Chanel har droppet dag og nat

29.09.14
Chanel UV Essentiel

Chanel UV Essentiel

Chanel tog i foråret et efter min mening utrolig sympatisk og rationelt skridt. De har droppet dagcremer vs. natcremer.  Alle Chanels produkter – med undtagelse af dem på billedet her – er nu produkter, som du kan bruge både morgen og aften.

Det er der så utrolig meget god fornuft i, for der er ikke en eneste god grund til at bruge forskellige produkter morgen og aften – udover solfaktoren selvfølgelig. De samme ingredienser virker altså på samme måde hele døgnets 24 timer.

Samtidig er problemet med dagcremer med solfaktor, at solfaktor fylder meget. Rigtig meget endda. At lave en avanceret antiage dagcreme med faktor 50 er på mange måder meningsløst, der er ikke plads til meget andet end solfiltrene.

Så TAK Chanel for at være med til at gøre en over-kompliceret skønhedsverden lidt mere overskuelig og fornuftsbaseret.

Nye solcremer til ansigtet
I stedet har Chanel lanceret de tre UV Essentielle solcremer til ansigtet. Fælles for dem er dejlige ikke-fedtende og lette konsistenser, bred UV-beskyttelse og et godt indhold af antioxidanter. Samtidig bruger Chanel de gode gamle parabener som konserveringsmiddel, så alle jer, der har fået problemer på grund af alle de uheldige konserveringsmidler i parabene-fri produkter – kig her. Eneste negative, jeg kan sige, er at indholdet af alkohol er til den høje side. Du kan vælge mellem SPF 20, SPF 30, SPF50. Alle tre er parfumerede men uden æteriske olier.

SPF15 i samtlige foundations
Samtidig har Chanel nu sørget for, at ALLE deres foundations indeholder en god SPF15 med bredspektret UVA-beskyttelse (Hydramax+ farvet dagcreme er desværre den eneste undtagelse, der mangler UVA-beskyttende ingredienser mod de lange stråler). Chanels CC Cream indeholder en god faktor 30 – jeg har desværre ikke selv brugt en Chanel foundation i årevis, så jeg kan ikke komme med nærmere anbefalinger.

Jeg kan kun sige, at jeg er stor fan af den udvikling. Fokusér på den effektive hudpleje nederst, og brug så en ordentlig solcreme ovenpå i dagstimerne. Og foundation med god SPF er i sandhed en mangelvare.

PS. Og ja, jeg ved godt, Chanel har gjort en undtagelse her. Chanels Synchronizing skincare indeholder et dag, aften og weekendprodukt. Men det har intet med solbeskyttelse at gøre. Noget med at synkronisere huden…?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Lene

Chanels cc creme er fantastisk – ens hud bliver virkelig flot m det der dejlige nyde skin look – den bør I prøve ! Hvad med en anmeldelse af bb cremer eller cc cremer ?

Katja Moikjær

Dem har vi skrevet MANGE mange af. 🙂 Men har desværre ikke prøvet Chanels. Prøv at søge på bloggen, der er bunkevis.

tina nymann

Fantastisk!:-)

Helene Randløv

Nemlig!

Mea

Ved ikke om jeg er enig i dette. Ja med en normal fugtighedscreme er det ligegyldigt om den bruges morgen eller aften – men bruger man Retin-A, vitamin C serum, basiron, AHA. BHA, brightening creams og meget andet er det IKKE smart at bruge dem om morgenen, da du bliver extra følsom overfor sol og din hud iøvrigt har best af at regerere natten igennem med så stærke produkter.

Katja Moikjær

Kære Mea. Det er helt korrekt, at man med disse produkter bliver mere lysfølsom. Dette skyldes at man fjerner det yderste lag af døde hudceller. Men denne effekt holder også indtil næste morgen. Så huden er stadig lige lysfølsom der – husk solcreme!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *