Fredagsfavorit: Rejsestørrelser

25.07.14
Rejsestørrelser

Rejsestørrelser

De har altid været blandt mine favoritter, jeg elsker bare minier, testere, rejsestørrelser, og hvad de ellers kalder sig. Først var det til svømmehallen, så var det i træningscentret, og nu bruger jeg dem oftest på weekendture, ferier og i diverse omklædningsrum. De små flasker gør det muligt for mig at vaske hår i min yndlings shampoo og balsam, pleje håret og kroppen med mine favoritprodukter og endda forkæle mig selv med en maske.

Dem i tasken
De produkter på billedet ovenfor bliver ikke sjældent slæbt med på overnatninger og flere af dem har fast plads i min sportstaske. Det er simpelthen fordi, jeg hader at nøjes, når jeg står der i omklædningen eller på hotellet. Og jeg gider slet ikke slæbe rundt på litervis af creme, shampoo og anden pleje til hud og hår. Derfor har jeg samlet nogle favoritter, som følger mig både til det ene og det andet.
De bliver brugt flittigt både her og der, hvorfor jeg på ingen måde frygter harske eller på anden måde dårlige produkter. Men det er selvfølgelig nødvendigt, at du har hundrede procent styr på, hvornår tingene er åbnet.

Sommer og vinter
Som nogle af jer måske ved, så er jeg vinterbader, og der er selvfølgelig forskel på min taskebeholdning, afhængigt af om det er koldt eller varmt. I øjeblikket har jeg for eksempel en hel masse hårpleje med, fordi mit hår bliver tørt og træt af sol, hav og en masse vind. Om vinteren er der måske lidt flere plejeprodukter til huden. En olie eller en fed creme må der til, det fungerer som isolering og som hudens uldne undertøj.

Kig efter rejse sæt
De fleste af produkterne ovenfor er del af forskellige rejsesæt, du kan endda være heldig at finde dem i de små gennemsigtige tasker til håndbagagen eller andre fine toilettasker eller punge. Det er jeg ret vild med, fordi det samtidig giver mig rig mulighed for at teste produkter, som jeg måske ikke ellers var faldet over.
På billedet er det dem der lå i min taske, da jeg var i sommerhus i weekenden:

1. Davines More Inside This Is Sea Salt Spray
2. Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild
3. Tromborg Herbal Cleansing Water
4. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +
5. I.C.O.N. Cure Replenishing Spray
6. Rudolph Care  Facial Scrub Mask
7. Sisley Black Rose Cream Mask
8. Sisley Express Flower Gel
9. Purely Professional Leave-In Treatment 1
10. Maria Nila Palett Colour Guard Shampoo Luminous Colour
11. Maria Nila Palett Colour Guard Conditioner Luminous Colour
12. Chi Keratin Leave-In Conditioner
13. Amika Oil Treatment
14. Amika Nourishing Mask

Priserne har jeg undladt at skrive, fordi mange af produkterne ikke kan købes enkeltvis. Samtlige hårprodukter kan udelukkende findes hos frisører og måske i enkelte webshops. Rudolph Care, Tromborg, Sisley (jeg har linket til de rigtige størrelser) og Clinique finder du i udvalgte Matas, parfumerier, stormagasiner og diverse webshops.

Er dine favoritter tilgængelige i små versioner? Du er mere end velkommen til at skrive dem herunder i kommentarfeltet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Bodil

Intet af det jeg holder af at bruge findes i små størrelser, så jeg hælder på små flasker, beholdere og andet. Serum, creme med gode sager i samt kosmetik kommer dog ikke i andre beholdere.

Helene Randløv

Hej Bodil
Det gør jeg også selv, med dem der ikke kommer i mini udgave 🙂
Kh. Helene

Vesna Barbu

Elsker de små rejsestørelser de fyder ikke så meget og er nemme at have med i tasken jeg har altid min BB creme fra Clinique i rejsestørelse med

Helene Randløv

Hej Vesnu
Den er nu også god!
Kh. Helene

Pernille

Hej 🙂 Dette har dog ikke lige så meget med indlægget at gøre, men jeg har lige læst noget værre pludder, som jeg simpelthen ikke tror på, så det vil jeg gerne lige have afklaret.. I feelunique’s tilbudsmail skriver de: “Adding a spoonful of coconut oil to a cup of herbal tea once a day will help to improve sun tolerance”. Jeg mener ikke det kan passe, men forstår så virkelig heller ikke at de publicerer det hvis ikke der er hold i det, og jeg synes nu ikke at feelunique plejer at påstå skrøner. Hvad siger i til den påstand?

Helene Randløv

Hej Pernille
Det lyder jo aldeles skørt. Jeg ville meget nødigt overlade min huds sundhed til Feeluniques nyhedsbrev :-/
Jeg har hørt adskillige sundheds/helse typer prædike om fortræffeligheden ved kokosolie, men jeg har ærlig talt aldrig rigtig fundet andet end afkræftende tekster. Personligt synes jeg det er en skandale, at de sender den slags ud 🙁
Kh. Helene

Louise

Jamen det gør vi alle😊
– Ønsker alle pudderdåse produkter i 50 ml ( genopfyldelige) naturligvis😊

Helene Randløv

Hej Louise
Vi har set på mulighederne og det er desværre ikke en mulighed :-/
Kh. Helene

Louise

– Tænkte jeg nok. Derfor er jeg igang med at sy en nørdet toilettaske med rum i😊 Således at jeg er klar til båd sæsonen😊
Har armene i vejret. Tåler sjældent nogen produkter og har derfor altid La Roches posay.
Jeg tåler alt jeg har købt fra jer, med undtagelse af ansigts olien😊
RENS, peeling, 2%, anti age, cremen til tør hud. Er jer evig taknemmelig🙏🏻
Jeg har købt begge sol creme/ olie. Solcremen er lækker men for lys til mig😖 Har I mon planer om at lave solcreme uden farve? Har en måske forkert ide om at sololien ikke er nok?! Ved sejlads er ( nok ) solcreme et absolut must😊

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *