Tirsdagshopping: Rabatkoder, tilbud og inspiration

15.04.14
Neon gradient kollage
Neon gradient kollage
Neon gradient med mine China Glaze Summer Neons

Så er det blevet påskeferie herhjemme. Jeg sidder og skriver med udsigt til det fineste solskin og glæder mig over vejrudsigten de kommende dage. Her er de tilbud og rabatkoder, vi har samlet sammen her til påskeferien.

eChemist
Herhjemme er vi blevet afhængige af duftlys. Det er en forholdsvis ny afhængighed, så vi kender ikke så mange endnu. Der er dog særligt et mærke, jeg har hørt om igen og igen, og det er Yankee Candles. De er ret billige, og der findes ualmindelig mange varianter, derfor vil jeg meget gerne høre dine erfaringer med mærket, hvis du altså har nogen. Hvilke varianter er gode?

Matas
Der er de samme tilbud som sidste uge, og fra den 14. -19. april er der også 25 % på det meste fra Clarins. En af mine egne favoritter er Clarins Instant Light Lip Perfector, som du kan finde i seks forskellige farver.

Asos
Kender du det, når man har store forventninger til noget og bare ender med at blive rigtig skuffet? Sådan havde jeg det for fire års tid siden, da jeg endelig stod ansigt til ansigt med mærket Illamasqua. Der var bare ikke rigtig noget, som tiltalte mig, og jeg endte med at gå derfra tomhændet. Nu er jeg efterhånden klar til at lægge skuffelsen bag mig, og derfor har jeg nysgerrigt kigget på Asos, som har gode tilbud på en hel del produkter fra blandt andet Illamasqua. Hvad ville du gå efter hos Illamasqua?

BeautyBay
Nu er det snart tid til bare tæer og derfor har jeg lige fundet mine China Glaze Summer Neons frem. Der er et par stykker af dem, som jeg mangler, og nu hvor de er billige på BeautyBay, er det tid til at få gjort samlingen komplet.

Apo-rot
Min mand hoster og sprutter for tiden, og han har efterhånden gjort kål på hele mit lager af Ricola bolcher. Da leveringstiden hos Apo-Rot er lynhurtig, har jeg allerede skyndt mig at bestille et nyt lager.

Yves Rocher
Der er gode tilbud i anledning af Yves Rochers 55 års jubilæum. Blandt andet på Couleurs Nature makeuppen. Øjenskyggerne er virkelig gode og nu koster de kun 75 kroner, så hvis du har lyst til at prøve de smukke farver, er der god mulighed for det nu.

Elf
Smukke farver på læberne kan redde selv den kedeligste regnvejrs dag. De gode pigmenterede læbestifter Moisturising Lipstick er samtidig behagelige og fugtende. Der er virkelig tit gode tilbudskoder eller andre rabatter, hvis du holder dig opdateret, er der mange penge at spare (og der kommer med garanti en kode til påsken).

Makeup-Online
Husk at du med koden Sleek15 kan få 15 % rabat på alt fra Sleek hos Makeup-Online. I sidste uge bestilte jeg to fine paletter, som jeg lige skal tage billede af, før du får dem at se.

Magasin
Hos Magasin er der parfumeudsalg, det vil sige at der er 20 % rabat på alle dufte og så er der hele 30 % på alt fra Biotherm. Er der en speciel duft du drømmer om for tiden?

Nelly.com
For et par dage siden landede en skøn pakke i postkassen, der var NYX Cosmetics produkter i. Jeg har haft lyst til at prøve NYX i meget lang tid, men har aldrig taget mig sammen til at finde ud af, hvad jeg egentlig gerne ville prøve. I sortimentet er den sjoveste eyelinerpen, som jeg bare må teste…

Sooluxury
Min yndlings læbepomade er faldet ud af min taske, og jeg savner den allerede. Min trofaste leverandør af netop denne læbepomade er Sooluxury.com. Læbepomaden er ligesom mange andre af Organic Essences produkter fyldt med sheasmør, og netop derfor er mærket fast inventar herhjemme.

RawMakeup
Det er dansk, det er økologisk og så er det bare nogle rigtig fine produkter. Og i øjeblikket er Organiqs på tilbud hos RawMakeup, som er en webshop med stor kærlighed til de grønne mærker.

Lookfantastic
Når det kommer til shampoo, er jeg ret stor fan af store størrelser, og i den forbindelse faldt jeg over min venindes favoritshampoo endda i en sampak med balsam og til en ret i orden pris. Derudover giver koden 15OIL 15 procent ekstra, så det pludselig bliver en halvbillig shampoo. Æv, de sender slet ikke MoroccanOil til DK… Undskyld!

Andre koder til Lookfantastic

10% på Lookfantastic med koden 10EXC

15% når du bruger £50 med koden SA50VE

Koderne gælder til og med 22. april og visse mærker og nedsatte varer er undtaget.

BilligParfume
Hver eneste gang jeg besøger denne webshop, er jeg på tur ”down memory lane”, det er helt vildt, at de ligger inde med så stort et sortiment. Der er virkelig mange af mine tidligere favoritter, som jeg bliver fristet til at købe bare for at se, om de holder endnu.

Love Make Up
Hvis ikke du allereder kender Wayne, så skulle du tage at smutte forbi Youtube, hvor Mr. Goss viser, anmelder, giver tricks og alt mulig andet om makeup. Han har lavet en penselserie, og den må jeg bare have fingrene i.

HQHair
Vi får mindst en mail ugentligt, hvor en læser spørger til Naked paletterne fra Urban Decay. I øjeblikket kan du finde Naked 3 på HQHair, som også har Naked Basics paletten i et sæt sammen med blushpaletten Flushed Duo. Det synes jeg er et ret fint sæt. Hvis du køber to ting fra Urban Decay, får du 15 % rabat med koden: GOURBAN men koden gælder desværre ikke på Naked-paletten. Det samme gør sig gældende for NARS med koden: N15 og hvis du nøjes med en ting, får du stadig 10 % rabat med koden: NS10

Andre koder til HQhair
Koden 10H giver 10 procent.

Koden 15H giver 15 procent, når du køber for 45 pund.

Koden 20H giver 20 procent, når du køber for 100 pund.

Koderne gælder til og med 22. april og visse mærker og nedsatte varer er undtaget.

BeautyExpert
Det er noget tid siden Nails Inc. Gel Effect Polish blev lanceret, men jeg har ikke prøvet dem endnu. Den pink Down Town er virkelig smuk, og jeg tror den skal bo hos mig.

Koden 1TEN giver 10% på Beauty Expert til og med 22. april. Visse mærker og nedsatte varer er undtaget.

Vil I ikke være søde at fylde på i kommentarfeltet, med de ting I ellers har fundet?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Jeanette

Tak for tips. 🙂
Vil høre om i kan være behjælpelige.
Jeg bruger Moroccanoil produkterne. Har været inde på lookfantastic hjemmeside. Jeg kan ikke få lov til at købe den samlede pakke med balsam og shampoe. Følgende meddelelse fremgår:
We are sorry but there are items in your basket that we are unable to send to your chosen delivery address
Har i kunne købe produkterne og i så tilfælde hvordan ?

Helene Randløv

åååhh Jeanette!
Det er mig der har været en klovn. Lookfantastic sender ikke MoroccanOil til Danmark 🙁 Det beklager jeg virkelig.
Kh. Helene

Pernille Aaby Larsen

Lemon & Lavender duftlyset synes jeg er helt fantastisk 🙂

Helene Randløv

Det lyder også skønt Pernille, tak for tippet :-*
Kh. Helene

Anne Nielsen

Har prøvet (ved juletid) Christmas Cookie fra yankee candle – og der bredte sig en diskret duft af friskbagte vaniljekranse. Derfor har jeg forbud mod nogensinde at købe de lys igen (uden at bage samtidig) 🙂

Helene Randløv

Hahaha Anne! Det lyder ellers som et godt trick!
Kh. Helene

Sine Skabelund

Tak for tipsene!
Jeg vil gerne bestille en af naked paletterne hjem, men er lidt i tvivl omkring told og falske hjemmesider osv.. Ved at i sikkert har fået disse spørgsmål tonsvis af gange, men måske i stadig kunne have lyst til at hjælpe en makeup-junkie i nød? 😉 (Evt. henvise mig til et sted jeg kan læse om det – gerne hvor det er forståeligt for en nybegynder!)
Fortsæt det gode arbejde <3
Mvh. Sine

Katja Moikjær

Hvad er du i tvivl om? De webshops, vi linker til, sælger kun ægte varer. Og de engelske som fx. Lookfantastic kommer der ikke told på.
ebay skal du holde dig fra – der vrimler det med fake.

HRasmussen

Køber duftlys i Ikea : )

Gigi

Hvor er det fantastisk at Mr. Goss har lavet makeup pensler! Jeg er helt tosset med ham, super dejlig mand! Så hans pensler må jeg ha’ fingrene i 🙂
Jeg er så irriteret over at de udenlandske shops ikke sender MorrocanOil til DK, for det er simpelthen så dyrt herhjemme i DK og aldrig på tilbud (Fordi de fastsætter priserne og fortæller sælgerne at de ikke må ændre på priserne, hvilket er ulovligt!).
Jeg har dog flere gange på Youtube hørt om en spray fra MorrocanOil der hedder Root Boost, som skulle være helt fantastisk og endnu mere fantastisk på anden dagen! Jeg har fundet den og må ha’ bestilt den hjem via ShopUSA for den findes ikke her i DK, hvilket jeg ikke forstår, men der er åbenbart mange ting jeg ikke forstår mht MorrocanOil.
God Påske Girly’s 🙂

Helene Randløv

Hey Gigi
Det er fordi den ikke er godkendt i DK… Der er et eller andet stof i (kan ikke huske hvad), men jeg kan godt fortælle dig at den er mega fantastisk, jeg prøvede den nemlig, da jeg talte lidt med deres kreative direktør Antonio i efteråret <3
Kh. Helene

Pia B Hansen

Fantastisk tip med billigparfume – de har min yndlings som ellers er udgået. Tak 🙂

Mathilde Gøtke

Kan man vaske neglelakken ordentlig af svampen efter man har brugt den? 🙂

Helene Randløv

Hej Matilde
Man kan ikke vaske neglelak af. Og jeg tvivler på at svampen kan tåle neglelakfjerner. Sådan en svamp som på billedet kan jeg bruge til cirka seks forskellige gradients. Jeg lader bare lakken tørre efter brug og vælger et nyt sted næste gang.
KH. Helene

iben

ELF er ganske rigtigt kommet med en rabatkode. På hele 50% ved køb for 30 £. Altså for knap 300 kr. Makeup til 150 kr. Fragt kommer oveni og så er der 2 gratis produkter med i pakken. What’s not to like? Jeg skal i hvert fald ha’ testet nogle produkter jeg normalt ikke ville smide i kurven 🙂

Katja Moikjær

Goddammit! Jeg glemte den, jeg havde den ellers på vores liste. Tak for reminderen :-*

Karina

Der er 50% på alt ELF ved køb over 30 pund. fra i dag den 18 til den 22 april. Kode 500414

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *