Kedelige mineraler: Nye produkter fra MAC

05.03.14
MAC Mineralize Glass og Eyeshadow x4

MAC Mineralize Glass og Eyeshadow x4

MACs lanceringer i marts måned har skuffet disse to MAC-dåser her.

MAC fortsætter den meget u-mac’ske stil med at lave paletter, som de lagde an til med Veluxe Pearlfusion paletterne, der blev lanceret i sommer. MAC-elskere døbte dem hurtigt Rimmel-paletterne. Og det var ikke positive ment…

De samme kritik-punkter gælder både Veluxe Pearlfusion-paletterne og de nye Mineralize Eyeshadow x4 quads. Begge er de glitrede, ringe pigmenterede, drysser ad h…. til og er bare mega-nederen. Det er produkter, der både i kvalitet og udtryk bryder med MACs sædvanlige stil som et professionelt makeup-artist mærke, og det klæder slet ikke MAC. De mangler bare at lægge en applikator i paletten også.

Mineralize Lipstick er jeg faktisk rigtig glad for normalt på grund af den lækre og fugtgivende konsistens. Men det virker som om de seks nye, der kommer i marts, er spyttet ud af en anden fabrik. For i hvert fald den, som Helene har derhjemme, er transparent og ringe pigmenteret.

Bedre går det ikke herhjemme med Mineralize Glass. Da jeg så den første gang, tabte jeg næsten pusten. Den smukkeste, klare farve i en lækker emballage.

Desværre forsvinder farven åbenbart, når man lægger den på læberne. For der bliver den lækre pink til en nærmest transparent lipgloss.

Jeg holder normalt meget af Mineralize Lipstick, og når jeg kommer mig over skuffelsen i forhold til farven på Mineralize Glass, så kommer jeg nok også til at elske den på grund af den meget lækre og plejende konsistens.

Men de der Rimmel-paletter… Det er en ommer!

PS. Den nye Prep+Prime CC Colour Correct kollektion er dog alt det, jeg savner ved de nye mineralske produkter. De tre produkter i hver fire forskellige korrigerende farver er en meget velkommen tilføjelse til den faste kollektion. Prep+Prime CC Colour Correct SPF 30 er næsten 100 procent magen til de nu udgåede Fortified Skin Enhancers, som vi har anmeldt her.

Her kan du købe det
De nye kollektioner er online både på Magasin.dk og på MACs egen webshop. Du kan også finde den i Magasin og i Salling i Aalborg.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Mette

Den der Quad er da en tro kopi af Chanels, og på den måde du beskriver kvaliteten er de da helt ens 🙂 i hvertfald ikke noget at kaste pengene efter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *