantastiske ting ved BioEffect Serum er, at du ikke behøver andet… Du kan selvfølgelig give den gas med pleje ved siden af, så længe plejen ikke er for fed. Smører du olieholdige produkter oven på BioEffect Serum, vil du slet ikke få samme udbytte af de dejlige dråber! Men som sagt, er det overflødigt, i hvert fald er min hud meget fint tilfreds med det skønne BioEffect Serum alene.

Gaveæske
Du deltager i konkurrencen om denne meget fine gaveæske fra BioEffect ved at fortælle om den gave, du glæder dig mest til at forære væk i år. Det skal du gøre i kommentarfeltet herunder, husk lige at læse reglerne, så du er sikker på, at du er med i konkurrencen.

Gaveæsken fra BioEffect indeholder:

  • EGF Serum 15 ml.: Det klassiske og sindssygt effektive EGF Serum.
  • Volcanic Exfoliator 60 ml.: Den ret nye og skønne skrubbemaske med vulkansk aske.
  • Daytime 7 ml.: Den lette af de to dagcremer.
  • EGF Serum 3 ml. (nuttet flaske med det samme indhold som ovennævnte)
  • og et lille spejl til tasken.

Hvis ikke det er en lækker gave, så ved jeg ikke, hvad der er! Skynd dig at deltage, så du er sikker på et lod i konkurrencen.

Dagens vinder
Vinderen af gårsdagens virkelig lækre selvforkælelsespakke fra Badeanstalten er kommentar nummer 124, det er Heidi (4. december 2014 kl. 19.44):

Har lige fået sommerhus. Det er ikke særlig stort, men så hyggeligt. Der kan man ikke foretage sig andet end gå til stranden og så hjem og tænde op i pejsen og drikke vin. Ingen vasketøj, ingen pligter og ingen rengøring.

Stort tillykke til Heidi! Det lyder simpelthen fantastisk!
Gid man havde et sommerhus… Og kan det mon pakkes ind? Så ønsker jeg mig et i julegave! Du hører fra mig snarest Heidi :-*

Gavesættet fra BioEffect er eksklusivt for Magasin, og hvis du har lyst til at forære det væk, er det en god idé at investere i det nu, mens Magasin har 20% rabat.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
371 kommentarer
Freja Hansen

Jeg glæder mig allermest til at forære min kæreste hans julegave! Det er første gang vi skal give hinanden gaver og synes simpelthen min gave er så god og kreativ, så glæder mig helt vildt§! 😀

Caroline Bøgely

Den gave jeg glæder mig mest til at give væk i år er nok et sushi sæt til mineforældre der elsker sushi. Eller et armbånd til min veninde der er i USA i et helt år 🙂

cilja neumann

Jeh glæder mig til at min kæreste en pakke med hygge og forkælelse ( tur til massøren, chokolade, hjemmesko og port vin)

Krummes Krummelurer / Christina

Jeg glæder mig altid til at give gaver væk. I år ved selv mine unger hvad de får – hhv. en computer, som vi alle (incl. barnets egne lommepenge for laaaang tid) er med i, og et lækkert løbehjul som er en stor drøm. Jeg ved de begge glæder sig viiildt meget. Derudover glæder jeg mig altid til at give en personlig kalender til mine forældre, svigerforældre og min farmor – med billeder af os og ungerne fra året der er gået. Og jeg ved de elsker den, og forventer den 😉 Der var nemlig et år de ikke fik. Og det hørte vi for i lang tid 😀
Christina

Julie Sofie

Jeg glæder mig allermest til at give min mor sin gave. Hun skal opereres lige inden jul, så jeg har fundet (synes jeg selv) en rigtig forkælede gave til hende!

Nanna

Jeg bor i New York, men glæder mig til at komme hjem til min familie til jul og få god mad, hygge og se dem igen:)

Rikke Bisgård Sørensen

Jeg glæder mig til at forære vores søn hans drømme-løbehjul 😀 Han har snakket om det i snart 1 år, og han regner slet ikke med, at han får det, så jeg glæder mig helt ekstremt til at se hans ansigt, når det bliver pakket ud 🙂
Kh Rikke

Miriam

Jeg har købt en gave til en veninde, selvom vi slet ikke er på julegavefod, fordi det er noget, hun mangler og aldrig ville købe til sig selv. Glæder mig meget til at se hendes reaktion!

Liselotte Alminde Nielsen

Jeg glæder mig allermest til at give vores hunde deres julegave:-) = en ekstra lang skøn tur i hundeskoven og derefter skal de have hvert sit gode kødben

Sofie D

Jeg glæder mest til at give min storebror hans julegave. Han er blevet single i år, og dermed alenefar, så han skal have en velfortjent pause – en overnatning i Århus med god mad, masser af øl og en fed koncert med favoritbandet =)

Din kommentar