Rabatkoder og tilbud i solen

21.05.14
Beauty Bay

Beauty Bay

Jeg skriver dette indlæg i solen på min dejlige terasse med en kop te. Jeg håber, I har en chance for at nyde det dejlige vejr, som rammer os denne uge. Jeg har selv store planer: Jeg skal plante jordbær, agurk og salat!

Jeg har samlet de rabatkoder og tilbud, der er dukket op rundt omkring.

Big Beauty Sale på Beauty Bay
Beauty Bay har Big Beauty Sale med tre super rabatkoder, der gælder til og med 23. maj.

Spar 10 procent
WANT10

Spar 15 procent på ordrer over 40 pund
NEED15

Spar 20 procent på ordrer over 60 pund
LOVE20

Vichy 3 for 2 på apoteket
Alle apoteker har 3 Vichy solprodukter for 2’s pris lige nu. Tilbuddet gælder i maj og juni landet over.

Beauty Expert

Der er life nu 15% på Beauty Expert.
Kode: SAVEBE

Man kan spare 20% på Pai, og det er gode nyheder, for jeg er snart løbet tør for den hybenkerneolie, min ansigt elsker.
Kode: PAI20

Gælder til den 26. maj

Få et gavekort til Muji.de på 10 euro
Jeg er kæmpe Muji-fan. Når jeg er i Malmø eller Berlin, er det en fast shoppe-destination. Den japanske kæde af interiør-butikker har den bedste og mest praktiske opbevaring. Siden vi flyttede har jeg shoppet ret meget amok på muji.de for at købe ting til mit nye makeup-bord. Deres akryl-opbevaring er et fast indslag herhjemme. Jeg vil meget gerne vise jer det hele, men lige nu er der så mange ting, der er udsolgt, at jeg har valgt at udskyde det.

I mellemtiden er der dog en kampagne på den tyske Muji, hvor du kan få et gavekort på hele 10 euro blot ved at signe up til deres nyhedsbrev. Det gælder indtil 5. juni, hvor beløbet falder til de sædvanlige 5 euro.

Man skal være opmærksom på fragtomkostningerne. En almindelig forsendelse koster 6,99 euro i fragt, og det er så absolut alle pengene værd. Hvis du forsøger at bestille store ting (muji har også møbler), så bliver priserne pludselig noget helt andet, så hold øje med det. Selvom en fragtpris på 100 euro for et møbel giver fin mening i forhold til danske priser.

lookfantastic.com

Få 20 procent rabat når du køber for £75
Kode: TWENTY75

Spar 12%
Kode: 12SAVE

Visse mærker og nedsatte varer er undtaget. Gælder til den 26. maj

Lookfantastic har 15% på Ultrasun. For nogle år siden fik de en del opmærksomhed for at være et UVA-beskyttende alternativ til Riemanns P20. Men jeg har aldrig selv prøvet dem, har nogle af jer?

Kode: HOLIDAY

HQhair.com
HQhair har 15% på Nars, når du køber to. De sender lige nu tre produkter til danmark: Blush, Bronzer og deres øjenskyggeprimer. Jeg har hørt fra flere af jer, at den er god?

Kode: NARSLOVE

Der er også en generel kode, der giver 15% på HQhair
Kode: 15SA

De sædvanlige mærker og nedsatte varer er undtaget. Gælder til den 26. maj

Du kan også spare £3 på Egyptian Magic. Var det ikke Helene, der var vild med den?

Kode: EGYPT

20 procent på Matas nye fodstriber
Der er stadig 20 procent på de nye stribede fodprodukter fra Matas. Husk at prøve den nye Fod- og Hælkur på pumpe og den praktiske og ikke-fedtede hælstift, som jeg er ved at teste lige nu med succes. Der er også 25 procent på Maybelline i Matas lige nu.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Pernille Aaby

Prøver lige at tilføje resten af beskeden igen 😉 hver gang jeg indtaster rabatkoden på mujis tyske hjemmeside får jeg en besked om, at mindste beløbet ikke er opnået. Er der nogen af jer der ved, hvad dette mindste beløb er?

Caroline

Hej Katja og Helene
Jeg vil gerne begynde at tegne min er øjenbryn op, men jeg er i tvivl om, hvilket produkt jeg skal bruge? Skal jeg bruge en øjenbryndblyant, en gel med farve, en øjenskygge eller noget helt andet? Og eventuelt mærker i kan anbefale? Jeg har aldrig tegnet mine bryn op, så det skal gerne være et produkt, der er nemt og hurtigt at brug 🙂
På forhånd tak
Hilsen Caroline

Helene Randløv

Hej Caroline
Afhængigt af hvordan dine øjenbryn ser ud fra naturens side, er der jo et hav af muligheder. Personligt ville jeg nok starte med en brynmascara… Sådan en kan du finde hos Maybelline, Brow Drama hedder den. Benefit Gimme Brows er min egen favorit, fordi der også er fibre i, så det ligner at brynet er fyldigere.
Kh. Helene

Sabah

Hej dåser.
Løber prisen på pai olien ikke op i det samme om man køber den ppå beautybay eller beautyexpert? På forhånd tak

Katja Moikjær

Jo! Tak fordi du er kvik 🙂

Sif

På elf’s webshop kan man få 50% hvis man køber for 20£ eller derover. Desuden er der gratis fragt, så vidt jeg kan forstå hvis man køber for 30£ eller derover.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *