Pudderdåsernes Julekalender 2014: 2. december

02.12.14
Shu Uemura Moisture Velvet

Shu Uemura Moisture Velvet

Nu hvor tirsdagens tip igen handler om hår, så synes jeg, at vi skal have en lækker præmie til håret. Derfor har jeg trukket en meget luksuriøs serie op af posen, som netop giver fugt og næring til det tørre hår, med andre ord er det en serie, som er perfekt til vinteren.
Moisture Velvet serien er fra eksklusive Shu Uemura, som ikke bare dufter vidunderligt, emballagen er virkelig fin og designet er så stilrent, at det pynter på ethvert badeværelse. Det er selvfølgelig ingen af ovennævnte grunde, der gør at jeg er begejstret og har lyst til at dele det med dig, selvom jeg må indrømme, at det også spiller en rolle…

Er der forskel?
For at sige det som det er, er det faktisk de færreste shampooer, som virkelig imponerer mig. Og derfor vælger jeg ikke sjældent hårpleje efter duften… Nu sagde jeg det!
Når det kommer til specialshampoo, som kan få min irriterende hovedbund til at falde ned, så bliver jeg selvfølgelig glad og lettet over, at de virker (det er der ikke så mange, som faktisk gør!).  Når man bare skal bekymre sig om duften, åbner det en masse muligheder for hvilken shampoo, du kan vælge at vaske håret i.
De tungeste vælger jeg naturligvis fra, fordi jeg også rigtig godt kan lide, at håret er let og luftigt. Alle, der har fingrene i mit hår, siger, at det er bemærkelsesværdigt sundt, når man tænker på, at det bliver både afbleget og farvet med jævne mellemrum.

Camelliaolie
Serien Moisture Velvet består af tre produkter og den giver effektiv pleje til det tørre hår, som både behøver næring og fugt. Shu Uemura hævder, at det, der gør den store forskel, er camelliaolie, og jeg tror, der er noget om snakken, for det er en ret interessant olie, selvom der naturligvis ikke er en overvældende mængde i produkterne (mindst i shampooen og mest i kuren).
Mit hår er alt i alt ret medgørligt, og det er sandsynligvis også derfor, at shampooens betydning sædvanligvis ikke er så stor. Inden jeg vaskede håret med Moisture Velvet, gjorde jeg noget, som jeg ellers ikke gør. Jeg vaskede hænderne med shampooen, og det var ret interessant, for mine hænder var efterladt silkebløde, velfugtede og meget behagelige.
Det gjorde mig faktisk lidt nervøs, fordi hvordan ville mit fine hår så opføre sig? Det har været meget artigt og selv på de travle dage, er det ikke klasket sammen.
Camelliaolie er rig på essentielle fedtsyrer, som gør, at den trænger ualmindelig godt ind i både hår og hud.

Moisture Velvet
Præmien i dag er altså et komplet sæt Moisture Velvet fra Shu Uemura bestående af Nourishing Shampoo, Conditioner og Treatment. De tre produkter har fungeret godt i hele familiens hår. Faktisk så godt, at jeg ikke en gang blev spurgt, hvilken shampoo ældsten skulle bruge, når han vasker håret. Det betyder, at han er mere end tilfreds.
Hvilket hårprodukt, vælger du, når du og håret rigtig skal forkæles? Er spørgsmålet du skal svare på, for at deltage i konkurrencen. Husk at læse reglerne, så du er sikker på at være med i lodtrækningen.

Vinderen
Min mand er ikke rigtig på toppen, alligevel har han passet på mig hele dagen, da jeg endte med at kapitulere og melde afbud til alle dagens aftaler for at passe lidt på mig selv. Derfor har han trukket vinderen, hvordan det er foregået, ved jeg ikke, men da han ikke læser med til daglig, er det mindst lige så fair, som noget andet. Vinderen af den lækre Kardashian Beauty makeup fra House of Stars er nummer 103, og det er Stinna (1. december 2014 kl. 21:37):
Shiseido helt klart 🙂 Deres Sheer and Perfect pudder og foundation er faste produkter i min efterhånden store makeup-pung. Går aldrig udn for en dør uden den er med mig. De holder begge to dagen lang og det føles slet ikke som jeg har makeup på overhovedet.

Stort tillykke til Stinna, du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
360 kommentarer
hellep

redeken den blå – den gør mit hår stærkere så den kan mærkes!!

Line

Mit hår er farvet blondt, så for at holde det er pæn farve bruger jeg ofte en kraftig silver shampoo til det. Det gør dog desværre, at mit hår bliver utrolig tørt og utidigt.. Men REDKENS all soft serie formår altid at gøre mit hår silke blødt og glansfuldt igen, men det kunne være så spænende at få lov til at prøve ny shampoo til mit ellers tørre hår!
Tak for en dejlig julekalender 🙂

Amalie A.

Jeg vælger oftest Aussie, men det er vist af ren og skær vane – jeg stødte på mærket for første gang i London for nogle år siden og faldt straks for både indpakning og dufte. Jeg har været det meste af serien rundt, men til daglig bruger jeg bare shampoo og en smule balsam. Det er udmærket hverdags-forkælelse – men det kunne helt sikkert opgraderes en del 🙂

Mie Andersen

Jeg bruger altid Redken. All soft mener jeg den hedder. Det er klart min hår-luksus 🙂 Det gør mit hår blødere og meget mindre elektrisk end noget andet jeg har prøvet

Anne-Mette

Jeg fik engang en form for silikoneserum af min frisør – det redder virkelig looket de dage mit hår ser tørt og livløst ud 🙂

Lea Petersen

Jeg bruger en god hårolie 🙂

Camilla

Når jeg har tørret og glattet håret om morgenen, kommer jeg tit et par dråber arganolie i – det giver lige håret lidt glans, og så bilder jeg mig ind, at det beskytter håret inden jeg skal ud i kulden – hvor jeg selvfølgelig beskytter håret med en af min mors hjemmestrikkede huer. De dage hvor håret er lidt træt, får det lige lidt ekstra olie inden jeg går i seng, sådan at håret er gennemfugtet og klar efter næste morgens hårvask. Før i tiden sværgede jeg til Moroccan olien, men jeg er faldet over et billigere mærke – Argan fra Cosmo Co – som er mindst lige så godt, og som endda kan bruges som ansigtsrens de dage hvor huden har brug for ekstra fugt – win-win 🙂

Janni

Til den daglige hårvask bruger jeg dennis knudsen. Dejlig neutral duft og tynger ikke håret. Når der skal lidt ekstra til bruger jeg en matas hårkur og putter en anelse arganolie i spidserne 🙂

Annemarie Lykke Larsen

Jeg bruger Macadamia Natural Oil serien – har ikke haft problemer med min hovedbund siden jeg skiftede til det mærke 🙂

Mari

Orofluido elixir -dufter himmelsk!

Din kommentar