Self Care Shop: En anmeldelse

18.04.14
Self Care Shop

Self Care Shop

Der er nogen steder, hvor man bare føler sig hjemme med det samme. Sådan har jeg det, når jeg bliver modtaget i Self Care Shop. Først og fremmest er det nogle skønne mennesker bag disken, men der er også et virkelig bredt sortiment af både spændende og lækre produkter. Som du altid kan få råd og vejledning i at vælge og bruge. Butikken ligger på Østerbro lige om hjørnet, fra hvor jeg bor og det er både nemt og bekvemt at stikke forbi, når jeg mangler et eller andet.

Self Care Shop Butikken

Mærker og valg af behandling
Forleden lagde jeg mig for første gang på briksen og slappede af med en af de mange fine behandlinger, butikken også tilbyder. Vælger du Basic Facial eller Deluxe Facial, kan du frit vælge, hvilket mærke du helst vil behandles med. Det betyder, at du kan få lov til at mærke, dufte og føle effekten af produkter fra Jurlique, REN Skincare, Rudolph Care, The Organic Pharmacy og Tromborg og derved få et meget bedre kendskab til mærket, hvis du overvejer at skifte eller bare ønsker at teste noget andet, end det du plejer.
På klinikken kan du også få behandlinger med Decléor og PH Formula, som udbyder nogle mere specialiserede behandlinger med fokus på det, de to mærker er kendt for nemlig aromaterapi og syrepeeling.

Hudens behov
Ansigtsbehandlinger er noget, jeg vælger for at forkæle mig selv, men ofte går jeg fra diverse klinikker med en følelse af, at det var behandlerens behov, der blev fokuseret mest på. Først og fremmest ligger man der på en eller anden briks i et eller andet rum og er overladt til et fremmed menneske. Det handler i høj grad om kemi og tillid, men det handler også om, at man som kunde føler sig set.
De to meget professionelle og dygtige kosmetologer hos Self Care Shop er grundige, behagelige og meget dedikerede til det de beskæftiger sig med. Og selvom jeg har besøgt mange klinikker og fået mange gode behandlinger, så har jeg aldrig oplevet, at behandleren til at starte med har sat sig ned og brugt god tid på at kigge på min hud. Det prøvede jeg for første gang i Self Care Shop.

Self Care Shop Klinikken

Basic Facial
Behandlingen jeg fik hedder Basic Facial, og helt ærligt forventede jeg en vis fart over feltet, fordi der er mange ting på programmet. Alligevel var der god tid til at nærstudere min hud, for at tilpasse behandlingen til min huds behov.
Som sagt har jeg aldrig prøvet det før, og det virkede både mere professionelt og tillidsvækkende, at behandlingen blev tilpasset mig og ikke omvendt. Det værste, jeg ved, er den time eller halvanden man kan ligge der på briksen og blive hevet igennem et eller andet program, bare fordi det står på papiret. For mig er den type behandling hverken forbundet med afslapning eller luksus.

Vær lige stille
Selvfølgelig er det sådan, at lave forventninger ofte giver gode oplevelser, men behandlingen hos Self Care Shop var alligevel noget ud over det sædvanlige, det hele var gennemført og professionelt, både når det gælder service og pleje.
Det er jo planen, at man skal slappe af, men fordi jeg netop altid har været utryg i forbindelse med behandlinger, taler jeg nærmest som et vandfald. Det er ikke ligefrem befordrende for den ro, som gerne skulle sprede sig i krop og sind. Og derfor må jeg lige tage hatten af for de få behandlere, som tør bede kunden om at holde mund. Tak for det!

Besøg Self Care Shop
Self Care Shop ligger på Østerbro, og for at få behandlinger og opleve det skønne univers, skal du naturligvis forbi butikken på Nordre Frihavnsgade 25. Men du kan også få en idé om sortiment og service, hvis du kigger på Self Care Shops webshop, hvor du kan shoppe mange lækre produkter og få overblik over de mange behandlinger.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *