Vind gavekort til Wolford på 5.000 kroner

04.09.14
Wolford konkurrence

Wolford konkurrence

Jeg ved godt, vi bevæger os på kanten af Pudderdåsernes stofområde, men da jeg så, at konkurrencen handlede om Wolford, så kunne jeg ikke sige nej.

For Wolford er mine strømper. Punktum!

Det der med strømpebukser er ikke så nemt, når man er 183 høj, og det hele er lavet af ben. At have trømpebukser på, der sidder sådan lige 10 cm. for langt nede…. Eller flækker hver gang man prøver at hive dem helt op til der, hvor benet rent faktisk slutter.

I mange år gik jeg faktisk kun med strømpeholder eller selvsiddende strømper af samme årsag. Indtil jeg opdagede glæden ved Wolford. For de passer bare! De sidder så perfekt på mine lange stænger.

Selv i de perioder, hvor jeg også har fyldt allermest på den anden led (lige nu undtaget…. Kære Wolford, hvornår begynder I at lave ventestrømpebukser? Please?) har jeg kunnet få dem store nok og stadig lige velsiddende. Prisen er høj ja, men kvaliteten er også vanvittigt lækker.  Helt oprigtigt så ejer jeg vist ikke et par strømpebukser, der ikke er fra Wolford.

Derfor er jeg også ked af, at jeg ikke selv må deltage i denne konkurrence, men det må I! I kan vinde et gavekort på 5.000 kroner til Wolford danske webshop. Det gør du ved at tilmelde din mailadresse her. Du tilmelder dig samtidig Wolfords nyhedsbrev.

Konkurrencen løber september ud.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Kristine

Helt og aldeles enig. Jeg er selv 178, og antallet af gange, jeg har gået rundt i strømpebukser, hvor skridtet lige så langsom har sneget sig længere og længere ned mod knæene, kan ikke tælles på hverken fingre eller tæer. Og nøj hvor er det dog ikke en særlig rar fornemmelse. Så glæden ved et prøve et par Wolford strømpebukser, og konkludere at de bare sidder perfekt, er derfor enorm..og jeg krydser totalt fingre for at vinde 🙂

Manja

Tak for at dele denne konkurrence!
– jeg består dog slet ikke ligeså meget af ben, men jeg bruger strømpebukser meget og ved hvor god kvalitet Wolford er. Min søster, der også er en høj dame, er glad for mærket. 😀

Kirsten

Jeg er desværre helt og aldeles lavbenet, men elsker også Wolford.

Eva Jensen

Jeg har præcis samme problem som dug. 185 høj og jeg formår altid at rykke hul i mine strømpebukser. Har hørt så meget godt om deres strømpebukser så håber virkelig på at vinde.
Nu håber jeg bare jeg har gjort det rigtigt 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *