Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub og Deadsea Water Mineral Body Lotion

10.09.14
Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub og Deadsea Water Mineral Body Lotion

Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub og Deadsea Water Mineral Body Lotion

Lige i øjeblikket føler jeg mig mest som et overstadigt barn, hele mit indre er i kaos, jeg skiftevis dirrer af nervøsitet, samtidig med at jeg hopper op og ned af lykke. Det er ikke en kombination, som er særlig befordrende for nattesøvnen, kan jeg godt røbe. Og derfor har der været aromaterapi, afslapning, nydelse og hygge på programmet hele weekenden og især dagene efter.
I den forbindelse fandt jeg Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub og Deadsea Water Mineral Body Lotion frem fra gemmerne og sikke et skønt gensyn.

Ekstra pleje
Når man er træt helt ind i knoglerne, er der ikke noget bedre end lidt selvforkælelse. Og det var den tanke, der fik mig til at gribe efter Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub og Deadsea Water Mineral Body Lotion. Ahava har allerede cementeret deres værd i min bevidsthed, for de produkter, jeg har prøvet, har alle været virkelig lækre. De dufter dejligt, men virkningen af produkterne er heller ikke lige til at overse.

Baseret på kokosolie
Selvom det ikke hører til sjældenhederne, at jeg er kreativ med kokosolie, kaffegrums, sukker, havregryn eller andre ingredienser, når kroppen skal skrubbes, så er det alligevel rart med en færdigblandet bodyscrub, som er baseret på de ingredienser, man selv sværger til. Det er Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub. Det er kokosolie, salt, sukker, tang og flere gode olier, som gør jobbet, og det er rigtig effektivt. Den er virkelig som smør i konsistensen og det er rigtig rart, fordi huden først og fremmest ikke bliver irriteret, men også fordi du nemt kan justere, hvor grov skrubben skal være ved at tilføje lidt vand til huden undervejs. Efterfølgende er huden efterladt velfugtet og glat.

Da jeg ledte efter prisenpå denne scrub, gik det op for mig at Ahava har reformuleret den. Først og fremmest har den ændret navn og hedder nu Ahava Deadsea Plants Smoothing Body Exfoliator. Formuleringen er som sagt også ændret… ret meget endda. Den er nu baseret på glycerin, havvand, sukkerekstrakt, aloe vera og macademianøddeolie og den er blevet lidt grovere med en blanding af sukker, salt, pulveriserede argannøddeskaller og knuste vindruekerner, den dufter stadig skønt… faktisk endnu bedre end før.

Masser af mineraler
Ahava Deadsea Water Mineral Body Lotion indeholder blandt andet vand fra Det Døde Hav. Ahava opererer med et særligt mineral kompleks, som de kalder Osmoter. Det skulle hjælpe cellerne til et bedre stofskifte, og derved hæve fugt niveauet i huden betragteligt. Og det er jo præcis det, man kan gøre med salt, fordi det osmotiske tryk på huden stiger, så vandet i huden kommer op til overfladen.
Uanset om løfterne holder vand eller ej, så er det en ganske effektiv body lotion, som er ualmindelig let og meget behagelig at bruge, samtidig med at den er virkelig drøj på grund af den geléagtige formel.
Den dufter rigtig dejligt, hvilket i dette tilfælde betyder, at der er en del af de allergene parfumestoffer i.

Du finder Ahava i Magasin, som også har et lille udvalg i webshoppen. Her kan du for eksempel finde Ahava Deadsea Water Mineral Body Lotion til 205 kroner for 250 ml. I Magasin fandt jeg den reformulerede scrub Ahava Deadsea Plants Smoothing Body Exfoliator til 225 kroner.
På eChemist fandt jeg Ahava Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub til 254 kroner og en stor størrelse af Ahava Deadsea Water Mineral Body Lotion med 500 ml. til 375 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Luna /Bærmonster

Det kan jeg godt forstå ovenpå jeres produktlancering. Jeg var i Magasin i dag for at købe makeupfjerneren/ansigtsrensen, og glæder mig nu til at prøve dem. Så stort tillykke med de produkter, de ser virkelig lækre ud! 🙂
Bedste hilsner
Luna

Helene Randløv

Tusind tak Luna!

Carina C

Jeg har lige prøvet salt scrub m.m. ,fra et SPA sæt fra Netto, som man skulle samle mærker for at købe. – Og jeg er solgt! Væk er døde hudceller og ømme muskler, og jeg føler mig skønt tilpas. Jeg har prøvet mange schrubs, men salt schrubs er det behageligere. Jeg undrer mig over, jeg ikke kendte til en så dejlig og så gammel behandling, når det er SÅ lækkert. Tillykke med den nye hudplejeserie!

Helene Randløv

Hej Carina
Tusind tak! Jeg er nu også ret vild med kaffegrums og sukker 😛 Men du har ret salt er særligt! Husk at gemme info fra dåsen, måske kan du genskabe scrubben selv?
Kh. Helene

Mette Bloch

Hej pudderdåser,
Jeg har lige et spørgsmål ift. Ahavas produkter. Da jeg også ved at I kender til/har prøvet A. Börlinds produkter (http://www.naturoghelse.dk/shop/annemarie-borlind-15c1.html), vil jeg høre, hvilke I synes er bedst? Jeg ved godt, at det ikke er samme udgangspunkt de har for cremerne, men de er jo begge brygget på naturlige ingredienser. Jeg vil gerne prøve dem fra Ahava, men er bange for om de er for skrappe for min skandinaviske hud?
Vh Mette

Helene Randløv

Hej Mette
Jeg vil mene at A. Börlinds produkter er mere hardcore end Ahava, i hvert fald dem jeg har testet.
Kh. Helene

tina nymann

Kender produkterne og de er lækre:-)

Helene Randløv

Hej Tina
Jeg er også ret vild med dem, jeg har prøvet fra Ahava indtil nu :-*
Kh. Helene

Henriette // blondinemor

Hej Hej 🙂 Totalt off topic… Kunne i lave et indlæg med fokus på totalt ødelagte hænder og negle? Jeg er småbørns mor OG pædagog, så jeg har mange afspritninger og håndvaske hver dag = meget grimme hænder. Især om vinteren er det helt galt. Jeg bruger håndcreme og neglebåndsolie til husbehov, men det hjælper ski ikke rigtigt…

Helene Randløv

Hej Henriette
Har du læst her:
https://pudderdaaserne.dk/2014/08/05/tirsdagstip-pleje-af-haender-og-negle/
og her:
https://pudderdaaserne.dk/page/2/?s=matas+fod+og+h%C3%A6l
Men yes! Jeg skal nok prøve at huske det og lave noget repost snart! Det er jo et af de altid aktuelle emner :-*
Hvilken håndcreme og olie bruger du?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *