Tirsdagsshopping: Rabat, koder og tilbud

08.04.14

Anastasia Dipbrow

Okay, jeg ved godt, vi lovede at lave dette indlæg hver mandag, men man har en holdning til man tager en ny, og vi blev enige om, at tirsdag passer bedre. Så fremover får du både rabatkoder og tip om tirsdagen.

Der er både fødselsdagsgaver og nødvendigheder, jeg har brug for at shoppe. Der er så mange spændende ting, som jeg godt kunne tænke mig at teste, men min familie synes nok ikke om, at jeg tømmer kontoen.
Har du nogle køb, som du sparer sammen til i øjeblikket? Hvis der er noget specielt, jeg skal holde udkig efter på mine ugentlige bøsøg i det store virtuelle indkøbscenter, så smid endelig en kommentar…

Beautybay.com
Det er meget snart tid til en masse fester, så jeg overvejer om jeg skal købe nye Paperself vipper, fordi jeg ødelagde mit sidste par for nylig. Jeg plejer at klippe dem i stykker, fordi jeg synes, de er for voldsomme som en hel vippe. Men sjove er de…
Til præsentationen af Sephoras forårs og sommersortiment, blev jeg inderligt forelsket i The Perfect Nude Collection fra Nails Inc. London, den er så fin og meget elegant. Så jeg skal i hvert fald have bestilt sådan en.

Lookfantastic
I forbindelse med Danish Beauty Awards har ældsten testet Shu Uemura, det er dælme et dyrt mærke at blive afhængig af, men jeg forstår ham godt! Produkterne dufter fuldstændig fantastisk, jeg ville ønske mit hår kunne klare den meget plejende Ultimate Remedy, men seriens produkter er simpelthen for tunge til mit hår. I øjeblikket er der en del at spare, så jeg lagde lidt i kurven, som jeg kan forkæle håret og ikke mindst næsen med.

Koden FIRST100 giver 20 procent til de første 100 kunder, der bruger den.

Koden PRETTY45 giver 12 % rabat når du køber for 45 pund på lookfantastic.com Koden PRETTY55 giver 15 % på køb over 55 pund.

Makeup-online
Stod det til mig havde jeg alle i-Divine paletterne fra Sleek, jeg elsker farverne, sammensætningen, pigmenteringen, størrelsen og især prisen. Den dejlige dame, som ejer webshoppen, kender Katja og jeg fra den online mødregruppe, hvor vi mødte hinanden… Derfor er det helt naturligt for mig at tjekke ind hos Makeup-online fra tid til anden. Da jeg gjorde det forleden, opdagede jeg at der netop nu er 15 % på Sleek Makeup med koden sleek15, så jeg lagde straks en ordre på Garden Of Eden paletten, som jeg har sukket efter siden jeg så den første gang.

Stylebox
En af de læbestifter, som jeg har været gladest for her i vinter, er bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick. Det er en helt vildt pigmenteret, smør blød og sindssyg behagelig læbestift. I øjeblikket er der 25 % på makeup fra både Smashbox og bareMinerals hos Stylebox, så jeg overvejer kraftigt hvilke farver, som skal føjes til samlingen.

Escentual
Min veninde fylder år og da hun altid spørger til min duft, når jeg bruger Paul Smith Portrait. Så skal hun selvfølgelig have den, jeg fandt en gaveæske med duften og en bodylotion til en ret fin pris, så den røg straks i kurven.
Det er ikke sjældent, vi får spørgsmål om en af vores gamle favoritter nemlig læbestiften Rouge G fra Guerlain især i farven Gala. Det er en helt utrolig smuk læbestift, som desværre også koster en hel del. Det betyder at jeg spærrede øjnene ekstra op, nu hvor man pludselig kan få dem billigere…

Apo-Rot
Ældsten klagede over en revne mellem tæerne, jeg smurte en hjemmelavet teatree olie creme på, men jeg tror, vi skal have en Lamisil i huset nu, hvor sommeren nærmer sig. Fodsvamp er en irriterende plage, især hvis man ikke er så god til at huske at få tørret tæerne grundigt. Og Lamisil klarer ærterne i et snuptag og er billigst hos Apo-Rot
.

(Jeg ved det godt – men vi kan ikke lave deeplinks til Apo-Rot – det er p….. irriterende!)

Asos
Forleden var der en der spurgte, hvor man kan købe billige Models Own neglelakker, og mit svar var Asos. Bare for at være sikker i min sag, besøgte jeg shoppen, og det skulle jeg ikke have gjort. Der fandt jeg nemlig et sæt med klassiske overføringsmærker. Det kan jeg næsten ikke stå for, så sådan en røg straks ned i kurven.

Matas
Hvis du går og mangler lidt makeup er der en del at spare på makeuppen fra L’Oréal Paris i øjeblikket. Du sparer faktisk hele 25 % på Makeup fra L’Oréal både Og hos Rimmel og Matas Natur er der 3 for 2 (den billigeste gratis).

Feelunique
Siden sidste år da The Body Shop annoncerede at min elskede øjenmakeup fjerner var udgået, har jeg testet den ene øjenmakeupfjerner efter den anden. Garnier Pure Active Purifying Make-Up Remover Gel skal jeg have en ekstra af, for den gik i stykker, da jeg fik klemt den uheldigt. Mit første indtryk af denne fjerner er, at den er  mægtig god.

Beauty Expert
Det er ikke første gang, jeg røber min kærlighed til den type shampooer, som skulle berolige hovedbunden. Denne har jeg bestilt før og den var så vidt jeg husker rigtig god, men det må hellere komme an på en prøve mere… I øjeblikket sparer man endda 20 %, hvis man køber to produkter eller mere fra Redken.

Koden 10SAV giver 10 procent på Beauty Expert. Koden 15SAV50 giver 15 procent, når du køber for 50 pund.

The Body Shop
Hos The Body Shop finder du i øjeblikket alle bestseller serier med 20 % rabat, så der er god mulighed for at finde en af favoritterne på bud.

Nelly
Et af de produkter som jeg holder særligt øje med for tiden er Anastasia Dipbrow Pomade. Det, jeg glæder mig mest til, er selvfølgelig at prøve det, men jeg glæder mig også til at se, hvad anmeldelserne siger. Det er i hvert fald et sjovt produkt.
Er det noget du har prøvet?

HQhair
Da Katja og jeg var hos frisøren sidste onsdag, blev jeg meget nysgerrig efter at prøve nogle flere af L’Oreal Professionels skønne styling produkter, så nogle af dem skal jeg i hvert fald have købt mig. Jeg er ret vild med det nye design, hvad siger du… Er det blevet pænere?

Koden 10OFF giver lige nu 10 procent på HQhair.com. Prøv også koden RACE26 – måske den kan give mere?


Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Dina

Jeg har anastasia brow pomade, og den er intet mindre end fantastisk! Den er pengene værd. Jeg købte den ret billigt på net-a-porter, da fragten var gratis den dag.
Dog har jeg et problem i forhold til at den cremen tørre så hurtigt og det er i forhold til min pensel. Jeg bruger MAC’s 266 og det gør at jeg bliver nød til at vaske penselen efter brug hver gang(næsten hver dag). Det gør jeg med MAC brush cleanser. Er dette problematisk i forhold til penselens holdbarhed? Man vil jo gerne passe på sine ting 🙂
God tirsdag!

Patricia

Bare et lille tip: Man kan risikere, at der kommer told på pakker fra feelunique. Selvom det er fra England, ligger det vidst i en lille “stat” der er undtaget de normale toldregler. Jeg ved ikke helt hvad der er bag det, men jeg endte med at betale 200 kroner for en lille pakke derfra 🙁

Katja Moikjær

Det ved jeg. Feelunique refunderer tolden for dig. Prøv at se på deres hjemmeside

Nina

Man kan købe Anastasia dip brow meget billigere på cultbeauty.co.uk

Anja

Al den hype omkring Anastasias Dip brow pomade fik selvfølgelig også mig med på vognen, for jeg elsker øjenbryn(!?) 🙂 Jeg er altid på jagt efter et godt produkt, da jeg ofte har haft rigtig svært ved at finde et produkt med den rigtige farve, da jeg er mørkhåret og med meget lys hud (som i noget nær skummemælksfarvet bleg til tider…), og med meget sparsomme øjenbryn. Farverne bliver tit for rødlige, eller for mørke/hårde til mig. Jeg har set så mange videoer på YouTube med Anastasias produkter, så jeg til sidst bare måtte have fingre i nogle af dem.
Til at starte med var det kun på Anastasias egen hjemmeside man kunne købe Dip brow og efter noget tid kun på Amerikanske hjemmesider. Jeg gik derfor på jagt blandt MACs Fluidline, men ingen farver her passede. Bobbi Brown havde til gengæld deres Long wear Gel eyeliner i mange flere farver og her fandt jeg farven Sepia Ink, en kold mørkebrun farve, som faktisk passer ret godt til mig, hvis jeg er forsigtig med den. For noget tid siden fandt jeg Anastasia Dip brow pomade på Cultbeauty.co.uk til ca 180 kr inkl. fragt. Den var udsolgt, så jeg måtte “stille mig i kø”. I dag har jeg så modtaget den i Dark brown. Jeg flåede pakken op og prøvede den med det samme. Den er NØJAGTIG magen til Bobbi Browns Long-wear Gel eyeliner i Sepia ink. Der er virkelig ingen forskel overhovedet, hverken i farve eller konsistens. Jeg smurte dem på min hånd og de tørrede op på samme måde og da jeg gned i dem og efterfølgende vaskede dem af, var det stadig nøjagtigt det samme. Efter hvad jeg kan bedømme er den eneste forskel, at man får 3g for 185 kr fra Bobbi Brown og 4g til nogenlunde samme pris fra Anastasia (afhængigt at, hvor man køber fra). Bobbi Brown er så til gengæld bare det lettere at få fat i herhjemme.
Tænkte bare at jeg lige ville dele dette med jer, hvis der skulle være nogen, der ikke kan få fingre i Anastasias dip brow pomade, så kan Bobbi Brown være et alternativ.
Tak for en skøn blog og god dag til jer:-)
Hilsen Anja

Helene Randløv

Hej Anja
Tak for nyttig og relevant information, jeg venter stadig på at prøve den… nu overvejer jeg selvfølgelig Bobbi Brown i stedet.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *