MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 – også i compact

08.01.13
MAC Prep Prime BB Beauty Balm SPF 35

MAC Prep Prime BB Beauty Balm SPF 35

MACs nye faste produkter Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 og Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 Compact er nu kommet online og efter hvad jeg har hørt også i butikkerne (jeg tør ikke sige det med 100 procent sikkerhed).

Men ny kollektion er så meget sagt. Faktisk har den flydende MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 eksisteret i årevis. Vi har bare ikke fået den i Danmark. MAC har lavet den særligt til det asiatiske marked, som har cravet BB Creams i årevis. Først nu kommer den til Danmark, sammen med en kompakt version.

Og tak for det – for de er ret fantastiske begge to.

Bleg, blegere, blegest
Først og fremmest gør farveudvalget dem unikke. Alle jer mørklødede skønheder må kigge andre steder hen, dette er et produkt til blegfiser. De to produkter kommer i tre farver: Extra Light, Light og Light Plus. Jeg har haft dem i Extra Light og Light Plus. Jeg er klart en Light (NC15-NC20 hos MAC normalt) – Light Plus er for mørk, og Light var ren spøgelsescreme på mig. Men husk på at jeg normalt er en NC15-NC20 hos MAC og på denne årstid ikke kan købe en foundation hos hverken Maybelline eller Clinique. At MAC så laver en BB Cream, der er alt for lys til mig… – hvide mennesker løb ned og prøv! Nu! (Helene læser du med?)

MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35
Der er ikke nogen, der skal få mig til at sige, at de BB Creams vi ser på det danske marked er en tøddel anderledes end god gammeldags farvet dagcreme. BB Creams er bare et nyt ord. Men det er godt – let foundation har altid været en fantastisk ting. Men MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 er markant anderledes at arbejde med end de andre, og jeg elsker den.

Den tilgiver ikke så let som fx. Gosh og Clinique. Det er et produkt, man skal arbejde med – du kan ikke bare smøre den på i halvblinde. Til gengæld er resultatet ret fantastisk.  Overfladen er meget mere mat end nogle andre, dækkeevnen er større og resultatet stadig naturligt og lækkert. Den holder godt på mig – rigtig godt endda.

MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 Compact
Alt det samme kan jeg sige om MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 Compact, som er den kompakte version. Jeg elsker den praktiske, kompakte version – og det er altid den, jeg selv tyr til. På mig der forsvinder foundation altid i løbet af dagen, så en kompakt foundation er et must for mig. Denne er perfekt, ikke mindst fordi den holder godt, så jeg har sjældent behov for rent faktisk at finde den frem fra tasken. Men det er godt at vide, at den er der.

Igen er dette ikke en foundation du bare smøre på halvtør og ødelagt hud, og så bliver den pænere (som fx. Gosh BB Cream er). Hvis du har flager og tørre steder, så vil den sætte sig og fremhæve det. Men hvis du bruger den med god teknik på velfugtet hud, så bliver resultatet fremragende.

Fingre, pensel eller svamp?
Den flydende BB Beauty Balm kunne jeg klart bedst arbejde med fingrene med. Den kompakte kræver enten en svamp eller den rette pensel. Der er meget få pensler, jeg kunne få til at virke med denne – det kræver en lille kompakt pensel som fx. MAC 131 eller Shiseidos Foundation Brush (ny yndlingspensel som jeg nok skal anmelde senere – I kan læse, hvorfor jeg købte den hos Rikke)

Ingredienser
Jeg kan kun bedømme ingredienslisten ud fra den kompakte version – af forskellige praktiske årsager har det ikke været muligt for mig at få indpakningen til den flydende, før den i butikkerne.

Der er masser af gode ingredienser på MAC BB Beauty Balms ingrediensliste. Fx. E-vitamin, Squalene,  Hyaluronsyre osv. Men det er nu engang sådan, at hvis man skal lave et produkt med både foundationingredienser og solfilter i, så er der altså kun så meget plads tilbage. Derfor står hudplejeingredienserne selvfølgelig nederst på ingredienslisten. Køb et godt hudplejeprodukt og køb den BB Cream, der giver dig, de bedste makeup-egenskaber. Det kan MAC heldigvis også i dette tilfælde.

Solfiltrene består af forskellige UVB-filtre og nok Titanium Dioxid til god UVA beskyttelse.

Her kan du købe det
Begge MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF 35 produkter koster 240 kroner. Køb dem på Magasins webshop, i Magasins butikker, Salling i Aalborg eller på MACs egen webshop.

Skal du prøve den?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Henriette

Idéer til en fantastisk creme til tør hud der ikke altid er for køn med BB som du netop beskriver? Har vildt lyst til at prøve cremen, især fordi jeg er ret så vinterhvid, men selv med Laura Merciers tinted moisturizer er det ikke perfekt der hvor jeg er lidt tør eller bliver tør hen af dagen.

Maria

Jeg bruger A-Derma Exomega, som der også er lavet en del indlæg om herinde ….. totalt fantastiske cremer. Skal du ha een, der virkelig sparker ift. tør hud, så lav en investering i denne her:
https://pudderdaaserne.dk/2012/07/08/a-derma-epitheliale-a-h-anti-age-creme-til-discountpris/

Pudderdåse Katja

A-Derma Exomega og Purely Professional Repair er mine bedste til tør hud

Maria

Hej Katja!
Jeg har gennem længere tid lejet lidt med tanken om at prøve en BB cream. Man bliver jo helt nysgerrig når man hører SÅ meget godt om dem.
Jeg har lidt spørgsmål som jeg håber du vil svare på.
1. Hvilken vil du anbefale, MAC eller GOSH? Jeg er ude efter en “foundationcreme” der er så naturlig som muligt, men stadig dækker (behøver ikke være meget, men til at dække røde kinder som jeg har en tendens til). Lige pt. bruger jeg face and body foundation fra MAC. Jeg er ikke super vild med konsistensen, jeg synes den er en smule klistret, men dækkeevnen er fin.
2. Der er jo ikke mange muligheder når det kommer til farver. Tilpasser de sig hudens naturlige farve, eller hvordan fungerer det?
Tusind tak for en god blog!
Mange hilsner fra Maria

Pudderdåse Katja

Kære Maria
De er rigtig gode begge to men forskellige. Jeg kan ikke udnævne den ene til at være bedst.
Ifht farve så er der kun de farver der er. En foundation kan ikke tilpasse sig hudens farve.

Jette

Nu bliver jeg jo helt i tvivl: har lige købt Studio Moisture Tint, som jeg fik lagt af MACs makeupartist, men som endnu kan byttes. Er BB Cream bedre end den? Eller er det hip som hap?

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke brugt Studio Moisture Tint selv

Maria

Efter at ha læst dit dejlige indlæg for snart længe siden omkring eksil-makeup og at jeg ved, at MAC også falder af dit ansigt i løbet af ingen tid – som det gør af mit, så har jeg endelig – efter måske verdens dårligste rådgivning i Matas af 3 forskellige ekspedienter – fået købt YSL Teint Resist og jeg Ole Henriksen LOVE IT! 😀 haha.
Ikke noget MAC foundation til mig mere …. det ligger sig som en hinde uden på min hud og smitter konstant af på mit tøj …. YSL blender ind fantastisk og tror min kærlighed ligger der fremadrettet 🙂

Pudderdåse Katja

Hvor er det skønt! Det er også en fantastisk foundation

Jytte

Skal helt sikkert prøve! Når jeg er færdig med Estee Lauder BB (eller måske allerede til næste lønningsdag).

Jette

Hej Katja
Du har jeg lige læst indlægget her igen, og kunne godt tænke mig at høre, hvordan du præcist lægger den kompakte? Er det noget med at stipple, lige som i videoen hvor du lægger almindelig foundation?

Katja Moikjær

Hej Jette
Nej, jeg bruger svamp til denne. Det fungerer bedst synes jeg.
Kh. Katja

Annette

Hej,
Jeg har lige købt denne i den flydende form og fik at vide i Mac at den ikke indeholder parfume. Men nu hvor jeg bruger den synes jeg den alligevel har lidt duft og jeg kan på ingen måde overskue ingredienslisten, så ved du om denne indeholder parfume?
Mvh Annette

Katja Moikjær

Hej Annette. Den er uden parfume. Det er alle MAC’s makeupprodukter undtagen læbeprodukterne, der indeholder vanillesmag og hudplejen. Jeg kan godt følge dig i at den dufter. Men det stammer fra de øvrige ingredienser. Jeg ved ikke hvilken/hvilke, det er man kan dufte. Det er godt, du er opmærksom, men den er god nok, der er ikke parfume i!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *