Pink lipgloss til foråret

24.03.14
pink lipgloss

pink lipgloss

Selvom det stadig er en kold fornøjelse, er foråret kommet til Danmark. Pink er overalt lige nu, og pink lipgloss er den perfekte måde at fejre foråret på. Pink er også et godt alternativ til de pasteller, der er overalt, hvis du har det lidt stramt med dem ligesom jeg. Her er tre gode bud på en pink lipgloss til foråret.

Michael Kors Sexy Lip Luster i farven Siren er en af de fineste gloss, jeg har haft mellem hænderne længe. Den er fuchsia pink med masser af rød glimmer. Effekten ER sexet, omend ikke diskret, og jeg er vild med den. Den koster 210 kroner i Magasin.

Sisley Phyto-Lip Twist er et nyt produkt fra Sisley. Jeg har en stor svaghed for Sisleys ret dyre makeup. Designet er altid så smukt, produkterne i så god kvalitet og resultatet så fint, at jeg bliver solgt hver gang alligevel. Der findes mange billigere farvede læbebalsam derude, men Sisley Phyto-Lip Twist Pinky 4 er så pigmenteret, så blød og så pæn, at jeg ikke kan lade den være. Den koster 280 kroner i Magasin.

Sisley Phyto Gloss
Sisley Phyto Lip-Twist i Pinky

Max Factors nye Colour Elixir Gloss er et virkelig godt bud på en billig og klassisk lipgloss. Der er ingen overvældende duft eller smag som hos mange af konkurrenterne i samme prisklasse, de er pigmenterede, glossy og meget behagelige at have på. Konsistensen er blød og fugtgivende, og farverne er klassisk smukke uden for meget glitter.  Her er det Enchanted Coral, der en koral-pink, som alle kan være med på. Prisen er 99 kroner, og de er i Matas og andre butikker fra omkring denne uge.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Julie

Hvor er den fed!!

Louise Eriksen

Jeg har efterhånden læst ofte på jeres helt fantastiske blog hvor meget i roser A-dermas exomega serie. Men hvad med La Rossay Possays Lipkar baume ap ( tror jeg den fede hedder)? Jeg tænkte på om den ikke kan anbefales og hvad er forskellen på de to?

Katja Moikjær

Jeg har faktisk aldrig brugt deres fedtcreme, så pas… Kun deres almindelig bodylotion, og den gjorde ikke noget for mig.

Pernille

Helt ude af kontekst: Hvor er de suuuper fede briller på billedet fra? 😀

Katja Moikjær

Det er mine “gamle” briller. Faktisk mine allerførste, og de er på bloggen her https://pudderdaaserne.dk/2011/10/26/poul-stig-briller-til-en-nybagt-brilleabe/ Beklager det forminskede billede, det fucker lidt på de gamle indlæg.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *