Palmolive Sensaçau Do Brasil

12.07.14
Palmolive Sensaçau Do Brasil

Palmolive Sensaçau Do Brasil

For et par uger siden blev jeg helt tilfældigt præsenteret for Palmolives limited edition shower gels og flydende håndsæber Sensaçau Do Brasil , som er blevet lanceret i forbindelse med VM i Brasilien. Ingen i min lille husstand interesserer sig særlig meget for fodbold, så hvem der spiller, hvornår de spiller og hvem der er ude og videre, ved jeg uendelig lidt om. Selvfølgelig flyder diverse sociale medier over med grinagtige memes og photoshoppede billeder af både uretfærdighederne, nederlagene og sejrene, og det er en ganske fornøjelig måde at følge begivenhederne i Brasilien. Og så overvejer jeg at finde en storskærm, så min mindstemand kan se finalekampen på søndag, da han har ønsket at se kampen.

Et eksotisk pift
Når nu man ikke kan være med på sidelinjen i Brasilien, så kan man da heldigvis tage et lillebitte stykke inspireret af Brasilien med hjem enten til badet eller til håndvasken. Så er det op til dig at vælge mellem Caipi Coconut, som dufter behageligt (jo, du læste rigtigt) af kokos. Duften er selvfølgelig sød, men den er samtidig frisk og altså lettere at holde ud end noget andet kokosduftende produkt, jeg har haft fingrene i. Eller Caipi Passion som har en mere frisk og juicy duft af passionsfrugt, den er bestemt et rart bekendtskab om morgenen.

Fire designs én duft
Håndsæben har lidt forvirrende fire forskellige designs og dertilhørende navne, men den findes altså kun i en duftvariant nemlg en frisk passionsfrugtduft lig Caipi Passion ovenfor. På billedet ses alle fire håndsæber: Iguazu Breeze, Copacabana Dream, Ipanema Sunset og Amazonia Sound, så er det bare at vælge den, som passer bedst til farverne på badeværelset eller i køkkenet. Selve sæben er den klassiske Palmolive, som vasker hænderne rene med et rigt og blødt skum.

Palmolive Sensaçau Do Brasil shower gel og flydende håndsæber koster 15 kroner stykket i dagligvarehandlen og Matas så længe lager haves.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Christine

Det der farverige udseende har det med at tiltrække mig mere end hvad jeg har lyst til at indrømme. Med sådan et udseende så har jeg næsten købt før jeg overhovedet har duftet til den q:
– Christine

Helene Randløv

Hahaha Christine
Det kender jeg godt 😆
Kh. Helene

Alt og Ingenting

Haha, den håndsæbe har vi også lige for tiden herhjemme. Min kæreste kom stolt hjem og proklamerede, at han havde købt VM-håndsæbe 😀

Helene Randløv

😀 Det er da hyggeligt med sådan en sæbe! Særligt min yngste har været så glad for VM sæben <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *