Månedens Favoritter: April 2014

07.05.14
Månedens Favoritter: April 2014

Månedens Favoritter: April 2014

Her ugen efter Danish Beauty Award har jeg endelig fået tid til at få svaret på den helt forkerte side af 200 mails. Det betyder også at de produkter, jeg burde have testet og alle andre to-dos er kommet endnu længere bag i køen med gøremål. Nu satser jeg på, at det lysner, det gør dagene i hvert fald, og det giver jo altid lidt mere plus på energikontoen.
Månedens Favoritter har af samme grund været på ferie et par måneder… bare fordi det har været uoverskueligt at få skrevet tingene ned, billederne har jeg nemlig taget.
April har bragt mange ting med sig, masser af nye bekendtskaber, super meget hygge med de mennesker jeg bedst kan lide, ny frisure og jeg kunne blive ved. Favoritterne bærer præg af at tingene er gået lidt hurtigt. Det skal ikke forstås negativt, det betyder bare, at jeg har valgt produkter, som bare virker, og som jeg stoler på i tykt og tyndt.
Månedens Favoritter er som altid en blanding af nylanceringer, nyopdagelser, gamle gengangere og dem som bare trofast står på hylden og venter, til de igen får deres berettigelse.

1. L’Oréal Professionnel Tecni.Art
De to produkter på billedet er helt uundværlige både til hverdag, men sandelig også til fest. Volume Lift er en mousse, som skal sprayes i håret helt nede ved rødderne, og Constructor er en varmeaktiveret strukturspray. Begge produkter er bare nogle af dem fra Tecni.Art, som jeg er helt tosset med, siden jeg blev klippet først i april.
Et par dage efter klipningen stod min mand og så mistroisk på dåsen, efter jeg havde sprayet Constructor i mit våde hår. ”Sig mig en gang… Er det et firtal?” Han hentydede naturligvis til A’et i Art. Siden da er det svært ikke at smile en smule, når håret skal sættes, og mine stakkels stylingprodukter er døbt fisespray. Ak ja de mænd altså!
Uanset hvad min fjollede mand beslutter at kalde dem, så skylder jeg de stylingprodukter flere gode hårdage, end jeg kan huske at have haft længe. Efter jeg har fået langt hår igen, har jeg savnet mit pandehår helt ekstremt meget, men udsigten til det daglige styling helvede, var ærlig talt mindre tiltalende. Gode tips fra Line og Julie fra Bomholt Intercoiffure og Constructor har tæmmet hvivlerne og håret i det hele taget. Og det er jeg SÅ taknemmelig for.

L’Oréal Professionnel Tecni.Art finder du hos frisører og i Stylebox, hvor du også finder dem online. Både Constructor og Volume Lift koster 185 kroner.

2. Real Techniques Starter Set Kit for eyes
Da jeg skrev rabatkoder forleden, løftede jeg samtidig sløret for lanceringen af Real Techniques i Danmark. Det er altså noget andet, når man kan købe tingene nationalt, desværre ved jeg endnu ikke, hvilke fysiske butikker som kommer til at føre mærket. Endnu er Makeup-Online eneforhandler her hjemme, men jeg satser på at kunne fortælle meget mere snart…
Indtil da kan jeg jo fortælle om det vigtigste nemlig penslerne, som virkelig er gode. Det er ofte med en god portion sund skepsis, jeg kigger på lanceringer fra kendisser, you tubere og så videre, men efter at have givet penslerne kamp til stregen må jeg overgive mig. De er noget særligt. De er meget bløde og med sart hud er det en kvalitet, som jeg sætter mere og mere pris på, da hårdere pensler kan resultere i meget rød og irriteret hud.
Sættet her består af fem forskellige pensler til øjnene et perfekt sæt at starte med, især hvis du aldrig rigtig er blevet tryg ved at lægge flere forskellige farver øjenskygge og tone dem sammen.
Penslerne er altså en virkelig god kvalitet til yderst rimelige priser.

Real Techniques Starter Set Kit for eyes koster 239 kroner hos Makeup-Online, men du kan også finde sættet hos HQhair, hvor det koster cirka 190 kroner.

3. Nuxe Prodigieux Le Parfum
Det kan umuligt kun være mig, som har stået med næsen helt nede i min elskede Huile Prodigieux og håbet på, at Nuxe da for pokker snart kom med en tilsvarende duft. Den er her nu!
Sandstrand, palmer, varme kroppe, cocktails og hvide blomster… Duften er intens og sindssygt lækker med fine topnoter af neroli og diverse citrusfrugter. En rund, cremet midte af magnolia og gardenia og en sød base af vanilje og kokos.
Selvom duften af olien og nu også Le Parfum netop er sådan en sommerting (i hvert fald for mig), så var jeg nødt til at tyvstarte, for allerede ved første snif er varme nætter, solbrun hud og bare tæer inden for rækkevidde. Derfor har jeg duftet af sommer en stor del af april… på den anden side har vejret bestemt været enig i lettere tøj og varme dufte. Og selvom jeg ikke just er typen, som drømmer om varme og sommer, så er det bestemt nogle meget skønne minder Nuxe Prodigieux Le Parfum bringer frem…
Både alene og sammen med olien er Prodigieux en sanselig og meget sensuel oplevelse, ultrafeminin og elegant på sin helt egen måde.

Nuxe Prodigieux Le Parfum koster 335 kroner for 50 ml. og du finder den der, hvor du ellers køber Nuxe i Matas, stormagasiner, parfumerier og i Magasin webshop.

4. Nails Inc. London 2 in 1 Pop Art
De to eller rettere sagt fire lakker fra Nails Inc.’s sommerkollektion er simpelthen så fine, lynhurtige at bruge, og så har de en perfekt størrelse. Jeg har haft den ene liggende i tasken, sådan at jeg i en håndevending kunne fikse en afskallet negl eller gøre neglene lidt mere festlige.
De to varianter, jeg har, hedder henholdsvis Sloane Street (Pink) & Knightsbridge (klar base med lyseblå, lyserøde og røde hexglitter) og Angel (lyserød) & Upperstreet (klar base med lyserøde, lyseblå, hvide og guld hexglitter). Som bekendt er Nails Inc.’s lakker alle opkaldt efter et sted i London, og derfor blev jeg nødt til at søge på Angel, som jeg ikke kendte i forvejen. Så ved jeg da, hvor jeg også skal forbi næste gang turen går til London.
Alle lakkerne dækker virkelig godt, og Sloane Street tørrer mat op, hvilket giver en ret fin kontrast til Knightsbridge, hvis du ikke lægger en overlak over.

Nails Inc. London 2 in 1 Pop Art koster 124 kroner og du kan forhåbentlig snart finde dem i Sephora. Selvom jeg selv har været i Sephora mange gange og kigge efter dem, så er jeg endnu ikke stødt på dem. Og jeg ved desværre ikke helt, hvornår de kommer. Indtil da kan du finde de tre varianter hos lookfantastic.com.

5. Sleek i-Divine Palette iCandy 871
Da jeg købte en af de paletter jeg har sukket længst efter i nyere tid (Garden of Eden) røg iCandy paletten også i kurven. Sleek har så mange fine paletter, og du kan garanteret finde en variant, der passer dig, uanset om du er til masser af farver, eller det er det mere neutrale, der appellerer til dig. Fælles for alle paletterne er tolv fine farver til en meget overkommelig pris.
iCandy paletten er som navnet antyder fuld af farver i lækre friske nuancer. Sprøde grønne, legesyge pink, skønne lilla, en dyb og en klar blå og sidst men ikke mindst en sort og en hvid. Det er en god blanding af farver, som både kan bruges til at peppe et neutralt look op, men de kan selvfølgelig også fint kombineres til en masse fine looks.

Sleek i-Divine Palette koster 85 kroner og du kan finde dem hos Makeup-Online.

6. NYX Jumbo Eye Pencil i farven 604 Milk
Hvis du har set makeup videoer på YouTube, så kender du med garanti netop denne farve af de kendte Jumbo Eye Pencil, jeg har i hvert fald set den brugt i de første hundrede videoer.
For ikke så længe siden sneg NYX sig ind på det nordiske marked, og siden da har jeg været mere nysgerrig end nogensinde. Derfor blev jeg afsindig glad, da den hvide blyant pludselig lå i en af mine pakker.
I forvejen er jeg storforbruger af hvide blyanter, som jeg bruger som base for netop de farvede øjenskygger som paletten ovenfor. Selvom pigmenteringen på skyggerne er god, kan det være en udfordring at nå frem til den farve, man ønsker. Med en hvid base går det let som en leg.
Selvom jeg som sagt har set den i masser af videoer, har jeg altid haft samme tanke, nemlig at den så fedtet ud. Og hvordan ville den så holde? Nu hvor jeg har testet, kan jeg heldigvis sige at jeg på ingen måde har haft problemer med holdbarheden.

NYX Jumbo Eye Pencil koster 69 kroner og du kan finde dem hos Makeup-Online.

7. Soy Lites Moisturising Body Candle Decadence
Hvis det er gået nogens næse forbi, så kan jeg godt afsløre, at jeg er helt vild med Soy Lites’ lys. Det er nogle stille og rolige dufte og de fugtende egenskaber er usammenlignelige. Det er blevet en vane for mig altid at tænde et lys, når jeg skal ordne negle. Når jeg er færdig, kan jeg nemlig give hænder og negle en ordentlig omgang olie og på den måde fuldstændig eliminere alt, der ligner neglerødder og tørhed. Hvis hænderne er medtagede, er det også blevet en vane at tænde et lys og simpelthen dyppe fingrene en efter en i den varme og flydende olie. Hvis du ikke lige orker tændte lys, kan du også skrabe en lille smule af den størknede olie og smøre på negle eller hænder, olien smelter, så snart du smører den ud på huden.
Decadence har en duft af vanilje og ylang ylang og er derfor en sød, varm og sensuel duft. Heldigvis uden at den på nogen måde er så sød, at det grænser til det kvalmende, når olien kommer på huden dufter ylang ylang lidt mere igennem.
Du behøver selvfølgelig ikke nøjes med neglene, olien fra de skønne lys kan bruges lige, hvor du har lyst.

Soy Lites Moisturising Body Candle koster 235 kroner, og du kan købe dem i Puredays egen webshop, hvor du også finder forhandlerlisten.

8. Tromborg Below 10 Degrees Cream
Indtil midten af januar havde min hud det bedre end nogensinde og så gik testningen til Danish Beauty Award i gang… Selvom jeg ærlig talt havde håbet, at min hud ville blive ved med at være glad, så var det ikke helt sådan det gik. Heldigvis havde jeg denne fantastiske creme på lager, og det betød at min hud meget hurtigt kom til hægterne igen. Cremen er rig og nærende, og det føles lidt som tørklædet om skuldrene på en kølig aften.
Når det først er gået så galt, som det var, så plejer det virkelig at tage lang tid at rette op på sagerne igen. Det var først efter min behandling hos Self Care Shop, at jeg blev helt klar over, hvor rar og effektiv cremen er. Jeg havde med vilje valgt at lade min hud behandle med Tromborgs lækre produkter, for at jeg kunne fortsætte behandlingen der hjemme. Og det viste sig at være en virkelig god taktik, for på under to uger har min hud det nu igen rigtig godt.
Jeg lagde forsigtig ud, så produkterne har været begrænset til et minimum. En mild rens, en god fugt maske, et serum og denne creme har forvandlet min hud fra en ørken, med rød, tør og skællende hud, til frisk og fugtmættet hud.
Selvom jeg var lidt skeptisk fordi den er ret parfumeret, så kan jeg konstatere, at det var det bedste har prøvet længe.

Below 10 Degrees Cream koster 580 kroner, og du finder den i udvalgte Matas, i Sephora, i Magasin og i Magasin webshop og selvfølgelig i Tromborgs egen webshop.

9. Rituals Foaming Shower Gel Sensation Yogi Flow
Når sandheden skal frem, så må jeg indrømme at jeg faktisk er ret flov. I alle de år Rituals har ligget i Magasin, er jeg gået forbi og har tænkt… næste gang så skal jeg altså tjekke produkterne ud. Det, der denne gang fik mig til at stoppe op, var nogle kæmpestore, meget lækre og ikke mindst virkelig billige gaveæsker. Det rare menneske bag disken vaskede og masserede mine hænder, alt i mens hun fortalte om duftene og deres oprindelse.
Mens jeg stod der og blev mere og mere forelsket i duftene, måtte alle forbehold nødvendigvis falde, for Rituals er da noget af det mest gennemførte, jeg er stødt på længe. Og så er duftene simpelt hen så lækre. Badegelé eller bodyshampoo er i forvejen noget, jeg går temmelig meget op i, en dejlig duft i morgenbadet kan vitterlig redde en ellers grå morgen. Faktisk var det helt umuligt for mig at vælge, hvilken af de tre indkøbte badegeleer som skulle være en favorit, og det endte med at være Yogi Flow, fordi den passede bedst i farverne.

Rituals Foaming Shower Gel Sensation koster 69,95 kroner og du kan finde dem hos Magasin eller i Magasin webshop.

10. Aveda Nourish-Mint Lip Liner og Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze
Mit hjerte slog et par slag for meget af bare lykke, da jeg opdagede at Magasin nu også har fået Avedas makeup. Det var i fredags jeg opdagede det, så det må være rimelig nyt, men selvfølgelig ikke mindre fantastisk af den grund.  Nourish-Mint Lip Liner i farven 929 Maple og Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i farven 927 Rose Copper er begge fra Avedas forårs-og sommerkollektion Culture Clash, og jeg vil virkelig anbefale dig at søge på billederne fra netop denne kollektion, da de simpelthen er så inspirerende og smukke. Det er generelt for Aveda de sidste par år, at de har givet nogle af de mere gængse mærker baghjul på kampagnebilleder, og sådan er det også for Culture Clash. Nourish-Mint Lip Liner i farven 929 Maple og Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i farven 927 Rose Copper giver til sammen en mørk nude læbe, som har været et perfekt match til de farverige looks.

Du finder Avedas makeup hos blandt andet Aveda Beauty Avenue, Magasin og Salon Palma. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 26 38 03 80. Priserne på de nævnte produkter ligger fra 200-240 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Yvonne Bengtsson

Hej Helene.
Min hud er gennem de sidste 2 år blevet meget slem med bl.a rødme, udslet (rosacea), kløe og “karsprængninger”. Desuden virker den dehydreret og nu også kreppet/rynket! Jeg er ved at blive undersøgt for struma/lavt stofskifte.
Jeg har gennem vinteren af og til brugt Exomega, som I har anbefalet, samt serum fra Nilens Jord – tror du Tromborgs serum og creme vil være noget for mig eller har du andre forslag.
Ivrigt tak for en rigtig god, alsidig og seriøs blog.
Mange hilsner yvonne

Helene Randløv

Hej Yvonne
Tak for roser <3
Det kunne meget vel være en god creme for dig, umiddelbart passer den i hvert fald godt til samtlige problematikker, du nævner. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at den er temmelig parfumeret. Det reagerer min hud ikke på, men det er selvfølgelig et problem ved allergi. Jeg ved ikke voldsomt meget om Rosacea, men jeg foreslår at du lige tester cremen og eventuelt serum, før du kaster dig ud i en investering.
Held og lykke med undersøgelserne
Kh. Helene

Janni

Af en eller anden grund har jeg altid været lidt nervøs for Rituals og ingredienserne i deres produkter. Jeg har en fornemmelse af, at de er fuld af parfume… Hvad er jeres holdning til deres produkter – hvis det overhovedet er muligt at svare helt generelt på spørgsmålet. 🙂

Helene Randløv

Hej Janni
Der er parfume i, så hvis du har allergi eller bare vil forebygge, så er Rituals ikke noget for dig. Desværre er jeg endnu ikke så godt inde i sortimentet, at det er muligt for mig at svare generelt, men deres showergels, som jeg nævner her, er i hvert fald meget almindelige i forhold til ingredienser.
Kh. Helene

Julie / It's My Passions

Faldt også hurtigt for Rituals dengang jeg besøgte en af deres butikker i Barcelona tilbage i 2008. Personalet var også søde til at lade os afprøve produkterne til f.eks. hænderne og det var generelt en rigtig lækker oplevelse 🙂

Amalie

Hejsa,
Jeg har efter at have prøvet Ole Henriksens the truths serie fik jeg knopper, rød hud, tør og skrællende hud. Jeg måtte tage allergi piller og antibiotika creme. Nu er min hud så tør, har aldrig prøvet nogle lignende – vil du tænke at Tromborg cremen vil hjælpe på det? Matas har allerede anbefalet den – men har virkelig ikke lyst til, at ofre flere penge på et flob 🙁
Kh
Amalie

Helene Randløv

Kære Amalie
Som du kan læse her, kan jeg virkelig godt lide cremen fra Tromborg… Men jeg ville aldrig bruge den til en hud, der har været igennem sådan en omgang. Brug i stedet noget mildt og uparfumeret. Og husk ENDELIG at bede om prøver, så du ikke smider penge ud af vinduet!
Vores nyeste lancering Cremen er præcis til tør og irriteret hud.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *