Drømmen om et badekar

23.07.14
agape_bad
Kommer måske til at skulle nøjes med nummeret mindre, men drømme er gratis… Foto: Agape

Sponsoreret indlæg

Da vi i vinters begyndte at kigge efter hus, havde jeg et ufravigeligt krav: Der skulle være et badekar. Det måtte for min skyld gerne være et gammelt 60’er badeværelse, bare der var et badekar, jeg kunne ligge og dase i.

Så selvfølgelig sidder jeg nu i et moderne rækkehus i Farum med brusekabine og uden badekar…

Som nogle af jer måske ved har jeg en gigtsygdom og at kunne sænke sin ømme krop ned i varmt bad er noget af den bedste form for smertelindring, jeg kender til. Drømmen om at kunne ligge der og være vægtløs omgivet af duften af mine yndlingsolier er ikke blevet mindre påtrængende af, at jeg er blevet gravid med tvillinger. Et varmt bad er bedre end adskillige smertestillende.

Og vi har faktisk rigelig plads til et badekar i huset her. Vi har et brusebadeværelse på 1. salen samt et meget stort toilet med vaskemaskine i stueetagen, og drømmen er nu at få installeret et badekar på toilettet i stueetagen.

Som snart kommende mor til 3 bliver jeg nok også glad for at have to badeværelser i huset?

Med mit begrænsede kendskab til murer- og VVS-arbejde, så virker det ikke umiddelbart som om, det vil være et omfattende arbejde. Der vil skulle rykkes et enkelt skab, og så skal badekaret selvfølgelig installeres. Men jeg aner i virkeligheden intet om den slags og er også lidt for tilbageholdende til lige at ringe til en tilfældig håndværker og få et tilbud på noget, jeg ikke er 100 procent sikker på, at vi vil gennemføre.

Og så er det jo godt, at der findes hjemmesider som Anton Klinke, hvor jeg kan oprette min opgave, hvorefter jeg får tre uforpligtende tilbud fra håndværkere. Så det har jeg gjort og vil nu blot læne mig tilbage og vente på, at de dumper ind i min indbakke.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Camilla - Cfashion

Åhh jeg drømmer også om badekar, og gerne et med plads til hele familien 🙂
Stort tillykke med den kommende familie udvidelse.
/Camilla

Malene

Jeg kan huske, at du på et tidspunkt har nævnt noget med en rigtig god paryk – som sad meget bedre end andre. Kan du oplyse navn på dem? Beklager, at det ikke lige havde noget med dette indlæg at gøre.
Mvh Malene

Katja Moikjær

Det er helt ok Malene 🙂 Jeg har talt pænt om La Vida Nabila http://www.lavidanabila.dk
Jeg har dog kun 2. hånds erfaringer, jeg har ikke selv haft paryk.
Kh Katja

Xanthippen

Min erfaring med den skønne børnepakke du er ved at samle, er at badekarstiden er en anelse sparsom og at det i graviditeten er forbundet med visse vanskeligheder at stige op igen af badet med et minimum af elegance, men jeg ville så gerne selv have haft et til ungerne (6, 3 og 3 år). Jeg satte mig en målsætning om, at jeg det første år skulle i bad hver dag for at holde fast i mig selv (jo, vådservietbad tæller, sagde jeg), hvilket lykkedes. Så en målsætning om et ugentligt karbad på en halv time virker ikke urimeligt og absolut fair og nødvendigt, hvis der oven i købet er lagt gigt oven i pakken.
Hvis et badekar er det der giver lidt til overskudskontoen, så er intet for dyrt, besværligt eller umuligt. Jeg fik selv installeret to vaskemaskiner og tørretumblere, for man må gerne frådse med installationerne, når man er i voksenmindretal.
Jeg ønsker dig det bedste for dig og dine små.

Maiken

Tillykke med tvillingerne!!
Jeg sukker også efter et badekar….. Men i et hus fra 60’erne, betyder det et lille badeværelse (heldigvis pæne hvide klinker)!
Og i resten af huset er der ikke plads, fordi huset kun er på 100 kvm – hvilket er ok til os 2 – men ikke godt for drømmen om et badekar 🙂

Selma

Hej Katja,
Beklager at spørge her, men jeg vil høre om du kunne lokkes til at skrive lidt om dine skønhedsrutiner i forbindelse med din graviditet. Jeg synes at have læst for længe siden at I egentlig ikke gjorde meget anderledes, men når der nu er så meget forvirring omkring brug af parfume, neglelak mm når man er gravid vil det være fedt at læse et indlæg om det.
Og tillykke forresten 🙂
Vh selma

Katja Moikjær

Kære Selma
Jo, det vil jeg rigtig gerne. Jeg har skrevet lidt hist og pist, men ikke rigtig samlet.
Men overordnet har du helt ret: De er 100 procent som før. Jeg har også både farvet hår og haft neglelak på 😉
Der er et gammelt indlæg her, hvor jeg uddyber lidt, indtil jeg får skrevet et mere.
https://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *