Pudderdåsernes julekalender 2014: Glædelig 1. december

01.12.14
Get The Party Startet Kim
Get The Party Startet Kim fra House of Stars
Foto: House of Stars

Inden noget andet, vil jeg godt lige sige tak! Hold nu op altså, hvor er det skønt, at der er så mange af jer, der har lyst til at dele jeres hverdagshelte med mig! Tak for jeres engagement og fine besvarelser, det sætter jeg stor pris på! Allerede nu er min tidsplan røget, så jeg er helt sikker på, at jeg desværre ikke helt kommer til at holde alle løfter… men jeg gør mit yderste! Og til slut er alle vindere fundet.

Forvirring
Det er svært at få godkendt alle kommentarer i det tempo de bliver skrevet. Hold øje med ”Din kommentar venter på godkendelse” boksen, når du har sendt din kommentar. Den tekst betyder nemlig, at din kommentar bliver udgivet, når jeg har tid. Selvfølgelig kan jeg ikke være online døgnet rundt, og for at undgå SPAM skal kommentarerne altså godkendes.
Når du holder øje med ovennævnte tekst, undgår du både frustration for dig og ekstra arbejde til mig!
Kan du ikke finde kommentarfeltet under den pågældende konkurrence, er det fordi, konkurrencen er slut. Det nytter altså ikke at skrive svaret under andre indlæg.

Reality Makeup…
Det var en samtale med søde Charlotte fra House of Stars, som gjorde mig nysgerrig… Så nysgerrig at jeg et kort øjeblik overvejede at begynde at se Keeping Up with the Kardashians. Og nej, det er bestemt ikke snobberi, at jeg ikke ser det i forvejen og stadig ikke har set det, det er simpelthen fordi, jeg bare aldrig ser tv. Eller i hvert fald er jeg uhyre selektiv, når jeg endelig sætter mig foran kassen.
Derfor ved jeg nærmest intet om dem, hverken om personerne eller showet. Og så alligevel ved jeg en del… En ting er sikkert mange elsker at hade dem (eller hader at elske dem).
I dag har jeg fået lov til at udlodde en skøn og meget efterspurgt præmie. Makeup… Og det er noget, jeg kan forholde mig til.

Kardashian Beauty
Kalendergaven som jeg trak op af posen i dag, er de fire bedst sælgende produkter til øjnene. Selvom jeg ikke selv har prøvet alle fire, tager jeg Charlottes ord for gode vare og de af produkterne, som jeg har testet, dem er jeg vild med. Det er hemmeligt, hvem de tre dejlige damer har i ryggen, men jeg kan godt røbe, at det er et mærke, som står bag MANGE af mine favoritter… (men så siger jeg altså heller ikke mere)!
Gaveposen Get The Party Startet Kim fra House of Stars indeholder:

  • Out To There Black Mascara: Intens volume og smukke tætte vipper.
  • Deeply Felt: Sort flydende eyeliner med pensel, som hjælper med en præcis påføring.
  • Double Up Eyeshadow Stick: Chocolate/Champagne er nogle meget flotte og anvendelige farver, de holder virkelig godt og er nemme at arbejde med.
  • Bardot Lash: Lange, intense og meget smukke vipper, pakken indeholder lim.

Måske er de kunstige vipper lige lovlig festlige til hverdag… Og dog, som bekendt er hver dag en fest og Get The Party Startet Kim er det perfekte kit, både til den stille hverdagsmakeup og til den mere festlige aftenmakeup.
Hemmeligheden ovenfor fik mig til at tænke på, hvilket mærke du ville vælge, hvis du kun måtte vælge makeup fra ét mærke? Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen, er det netop det, du skal svare på… Husk også at læse reglerne!

Rabatkode
House of Stars ligger desværre langt fra mig, på den anden side ville Charlotte nok også blive træt af at have mig hængende… Heldigvis kan jeg få min shoppetrang styret, når jeg besøger den virkelig cool webshop.
Har du udset dig noget lækkert fra House of Stars, så kan du med fordel benytte koden: pudderdåserne, som giver 10% på shoppen til og med midnat i morgen (den 2. december 2014 klokken 24.00).

Vinderen
I dag er der en heldig vinder, som i nærmeste fremtid kan forkæle huden med African Botanics Firming Botanical Body Balm og African Botanics Firming Botanical Body Oil. Vinderen er fundet ved hjælp af Random.org, og blev kommentar nummer 244.

Det er Maria Ørum (30. november 2014 klokken 19:35): Eucerins 3ien rens står altid i skabet 🙂

Stort tillykke Maria, du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
371 kommentarer
sob

Hvis jeg skulle vælge et mærke, så vil det være Bobbi Brown. Hvorfor? Fordi det er den eneste brand i mine øjne har makeuppen, som passer til netop mit mørke hudfarve. Med deres makeup har jeg formået at få den glød i ansigtet, som “lyse” personer kan få med de andre brands, som ikke har makeup til de mørke personer 🙂

Lærke Bjorholm

hvis jeg ikke skulle tænke på budgettet, ville det være MAC, men hvis det skal være realistisk er det uden tvivl bourjois, knuselsker så mange af deres ting, og deres mascara twist up the volume er min all time favourite!

Caroline

Youngblood – mineralmakeup uden alt muligt pjat tilsat. Tror det er godt for kroppen, at alt er naturligt!

Juliane

Hvis jeg kun måtte vælge ét mærke, må det blive Nilens Jord. Deres øjenskygger har en virkelig lækker konsistens, og de har farver, der passer godt til min blege hud 😉

Lærke Duus

Det er godt nok svært at svare på, men jeg tror jeg ville vælge Maxfactot, da de laver ganske hæderlige produkter, synes jeg:-)

Dana

Hvilket mærke jeg ville vælge, hvis jeg kun måtte vælge makeup fra et mærke? Åh, den er svær! Enten Mac eller Urban Decay. Hælder måske en anelse til Mac!

Gitte Hersom

Måske er kliché fyldt svar men; Mac – fordi det virker!

Nanna

Jeg går aldrig galt i byen med Nilens jord, det er nogle af de få øjenskygger, jeg faktisk får brugt – de fleste andre ender bagest i skabet efter få gange.

Sofie F

Jeg tror jeg ville vælge L’Oréal. De har lidt af hvert i ret god kvalitet til prisen 🙂

Caroline Ingemann

Helt klart MAC! De har virkeligmakeup for enhver smag, og så er deres ting af lækreste kvalitet, ifølge mig :))

Din kommentar