Se her hvad posten havde med til mig

Pudderdåsernes musthave
26.08.14

Pudderdåsernes musthave

De allerallerførste eksemplarer frisk fra fabrikken. Vi har selvfølgelig begge haft stakkevis af prøver hjemme, men nu er de klar, pakket, parat.

Og min egen hud er lykkelig igen! jeg har virkelig prøvet at få mine egne samples til at strække sig så langt som muligt, men har været løbet totalt tør siden foråret. Vi kan i hvert fald godt love jer, at vi har lavet nogle produkter, vi selv bruger og elsker.

Til september kommer de ud i butikkerne til jer i Magasin – og vi skriver selvfølgelig snart MEGET mere. Men jeg tænkte, I måske kunne få stillet en del nysgerrighed ved bare at se produktnavnene?

PS. Og ja – T-zone peelingen er en 2 % BHA.

PPS. Shit hvor er vi spændte…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
63 kommentarer
Beam

Det lyder dæl’me spændende! Glæder mig til at se produkterne irl.

Anne Nielsen

Spændende :-)…og godt at man også kan købe på nettet….Det er bare lidt svært med prøver dér, ikke ;-)..Håber også at priserne bliver til at betale 🙂

Eva B

Ej ej hvor fine! De ligner ret meget Andreas, men lidt forskel alligevel.
Kan man virkelig bruge T-zone til en 12 årig, der skal til at begynde med hudpleje…lidt tør hud omkring næsen, ellers flot hud…?
Tillykke med serien, jeg skal have en syrecreme. Det må være AHA serummet, den kommer ikke i creme?

Anne Sofie

Den havde jeg ikke set komme, stort tillykke. Må prøve antiage cremen, er der en som kan bruges til nat eller er cremerne dag/nat? Anne Sofie

Julie

Hvor er det stort! Jeg kan slet ikke vente!!!!!!

Manja

Ps. Håber en af jeres cremer indeholder solfaktor. Det er der åbenbart færre cremer der gør, end jeg troede der ville. :O

Rikke Marie

Til hvad hudtype er det? 🙂

Helene Randløv

Hej Rikke Marie
Vi er jo ikke rigtig fan af begrebet hudtyper. Derfor er disse produkter beregnet til dem, der mener de har det pågældende behov.
En fedtet T-zone og urenheder hist og pist vil have glæde af T-zone Peelingen, som med fordel kan bruges i hele ansigtet.
En trist og tør hud vil have glæde af AHA serum… Alt-i-en’erne er til alle og Anti-age er til dem der er bekymrede for linjer 😀
Der vil være meget mere info snart.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *