Fredagsfavorit: OPI Glitter Off

27.06.14
OPI Glitter Off

OPI Glitter Off

Ting der gør livet lettere er per definition fantastiske. Og derfor er jeg på rekord tid blevet kæmpe fan af OPI Glitter Off Natural Nail Base Coat. Glitterlak er, som du måske ved en af mine helt store svagheder. Det betyder også, at det oftest tager meget længere tid at tage neglelak af og på, end jeg egentlig har lyst til at bruge. OPI Glitter Off er svaret på de eder og forbandelser, jeg i tidernes løb har mumlet, når neglene har skiftet farve.

Holdbarhed
Det er i mine øjne indlysende, at en underlak, som skal kunne skubbes forsigtigt af, selvfølgelig ikke er særlig holdbar. Men jeg må altså sige at den holder langt bedre end, jeg havde turdet håbe.
Første gang jeg testede den, bagte jeg både burgerboller, vaskede tøj, lagde tøj sammen, gjorde lidt rent og meget mere, da jeg i løbet af eftermiddagen pludselig opdagede, at jeg manglede lakken på den ene negl, blev jeg temmelig bekymret for, at den var havnet i en af bollerne. Det var den heldigvis ikke, den lå bare i vasketøjet.

Perfekt base
Det er vigtigt, at du bruger denne underlak korrekt. Den skal have lov til at tørre helt op, inden du lægger glitterlakken over, heldigvis tager det ikke så lang tid. OPI Glitter Off Natural Nail Base Coat sidder ret godt på neglen, men er den først løsnet i siderne eller ved neglebåndet, så er der stor sandsynlighed for at det hele ryger af. Ikke mindst fordi det er utrolig fristende at pille i dem.

Diskokugle…
OPI Glitter Off Natural Nail Base Coat er blevet lanceret sammen med en hel glitter kollektion, og der er flere af de seks lakker, som er super smukke, selvom de læner sig temmelig meget op af lakker fra nogle tidligere kollektioner. Det gør ikke mig noget udover det faktum, at OPI har kaldt dem noget andet end de navne de havde før, og det er jo lidt træls, når de er så godt som identiske.

OPI Glitter Off Natural Nail Base Coat koster 125 kroner, og jeg har set den i Magasin som det eneste sted, dermed ikke sagt, at det er det eneste sted, du kan finde den.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Annika

Min lokale Matas har den også 🙂

Helene Randløv

Hej Annika
Jeg turde ikke skrive Matas, fordi jeg ikke fandt den online. Men det er godt at høre, at den er i butikkerne!
Kh. Helene

Michelle

Jeg mener også jeg så den i matas på nørreport i København. Bare et tip til de der evt. leder. 🙂

Helene Randløv

Tak for tippet Michelle, den er nok i alle Matas, som i forvejen har OPI.
Kh. Helene

Marie-Louise

Uh, 2 indlæg med gode tips til glitter negle – jeg kan li det! 😉
Nu kan jeg begynde at bruge mere glitter på neglene!
Knus

Vanessa

Den må prøves! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *