Rabatter og koder: 25 procent på Escentual

22.05.14
Escentual skærmbillede

Escentual skærmbillede

Jeg er dødsenstræt, så hvis der er fejl i dette indlæg, må I bære over med mig. Hvis I vil vide, hvorfor jeg er så træt, så kan I se den voksende årsag på Facebook.

Men jeg blev mindet om et par koder for gode til at forbigå. Så her er et par hurtige rabatkoder:

25 procent på Escentual
Koden ESCENTUAL25 giver til og med 25. maj 25 procent rabat på alt. Når juni starter kommer det sædvanlige French Pharmacy Sale. (Tak til Rikke for reminderen!)

HQhair.com
HQhair sender alt NARS til Danmark weekenden over. Brug koden NARSLOVE og spar 15 procent når du køber to produkter.

Spar 30 procent på Realtechniques ved købe af to produkter med koden 30REAL

Spar 15 procent på Urban Decay når du køber to med koden GOURBAN

Prøv også koden SECRET og se, hvor meget du sparer.

lookfantastic.com
Spar 15 procent på Alterna Caviar med koden CAVIAR

Spar 10 procent på Tooface med koden FACED10

Spar 10 procent på Benefit med koden 10BENIFIT

Prøv også koden IMYSTERY og se, hvor meget du sparer. Samme kode virker også på Beauty Expert.

Big Beauty Sale på Beauty Bay
Beauty Bay har stadig Big Beauty Sale med tre super rabatkoder, der gælder til og med 23. maj.

Spar 10 procent
WANT10

Spar 15 procent på ordrer over 40 pund
NEED15

Spar 20 procent på ordrer over 60 pund
LOVE20

Hvis du kan nå det inden klokken 22, så er der også 50 procent på ELF

Jeg har selv bestilt den sololie, jeg nok er noget nær den eneste i Danmark, der ikke har prøvet. Hvad med jer? Skal I have noget? Eller købte I noget i går?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Simone

Stooort tillykke 🙂 Jeg er meget højgravid, træt og varm, så jeg føler med dig!

Katja Moikjær

Tak 🙂 Jeg er langt fra højgravid endnu, så jeg tør ikke tænke på, hvordan det fortsætter…. Hold dig kølig!

Anne

Åh hvor meget er det nu man får med french pharmacy sale? Skal lige lure om det er nu eller i juni der skal fyldes op.

Maria

Så vidt jeg husker sparer du 1/3, når de kører French Pharmacy sale – dog “kun” 25% på udvalgte produkter. Gælder vist bla Vichy.

Katja Moikjær

Jep, det er rigtigt

Mette Højrup

Til de hurtige er der indtil midnat 20% at spare med koden FLASH20 på lookfantastic 🙂

Chanie

Tillykke med både baby og blog først og fremmest 😉
Jeg er en trofast følger og har derfor et spørgsmål til eksperterne vedr. foundation. Jeg går meget op i anti age pleje, selvom jeg kun er 25, da jeg allerede har masser af linjer. For meget solarie, da jeg var yngre og en meget lys hud er en dårlig blanding, det ved vi alle. Jeg ved godt, at foundation nok er noget af det sidste, der kan gøre en forskel, men jeg elsker alligevel tanken om, at også denne gør det bedste for min hud.
I har ofte snakket meget varmt om peptider og vil derfor høre, hvad i mener om denne ingrediens liste. Det er Peter Thomas Roth un wrinkle foundation btw.
ACTIVE INGREDIENTS: Ethylhexyl Methoxycinnamate 5.50%, Ethylhexyl Salicylate 3.0%. OTHER INGREDIENTS: Aqua (Water), Disiloxane, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Octapeptide-3, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Maltodextrin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-5, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Polysorbate 20, Boron Nitride, Jojoba Esters, Butylene Glycol, Carbomer, Magnesium Stearate, Sodium Dehydroacetate, Squalane, Methicone, Disodium Edta, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Lauryl Pca, Ppg-15 Stearyl Ether, Isopropyl Titanium Triisostearate, Dipotassium Glycyrrhizate, Silica, Zea Mays (Corn) Starch, Propylene Glycol, Phenoxyethanol , Isobutylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben. May contain: Titanium Dioxide (ci 77891), Iron Oxides (ci 77492, ci77491, ci 77499).

Katja Moikjær

Hej Chanie. Har jeg ikke lige svaret dig på det spørgsmål et andet sted? Det er jeg helt sikker på? Kh. Katja

Chanie

Haha det kan godt være, ku bare ikke finde mit opslag så troede aldrig det kom op, kigger lige igen

Katja Moikjær

Sig til hvis det ikke er der, så skal jeg prøve igen 🙂

Chanie

Det må du meget gerne, kan simpelthen ikke finde det 🙁

Julie

Blot til info: LookFantastic.com kan finde på at sende ordren fra de Britiske Kanaløer så der kommer told på. Jeg taler af bitter erfaring. De refunderer ingenting. Jeg kunne heller ikke finde information om det på deres hjemmeside :-(. Så hold jer langt væk fra den webshop.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *