Pudderdåsernes julekalender 2014

30.11.14
Pudderdåsernes julekalender 2014

Pudderdåsernes julekalender 2014

I dag er det som bekendt dagen, inden juleræset for alvor bliver skudt i gang. Her på bloggen satser vi på, at det bliver en måned, som er fuld af spas og løjer… eller det gør det i hvert fald for dem, der har lyst til det…
Det er et par år siden, jeg sidst kørte julekalenderkonkurrencer her på Pudderdåserne, og jeg lovede mig selv ALDRIG at gøre det igen… I år er jeg alligevel blevet overtalt, men det bliver anderledes, end det var, og i hvert fald bliver det meget sjovere for mig…

Hver dag…
Som sagt prøver jeg en anden metode i år, det blev en (for) stor opgave sidste gang, og så var det lige pludselig hverken så sjovt eller hyggeligt, som jeg havde forestillet mig, det skulle være. Derfor skriver jeg allerede nu, hvordan det kommer til at foregå hver eneste dag:

  • Med meget få undtagelser vil der være én vinder per dag.
  • Vinderne bliver offentliggjort i bunden af indlægget den næste dag (OBS! Det er IKKE sikkert, at mailen til vinderen bliver sendt samme dag).
  • Læs dagens indlæg, så du er sikker på, at du deltager med din kommentar. Kun de læsere, som fuldfører dagens opgave, er med i lodtrækningen!
  • Kommentarer der indeholder links eller e-mail adresser vil blive slettet (det gælder selvfølgelig ikke de felter, du skal udfylde for at efterlade en kommentar).
  • Kommentarer til dagens indlæg, som bliver skrevet under andre indlæg eller på facebook er ikke med i lodtrækningen
  • Hver konkurrence er åben i cirka et døgn, hvorefter den bliver lukket, og vinderen trækkes. Når konkurrencen er lukket forsvinder kommentarfeltet!
  • Kan du ikke se din egen kommentar, er det fordi den venter på godkendelse. Lad venligst være med at gentage kommentaren!

Reglerne er ikke mange, men sørg for at læse dem, det er jo ikke så spændende at deltage, hvis ikke kommentaren tæller med.
Ovenstående regler er blevet til for at tilgodese vores trofaste læsere, og selvom alle naturligvis er meget velkomne, så er det de trofaste læsere, som er grunden til, at jeg har lyst til overhovedet at køre denne julekalender!

Til sidst….
Det sidste, jeg vil sige, er: At jeg glæder mig rigtig meget til at glæde jer, så håber jeg bare, at I har lyst til at være med.
Alle præmier er nøje udvalgt, og jeg kan godt røbe, at der var rift om de femogtyve pladser i kalenderen. Held og lykke til alle, som deltager i dag og i løbet af december <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Susanne Nørrelykke Petersen

Nice gevinst!
Et produkt der gør en forskel for mig pt, er min Nivea sensitive soft dagcreme 🙂

Helene Randløv

Hej Susanne
Det er vigtigt at din kommentar bliver skrevet under dagens konkurrence, den er ikke med i lodtrækningen, når den ligger her :-/
Kh. Helene

Christina Vasby

Fedt! Jeg konsulterer altid jeres blog før jeg køber et nyt produkt, tak for det gode arbejde! Og jeres t-zone peeling er altså dejlig 🙂

Helene Randløv

Hej Christina
Mange tak! Det er jeg rigtig glad for at høre 😀
Kh. Helene

KStender

Al bloglæsnings moder: Pudderdåserne – og I er til stadighed min go-to reference hvor jeg tjekker anskaffelser – også dem andre bloggere anbefaler. Der er ikke noget som at krydsreferere – og I er min højeste autoritet. Please don’t stop writing!

Helene Randløv

Åååhhhrrr <3 Du er da for sød :-*
Kh. Helene

Nina

Hvor lyder det som en hyggelig ting, ser frem til det!

Helene Randløv

Skønt <3

pia sroka

Arganolie er mit must,bruger det til at rense min hud i. 🙂

Helene Randløv

Hej Pia
Når der ikke er noget kommentarfelt under konkurrencen, er det fordi den er lukket 🙂 Det nytter ikke at skrive svaret under andre indlæg.
Da du kun er med i konkurrencen, når du skriver under konkurrenceindlægget. Og derfor er du altså ikke med i konkurrencen i dag.
Kh. Helene

Lene B.

kan ikke se om jeg har deltaget, men jeg krydser fingre for at få et lod i puljen :0))
smil lene

Helene Randløv

Hej Lene
For at være med i konkurrencerne de forskellige dage i december, skal du skrive en kommentar under de respektive indlæg. Det nytter ikke at skrive, at du deltager her 🙂
Kh. Helene

Christina Lindegaard

OSMOs berber olie udretter mirakler for mit hår. Jeg bruger den hver eneste dag, men når håret rigtig skal forkæles fordeler jeg en større mængde i lokkerne og lader det sidde natten over. Efter hår vask dagen efter er håret strålende og fyldigt igen 🙂

Anne Sofie Arildsen

Lækre hårprodukter, de er meget ønskværdig til mit problem hår der klasker her i kulden. Rigtig god bedring og tak for en god hjemmeside.

Majbrit Frost

Hvor er det bare dejligt med en kalender fra jer… Vil glæde mig til at følge med så godt jeg kan fra sygesengen…

camilla

Hvorfor kan jeg ikke se min egen kommentar?

Helene Randløv

Forklaringen er tilføjet Camilla 😉
Kh. Helene

camilla

Tak Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *