MAC Mineralize Rich Lipstick – ny super-plejende læbestift

20.04.13
MAC Mineralize Lipstick All Out Gorgeous

MAC Mineralize Lipstick All Out Gorgeous

I starten af marts lancerede MAC deres nye Mineralize Rich Lipstick. Og det har været en rigtig god nyhed for pleje-trængende læber.

Efter mange lanceringer af matte og semi-matte læbestifter og ikke mindst en hård vinter er mine læber i hvert fald knastørre. Og så er det en sand fornøjelse at få MACs nye Mineralize Rich Lipstick på. Den har en sublim cremet og plejende følelse, som jeg ikke kan huske fra nogen anden læbestift. Men MAC har også altid kunnet noget helt særligt med innovative læbestifter.

Ikke mineraler men alt mulig andet
At denne læbestift er endt i MACs Mineralize kollektion må handle om markedsføring. For indeholdet er alt andet end mineraler (heldigvis – pudder og læbestift er en dårlig blanding). Derimod indeholder de nye læbestifter en overflod af forskellige fedtstoffer tilsat en god portion ingredienser, vi normalt ser i Estée Lauder koncernes anti-age produkter – hvede-ekstrakter, byg-ekstrakt, cholesterol og meget mere. Andre virksomheder end MAC havde sikkert markedsført denne som en antiage læbestift.

Som med alle andre læbeprodukter fra MAC er den eneste duft tilsat vanillin. Duften er markant mindre i denne end i nogle af de nyere læbestifter, MAC har lanceret på det seneste – yay!

Magnetisk låg
Hvis du normalt bruger MACs læbestifter, så har du helt sikkert også glemt at lukke låget. På mange af modellerne skal lige give dem det sidste tryk for at de lukker helt. Så hver gang Helene er herhjemme, så gennemgår hun lige mine læbestifter og sørger for, at lågene er helt lukkede…

Jeg har derfor siddet og leget som et lille barn med det helt nye låg på Mineralize Lip Stick. Det lukker selv det sidste stykke. Lidt ligesom moderne køkkenskuffer. Svuuuuit!

Både indpakning og læbestift er også større end normalt. Der er 4,04 gram i mod de sædvanlige 3 gram.

Klassiske MAC farver
Der er lanceret 12 farver, som er relativt klassisk MAC med et godt udvalg af neutrale, røde og lidt mere spræl. Jeg har stadig kun prøvet denne ene, men skal helt sikkert have flere. All Out Gorgeous er en dyb rød med pink/bordeaux toner. Den er en smule transparent og ikke 100 procent dækkende, hvilket følger med den ultra-cremede konsistens. Det giver også en kortere holdbarhed end de tørre og matte konsistenser som fx. Pro Longwear.

Her kan du købe det
MAC Mineralize Rich Lipstick koster 210 kroner og bliver i det faste sortiment. Det er altså en højere pris end de almindelige læbestifter, men der er også 1/3 mere i. Du kan købe den i Magasin, Salling i Aalborg, på MACs webshop og Magasins webshop.

Er der nogen af jer, der har nået at prøve den?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mathilde

holder den?

Nanna

Når du skriver, der er cholesterol i, er det så det samme som kolesterol?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *