Vind gavekort på 5.000 kroner til Wolford

12.10.14
Wolford konkurrence

Wolford konkurrenceMåske har du allerede set september-konkurrencen om et gavekort til Wolford strømpebukser på 5.000 kroner?

Jeg har en god nyhed – Wolford har besluttet at gentage konkurrencen for oktober. Så der er et nyt gavekort på 5.000 kroner til verdens bedste strømpebukser på højkant.

Wolford er mine absolutte yndlingsstrømper. Derfor er jeg også ked af, at jeg ikke selv må deltage i denne konkurrence, men det må I! I kan vinde et gavekort på 5.000 kroner til Wolford danske webshop. Det gør du ved at tilmelde din mailadresse her. Du tilmelder dig samtidig Wolfords nyhedsbrev.

Konkurrencen løber oktober ud.

Hvis du allerede har deltaget, så kan du desværre ikke igen.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mathilde

Hej pudderdåser!
Jeg har et stykke tid overvejet at købe nogle produkter fra mærket ‘First Aid Beauty’ (ved ikke om I kender det?), da jeg ikke tåler parfume i ansigtet, og disse reklamerede med at være parfumefri. Dog kan jeg, når jeg læser ingredienslisten, se at produkterne bla. indeholder lakridsekstrakt og et ekstrakt fra en blomst (Tanacetum parthenium). Dette kunne godt lyde som potentielt irriterende æteriske olier. Kan i evt. gøre mig klogere?
Hilsen Mathilde

Helene Randløv

Hej Mathilde
Det vil jeg nødigt udtale mig om uden en specifik INCI.
Ellers skal du huske at vores egne produkter er parfumefri 😀
Vi synes selv, de er vildt gode!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *