Fredagsfavorit: House of Stars

17.10.14
House of Stars
House of Stars
Foto: House of Stars

Det var sværere at vælge en favorit, end det plejer at være, for favoritter har der været nok af, de fleste af dem har jeg endda allerede skrevet om. At vores læsere er fantastiske er heller ikke en nyhed (stor tak til alle jer, som har været med til at gøre denne uge til noget helt særligt).
I onsdags skulle jeg til Super Bazaar i Aarhus. Det startede alt for tidligt om morgenen, med at jeg kom for sent til mit tog… Den tidlige afgang var ret impulsiv og kun lige planlagt aftenen før, alligevel var det et længe ventet besøg i Randers, som fik mig ud af døren på det tidspunkt af døgnet.
Det er nemlig syv uger siden det fabelagtige parfumeri House of Stars åbnede, og jeg var ved at springes af nysgerrighed efter at se Charlotte Møllers nye sted med mine egne øjne.

Længe siden
Danmark viste sig fra en meget våd side der i onsdags, og derfor var jeg så heldig at blive hentet på stationen, og i bilen gik det op for mig, at jeg ikke har været i Randers siden 1990, det er godt nok en del år siden… Jeg havde også glædet mig helt vanvittigt til at se Charlotte igen, det er nemlig flere år siden hun og jeg har set hinanden sidst. Og selvom det godt nok ikke er en hemmelighed, at jeg er københavner helt ind i sjælen, så kan man altså godt værdsætte lidt luftforandring. Og der ovre i Randers tænker Charlotte store tanker, og det er jeg vild med!

Indfriede og nye forventninger
Nogen gange er det en rigtig god ting, og andre gange er forventningens glæde ligesom en lussing, der rammer en lige i ansigtet, når virkeligheden ikke lever op til forventningerne.
Nu tænker du måske, at det er noget fjollet noget at skrive, fordi jeg lige har skrevet, at jeg kender Charlotte. Men er der en ting mine venner kan regne med, så er det at få sandheden råt for usødet. For jeg synes, det er virkelig tarveligt at være uærlig og ikke mindst mådeholden med sin mening… I hvert fald når man bliver spurgt.
House of Stars er alt det, jeg forventede og lidt til, og jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at det kun bliver bedre med tiden!
Charlotte har nemlig ikke lænet sig tilbage i lyset af succesen, tværtimod har hun mange spændende bolde i luften, så jeg glæder mig virkelig til at følge med.

Favoritter
Charlotte er ikke typen der går med livrem og seler, hun springer ud lige der, hvor vandet er dybest. Derfor er House of Stars ikke en butik som alle andre. Du vil med garanti møde flere mærker, du aldrig har hørt om, og mærker som du kun har drømt om at få lov til at prøve. Nogle af dem, som jeg glæder mig mest til at prøve og til at få fingrene i er Cult 51, Alpha-H, Goe Oil, Beauty Is Life og Oblepikha Siberica.
Et mærke, som jeg selv var ret betænkelig ved, er Kardashian Beauty, men det er nogle vildt lækre produkter, som jeg glæder mig til at købe flere af!

Webshop
Ovennævnte udvalg er blot en lillebitte del af det store sortiment, som bliver solgt i House of Stars. Heldigvis behøver hverken du eller jeg at tage hele vejen til Randers for at få et skud af House of Stars skønne sortiment. Charlotte og Celia har nemlig arbejdet i døgndrift på at få hele sortimentet online. Følg House of Stars på Facebook, Charlotte og Celia afholder nemlig også makeupskole, kundeaftner og alt mulig andet. Besøg House of Stars på Slotsgade 6, 8900 Randers eller online på houseofstars.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
tina nymann

Det ser ud til at butikken for mig vil virke, præcist som en slikbutik på børn – jeg vil smage/prøve lidt af det hele:-)

Helene Randløv

Præcis sådan har jeg det i hvert fald 😀

Mia

Fedt min fødeby faktisk bliver omtalt positivt (skal ofte lægge øre til noget andet). Ved I køre dåser om de fører murphe brushes? Navnet snyder lidt de mærker skulle også føre nogen ret patenterede og lækre øjenskygger til 2$ stykket!

Helene Randløv

Hej Mia
Der er ikke noget galt med Randers! Nej, lige det mærke fører House of Stars ikke, og jeg har heller ikke lige hørt om det… men jeg vil gerne kigge efter det, når jeg kigger i de udenlandske webshops.
Kh. Helene

Mia

Kan se min stavekontrol har taget sig lige vel mange friheder i min forrige kommentar, godt du kunne tyde det 🙂
Btw der skulle stå pigmenterede øjenskygge fra morphe brushes.. Tak for svaret

Helene Randløv

Den der stavekontrol… Jeg svarer sjældent fra telefonen af samme grund :-*
Kh. Helene

Sofie

Hvor er det dog dejligt med lidt lokal nyt, og god omtale til Randers! Mange spændende mærker og lækre ting, synes Matas-pigen selv 😉 . Super godt indlæg!

Dorthe

Der var jeg i fredags, en MEGA lækker butik og super sød ekspedient 🙂 🙂 🙂
Også er der til lækkerier til båden den stor og lille pengepung 😉

Helene Randløv

Det er jeg så fuldstændig enig i Dorthe <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *