Neglepleje: Tromborg Nail Care Kit

14.09.14
Tromborg Nail Care Kit

Tromborg Nail Care Kit

I går fik jeg ordnet negle, fordi jeg har fået lov til at teste noget nyt og spændende, som meget snart kommer til Danmark… Det hele er meget hemmeligt indtil lanceringen, men det bliver naturligvis anmeldt lige så snart, jeg må skrive mere…
Catharina som ordnede neglene, har jeg talt med før, og heldigvis kunne hun huske mine præferencer, OG så har hun ret meget samme tilgang til tingene, som jeg selv har. Det er ikke, fordi jeg er voldsomt krævende (tror jeg), men altså mine negle skal have den form JEG foretrækker, og ikke den form negleteknikeren foretrækker eller lige er i humør til den dag.

Angst
Mine negle er blevet skamfilet og ødelagt langt flere gange, end jeg har lyst til at huske. Ikke nødvendigvis fordi negleteknikeren har været dårlig til sit job. Det kan også være travlhed, manglende opmærksomhed eller som nævnt egne præferencer, som er kommet i vejen for mine ønsker. Faktum er, at jeg ikke længere er særlig begejstret for at lade andre røre ved mine negle, tilliden er simpelthen forsvundet.
Desværre er det et af de områder, som jeg ofte selv kommer til at forsømme, enten fordi jeg har for travlt eller fordi, det er blevet lidt sent.

På farten
Det eneste, som for alvor gør en stor forskel for mig, er, at jeg kan have plejen med på farten uden fare for, at det løber ud i hele tasken. Ligger den der, er der først og fremmest meget større chance for, at jeg falder over tingene i løbet af dagen, samtidig med at jeg langt bedre kan indarbejde en rutine omkring negleplejen. Det er især praktisk med den type plejeprodukter, som kommer i emballage, der ligner en pen, fordi de næsten ikke fylder noget, og fordi du ikke behøver at fedte rundt med olie over det hele.

Minus én
Som nævnt tidligere har jeg altid olie eller andet til neglene liggende i tasken. Det er nødvendigt, fordi jeg ikke bryder mig voldsomt meget om at have creme på hænderne. Derfor passer den specialiserede pleje perfekt til både negle og præferencer. De to produkter, som ligger i tasken i øjeblikket, er fra Tromborg Nail Care Kit:

  • Nail Polish Corrector: Som du kan se på billedet, er der tre forskellige produkter i kittet. Og den første er afgjort den, jeg bruger mindst. Nail Polish Corrector er effektiv og blid mod huden, men det er ikke lykkedes for mig at blive god til at bruge den slags produkter, uden at jeg ender med at få ødelagt mine nylakerede negle.
  • Pure Nail Cuticle Softener: Fordi jeg ikke er så begejstret for creme kan mine neglebånd godt blive rigtig tørre. Desværre betyder det, at mine neglebånd nærmest gror fast på neglen, og når neglene så gror, ender jeg med en neglerod. Det gør vildt ondt, samtidig med at det på ingen måde er pænt. Pure Nail Cuticle Softener sørger for at holde neglebåndene bløde og smidige, så jeg undgår neglerødderne.
  • Pure Nail Renewal: Gode olier sørger for fugt og fedt, og den smarte pen sørger for målrettet applikation. Jeg elsker denne type olier og især emballagen. Det er fint nok med en flaske med en pensel, når man er der hjemme, men på farten er det altså ikke praktisk, at man skal bruge mere end en hånd. Og derfor er denne type, afgjort min favorit.

Uanset om du er til smarte løsninger eller et mere omfattende sortiment, når det kommer til neglepleje, kan du med fordel vælge Tromborg Nail Care Kit, som selvfølgeligt er præcis lige så anvendeligt der hjemme, som det er på farten.

Du finder Tromborg i udvalgte Matas og parfumerier, i Sephora, i Magasin og selvfølgelig online i Tromborgs egen webshop. Tromborg Nail Care Kit koster 380 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
tina nymann

Har selv en fortid som negletekniker, så jeg er MEGET spændt på ‘hemmeligheden’!!

Helene Randløv

Hej Tina
Jeg ved ikke helt, hvorfor det er så hemmeligt i Danmark, for der er masser af billeder rundt omkring af det pågældende produkt. Men her er det altså hemmeligt… Ihhh altså!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *