På date med dåsen i Magasin Kgs. Nytorv og Aarhus

03.11.14
Pudderdaserne_KgsNytorv_600x600px
Pudderdaserne_KgsNytorv_600x600px
Foto: René Bang

I denne weekend har jeg haft fokus på at blive rask. Travlhed og manglende søvn fik hævn over mig torsdag, hvor jeg måtte aflyse alt og passe sengen i stedet. Set i bakspejlet, var det nok en klog beslutning, men det betyder jo, at man går glip af ting, man gerne vil… Det betyder også, at jeg ikke behøver at tøve med at skrive dette indlæg… Som handler om tirsdag og torsdag, hvor jeg besøger Magasin Kgs. Nytorv og Aarhus

Magasin Kgs. Nytorv
I morgen tirsdag har du mulighed for at komme forbi Magasin Kgs. Nytorv mellem klokken 14-18 og møde mig. Det har været rigtig hyggeligt i Lyngby og Odense, så det satser jeg bestemt også på, at det bliver i morgen. Det er muligt at stille spørgsmål om hud, hår, makeup, negle eller bare få en lille sludder med mig om noget helt andet.  Så håber jeg, at vi ses :-*

Magasin Aarhus
På torsdag er turen kommet til det sidste besøg i Aarhus for denne gang. Det var virkelig en fest sidst, og det er jeg helt sikker på, at det også bliver denne gang. I hvert fald glæder jeg mig meget til igen at sige hej til nogle af vores trofaste jyske læsere, som jeg jo desværre ikke lige møder tilfældigt rundt omkring i København. Det er samme tid som ovenfor, og så foregår det i Body & Beauty i Magasin i Aarhus. Som sidst er du velkommen til at spørge om alt muligt… Så gør jeg mit yderste for at svare. Kommer du forbi og siger hej <3

Pudderdåsernes Musthave
Tilbagemeldingerne på vores egne produkter har været helt fantastisk og meget overvældende. De er alle fem blevet revet ned fra hylderne, så både i København og Aarhus (ja og også i Odense og Lyngby for den sags skyld) er der selvfølgelig sørget for, at hylderne er fyldte, hvis du er ved at løbe tør. Kom endelig forbi til en sludder, jeg glæder mig meget til at møde dig 😀

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Rebecca R. M.

Åh. Jeg skal så meget have fat i jeres T-zone peeling når jeg får løn d. 16. 😀

Helene Randløv

Hej Rebecca
Jaaasa, og jeg er sikker på, du nok skal blive glad for den <3
Kh. Helene

Julie

Åhha jeg havde sådan glædet mig til at komme forbi jer, men jeg er blevet lagt fuldstændig ned af en ond influenza.
Måske vil I alligevel hjælpe mig?
Jeg har MEGET tør hud i panden, hvilket betyder, at huden strammer og gør decideret ondt. Dertil får jeg tydelige røde tørheds/irritationsknopper, som til forveksling ligner bumser. Det er de bare ikke..
Jeg er samtidig rigtig nervøs for at få reelle bumser i stedet, hvis jeg behandler det forkert..
Hvad kan jeg gøre? 🙁

Helene Randløv

Hej Julie
Først og fremmest god bedring. To dage med aircondition og flere uger med for lidt søvn har vist også fået udslettet det sidste af mit immunforsvar 🙁 Jeg stod i hvert fald og hostede lystigt i Magasin i dag… Æv!
Det lyder bare SLET ikke godt med den pande der!!! Har du været hos lægen? Jeg synes slet ikke, jeg kan genkende de der tørheds/irritationsknopper? Hvis huden er så stram, at den gør ondt, tvivler jeg simpelthen på, at det udelukkende er tørhed, vi taler om!
Hvad bruger du nu? Rens? Creme? Andet?
Kh. Helene

Julie

Hej Helene,
Tak for svar. Rigtig god bedring til dig også! 🙂
Men du har fuldstændig ret, det var ikke bare tørhed. Jeg er så heldig at kende en god hudlæge privat, som jeg fik til at kigge på det, da jeg pludselig opdagede lignende “udslæt” på min lår og mave.
Jeg har fået penicillin, så indtil videre er det under mistanke som synderen. Det håber jeg bare virkelig ikke, for det kan da let vise sig at være temmelig meget op af bakke at have fået penicillinallergi..
Under alle omstændigheder er det blevet meget bedre nu, og hvis det fortsætter i det her tempo, så vil jeg tro, at det er helt væk på mandag.
Ha’ en dejlig weekend og tak for Danmarks bedste blog.

Helene Randløv

Hej Julie
Det lyder virkelig fælt! Sådan en allergi er virkelig ikke til at spøge med 🙁 ÆV altså!
Tak for ros og rigtig god fortsat søndag til dig :-*

Louise

Hej dåser!
Jeg er allerede trofast fan af t-zone serum og anti age creme, men…
Jeg har forgæves ledt ALLE steder efter en let (gele)creme med MASSER af fugt (og ingen/begrænset fedt/olie). En rigtig fugtbooster for os som skinner af fede/”rige” cremer (til trods for korrekt rens, pleje og make up), men som behøver fugten.
Vil i overveje, at føje endnu et produkt til??? 🙂
Mvh. En af de trofaste jyder

Helene Randløv

Hej Louise
Umiddelbart kan jeg komme på et par stykker af den slags 🙂 F.eks. Clinique Moisture Surge, har du prøvet den?
Kh. Helene

Nanna

Ved I noget om, hvornår Magasin fylder op i webshoppen også? Jeg synes jeg har tjekket den flere gange siden det her indlæg, men der er stadig udsolgt af de fleste af jeres produkter

Helene Randløv

Hej Nanna
Nej, det ved jeg desværre ikke 🙁
Jeg kan foreslå dig at købe hos GOSH.dk i stedet.
Kh. Helene

Nanna

Tak for tippet. Det ser ud til, at der er bid 😉

Helene Randløv

Sejt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *