Fortæl os om dine skønhedsrutiner

08.04.14
Indholdet i min taske
Indholdet i min taske
Ting du altid kan finde i min taske: blot paper, læbestift, pudder, lommetørklæder, øjendråber og læbepomade .

Oral-B har lavet et bloggersite, hvor vi er fire bloggere, der deler vores skønhedsrutiner. Det er Marie, Sandra, Sarah Louise og os. Samtidig kan du høre den professionelle tandplejers bud på en daglig rutine, der giver dig hvidere og pænere tænder.

Daglige og faste rutiner betyder meget for mig. De giver mig ro i en ellers travl hverdag, hjælper mig med at komme godt i gang om morgenen og falde ned igen om aftenen.

Som du kan læse på Oral-B’s side med beauty-rutiner, er der to ting, der går igen for både Helene og jeg:

  • En velpakket taske så man er forberedt på lidt af hvert.
  • En aftenrutine med masser af tid til både hår, hud, negle og tænder, selvfølgelig af hensyn til resultaterne, men mindst lige så meget for at mentalt geare ned.

Hvordan er dine rutiner?
Jeg vil meget gerne høre, hvordan dine beauty-rutiner er. Hvor ofte og hvordan passer du på både hud, hår, negle og dit smil?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Amalie Elmstrøm

Morgen rutine: Vasker med lunkent vand, på med Helena Rubinsteins nye powercell dagcreme, L’Oréals Nude Blur creme og derefter enten Cliniques Superdefence CC creme eller YSLs Le teint Touche Eclait Foundation (ikke meget af det!)
Aften rutine: Renser med Bioderma crealine eller Avenes Extremely gentle cleanser og Bioeffect EGF serum eller HR’s powercell. Evt. James Reads Sleep mask, så jeg vågner op med en pæn kulør :))

amalie elmström

Og så bliver jeg nødt til at fortælle jer, at lip balm fra rudolph er jeg decideret AFHÆNGIG af og har altid en på mig. Har lidt frygteligt af forkølelsessår henover vinteren og denne balsam har hjulpet dem på rette spor igen 🙂

Helene Randløv

Hej Amalie
Vil du fortælle mere om masken? Jeg er hunderæd for at teste den, fordi jeg har ikke hørt super positivt om den.
Kh. Helene

Astrid

Kære Helene,
Der er ingen grund til frygt! Masken er faktisk ganske lækker, men ikke revolutionær- Fugter godt, og giver efter min vurdering en diskret sund glød uden at forvandle en til en umpa lumpa – Ikke skyggen af orange her, i hvert fald. Og duften er ligeledes meget diskret.
Jeg håber du får en positiv oplevelse, hvis du beslutter dig at kaste dig ud i at give den et forsøg 🙂
Kh.

Mathilde ingemann

Jeg renser ansigt morgen og aften med en af følgende cleansers: emma hardie cleansing balm, first aid beauty cleanser, Evolve cleansing melt – om aftenen fjerner jeg dog min makeup med bioderma inden jeg renser. Derefter er det meget forskelligt hvad jeg gør. Men som regel bruger jeg en serum, øjencreme og fugtigheds creme. Lige nu bruger jeg om morgenen: ren øjencreme, caudalie SOS serum, la roche posay toleriane fluide og derefter la roche posay anthelios xl SPF til ansigtet. Om aftenen: samme øjencreme og serum men her med PAI rosehip Oil ovenpå og trilogy creme ovenpå 🙂 lag på lag 🙂 nogle aftener bruger jeg masker eller kemisk peeling i form af REN AHA-overnight treatment. Jeg har lidt forskelligt at vælge imellem alt efter hvad min hud har brug for. Jeg laver en gang om ugen en body scrub af kokosolie og sukker og bruger derefter en body lotion uden parfume 🙂 mine negle bliver plejet med olie og cremer, mellem negle lakeringer. Igen med hår som med hud har jeg mange forskellige produkter alt efter jvf mit hår trænger til.. Listen ville være alt for lang 😉 men min tand hygiejne – simpelt. Tand børstning morgen og aften med tand tråd bagefter .. Super simpelt 🙂

Mette

Rens med Derma Eco morgen og aften. Ca 2 gange ugentlig bruger jeg også en facescrub, en dybderensende og en fugtgivende maske.
Øjencreme, ansigtscreme (dag og nat versioner) og en B-vitamincreme til særligt udsatte steder.
Mit hår vaskes hver dag, da det er meget tykt, og jeg let sveder i hovedbunden. Tørshampoo dur ikke til mine krøller. 2 gange ugentligt får håret en kur.
Kroppen får en tur med en skrubbehandske hver morgen og en lidt grundigere tur med bodyscrub i weekenden. Bodylotion forhindrer tør hud.
Jeg er storforbruger af håndcreme, og så får neglene en gang olie inden sengetid. Jeg har akrylnegle, og de ser bare pænest ud, hvis der bliver kræset lidt for dem mellem besøgene hos min negledame.
Ift mange af mine veninder bruger jeg meget tid på mit hylster, men for mig er det rart at føle mig frisk, ren og tunet. Og da jeg let får tilstoppede porer i ansigtet, har det meste af rutinen fulgt mig siden teenageårene.

Camilla

Helt ærligt: at spise sundt og at dyrke sport (yoga). Har droppet alt sukker (slik, is, chokolade, kager, etc) for en måned siden – og jeg kan virkelig se det på min hud. Og ja, jeg ved det det godt – det sælger ikke produkter – eller tandlæge-behandlinger

Anne

Renser med rensemælk hver aften, om morgenen smider jeg bare lidt vand i hovedet. Derefter serum, øjencreme (sidste gang jeg køber det!) og hybenkerneolie. Når det er trukket helt ind kommer jeg creme på. Om morgenen har den solfaktor..
Et par gange om ugen bruger jeg en AHA treatment fra MD formulations om aftenen i stedet for serum og olie.

Anne

Nå ja, og så børster jeg naturligvis tænder morgen og aften, med eltandbørste fra Oral-B.
Og så er jeg holdt op med at bade hver dag. Jeg nøjes med 2 gange om ugen og dertil truckervask på ikke-bade-dage. Min hud på kroppen har det bedre end nogensinde! Den er lækker og blød og i bedre balance end hidtil.

Ditte P

Mærkerne varierer lidt, men rutinerne er rimeligt faste:
Morgen: Vand i ansigt, Weleda (uden duft) dagcreme blandet med enten Pai olie (eller serum). For tiden også A-derma specialcreme på udslæt/eksem.
Aften: Matas Ansigtsvask med vand, Weleda creme blandet med enten Pai olie eller serum.
2 gange om ugen: Suki fugtmaske og Suki ansigtsscrub.
Purely Professional hand lotion efter håndvask.
I badet bruger jeg Derma Baby bodyshampoo og supplerer med Matas bodyscrub. Bagefter Purely Professional bodylotion (olie om vinteren).
Hår: Vasker hår 2-3 gange om ugen. Mest med Purely Professional skælshampoo. 2 gange om ugen bruger jeg Purely Professional leave-in treatment.
Negle får lidt lov at passe sig selv.

Selma

Åh, jeg har sikkert meget at komme efter, men fra at have fuldstændig problemfrit hud der aldrig krævede noget særligt i mine teenage år og i 20’erne har jeg nu i en alder af 34 ofte urenheder (hagen og i panden), tør og irriteret hud, kombineret med fedtet pandeparti, samt rødme. Jeg forsøger at holde mig til enkle og ikke så skrappe midler.
Morgen: hurtigt bad. Jeg vasker min krop og ansigt i A-dermas renseolie (exomega). Håret bliver kun vasket 1-2 gange om ugen og altid om aftenen. Jeg har tørt, krøllet hår og det bliver kun pænere jo længere tid der går mellem vaskene. Børster tænder i tandpasta uden SLS (Zendium). Skifter mellem ansigtscremer, men i øjeblikket er min hud glad for den nye Nivea Sensitive Day Creme. Jeg bruger som regel ingen foundation eller pudder. Kun lidt BB-creme på de slemme dage. Mascara og øjenbrynsblyant. Lidt John Masters Bourbon Vanilla & Tangerine hair texturizer i håret og så er jeg klar.
Aften: Vasker i ansigtet i A-dermas renseolie, renser efter med Rudolph Cares ansigtmælk. Mest fordi det føles rart. Derefter hybenkerneolie og til sidst lotion fra A-derma exomega.
Kroppen får også A-dermas exomega balm eller lotion afhængig af hvor tør den føles, ellers Rudoplh Cares body lotion, når det skal være lidt lækkert før en bytur eller lignende 🙂

Merete

Om morgenen vasker jeg ansigtet og bruger en dagcreme med spf (både vask og creme fra avene). Jeg droppede for længe siden skintonic, og det har min hud virkeligt haft godt af.
Om aftenen vasker jeg ansigt med den samme vask og min clarisonic (ja, den var dyr, men absolut et af mine bedste beauty køb – dog med den mest skånsomme børste) og fugter med en fed creme fra avene (uden spf). Derudover bruger jeg en øjencreme (også fra avene), en øjenvippe serum fra mavala, og så masserer jeg mine neglebånd med avoplex fra opi. Mit hår vasker jeg hver anden dag i shampoo fra kiehls, og mine tænder får helt almindelig mild zendium – og så tandtråd (næsten) hver aften. Bodylotion bruger jeg kun, når det er nødvendigt (fx efter hårfjerning), men håndcreme og læbebalm har jeg altid på mig.

Maria B

Aften: Vasker ansigtet eller går i bad (går kun i bad hver anden dag) bruger nivea scrub de dage jeg går i bad. Så bruger jeg øjencreme fra Body shop lige pt (budgettet tillod ikke en ny Filorga 🙁 ) natcreme fra enten Body shop (de lyserøde) eller Nivea cremen, ja den fede tykke! min hud ELSKER den! Håret bliver redt hvis jeg ikke har været i bad, og hvis jeg har været i bad, bliver det føntørret lidt i bunden og ellers får det lov at lufttørre inden jeg går i seng. Jeg fletter ALTID mit hår om aftenen, og sover med fletningen. (jeg laver den ud til siden så den ikke er i vejen) har langt hår, og kan virkelig se hvor godt mit hår har af det.
Morgen, renser jeg ikke ansigt, putter igen øjencreme og denne gang dagcreme på. Igen fra Body shop. redder mit hår, og har de fineste krøller fra nattens fletning.
Make up består primært af “pudder baseret” produkter. Har lige en enkelt under eye concealer, som er flydende. Men ellers er det diverse pudder produkter, i forhold til at hudtone, contouring og kindrødt.
Tegner/Maler brynene op, og lidt mascara, og så er jeg klar 🙂
Al min make up er stort set fra MAC, pånær min Mascara som er Chanel 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *